perjantai 9. syyskuuta 2016

Hei seuraaks mua?

Tänään on vuorossa pieni one-on-one -opas missä kaikkialla voitkaan seurata mun uskomattoman hyviä juttujani! Saan usein kyselyitä (lähinnä ystäviltäni), että missä ja miten sitä sun blogia voi seurata? Siitä kysymyksestä inspiroituneena ajattelin, että jos siellä ruudun takana on mahdollisesti joku muukin kuka tuskailee seurantamahiksia, niin ajattelinpa koostaa teille paketin missä käydään kaikki mahdolliset seuraamistavat läpi.

Sen jälkeen vaan valitset omasi ja kas, olet seuraajani :)

(Toimit.huom."Seuraaja" kuulostaa muuten siltä kuin olisin joku lahkon johtaja :D Suosin sanaa lukija ehkäpä mielummin? Koska siksihän tänne tullaan -lukemaan juttujani. Eikö vain. Seuraaja kuulostaa myös siltä kuin joku kävelisi perässäni. Äh, meneekö termistö nyt ihan sekoiluksi? Sovitaan niin, että seuraatte, luette, mitä vaan. Kyl te ny tiiätte.)


First and foremost: GOOGLE. Tämä sama kuvake näkyy tuossa oikealla ---> nimellä RAKKAAT LUKIJANI. Kun klikkaat LUE- namiskaa, olet virallisesti rekisteröitynyt lukijani. Rekisteröityminen ei kuitenkaan tarkoita mitään samaa kuin esim. auton rekisteröinti vaan ihan sitä, että pääset tuohon Rakkaat Lukijani -boksiin mukaan ja kommentointi onnistuu omalla nimimerkillä. Se, että pääset Googlen kautta lukijakseni ei vaadi muuta kuin Gmail -sähköpostiosoitteen. Ja sehän melkein kaikilla ihmisillä on. Jos alat lukijakseni Googlen kautta, se kasvattaa tuota Lukijat -lukua. Tätä postausta kirjoittaessa 448 ihmistä on kokenut juttuni niin kivoiksi, että ovat ottaneet tämän ihanan askeleen ja alkaneet Googlen kautta seuraamaan minua. Se etu Googlessa on, että voit tilata mm. postaukseni suoraan s-postiisi ja kaikkea tämmöstä jännää sekä kätsää
.


Sitten toinen hyvä seurantatapa: BLOGLOVIN'! Mahtava sivusto mistä löytyy blogeja vaikka hyrymykke. Sivusto vaatii myös rekisteröitymisen, mutta sitähän tää nettielämä on. Sign up here and sign up there. Ei mitään uutta siis se. Bloglovinissa saat klikkailtua kaikki lemppariblogisi (olettaen siis, että ne kaikki ovat mukana kyseisellä sivustolla) omaan feediisi ja luettua ne näppärästi sitä kautta. Todella hyvä ja oiva seuraamismuoto. Mulla on tästäkin oma namiska tuossa ----> oikeassa sivupalkissa. Siitä vaan klikkailemaan issensä Bloglovinin kautta seuraajaksi, jos kokee, että tää on se oma juttu.
Vähän uudempaa seurantavaihtoehtoa tarjoaa Blogit.fi. Joskus muinoinhan oli Blogilista, mutta se saitti on jo edesmennyt. Nykyään suomalaisia blogeja on helppo löytää sekä seurata Blogit.fi-sivustolla. Toimii aika lailla samoin kuin Bloglovininkin, mutta on tosiaan kotimainen versio. Tästä myös on suora linkki ----> oikeassa sivupalkissa. Kokeile tätä, jos koet, että tämä se on.


Nonnula löytyy tottakai myös somesta, koska olen ihana somelainen muija. Hahaa, tähän tultiin vitsillä sisään. Joo, no niin. Blogillani on siis omat FB-sivut, jonne päivitän aina uusimmat postaukset. Monet ystävistäni kokee tämän seurantatavan omakseen, ilmeisesti koska notkuvat Facebookissa paljon? :D Terkkuja! Facebookissa on se hyvä, että siellä pääsee kommentoimaan kätevästi ja tykkäilemään postauksia näppärästi. Viestiäkin voi lähettää ja minä sitten vastailen niihin. Ja semmoinen kiva pikkubonus: järkkään aina silloin tällöin arvontoja, jotka ovat vain FB-tykkääjille. Nytkin siellä on sellainen menossa sunnuntaihin asti. Oikein hyvä vaihtoehto siis. Ja hei, vaikka seuraisitkin mua jo Googlessa ja/tai Bloglovinissa tai muissa kanavissa, FB-sivuistani saa aina käydä kuitenkin tykkäilemässä! Mä niin tykkään kun musta tykätään :)
Blogin FB-sivuillekin pääset ----> oikeasta sivupalkista, silvuplee.Ja lisää somea! Olen myös instassa, tottakai. Instatilini on myös henkilökohtaisen elämäni kuvakirja, mutta sieltä löytyy ilman muuta linkki myös blogiini eli seurata voi sitäkin kautta. Ja sama homma kuin Facebookin kanssakin; seurata saa vaikka oliskin jo kaikkien muidenkin kanavien kautta seuraaja. En pistä pahakseni vaikka nonnuloisi itsensä joka paikassa seuraajaksi. Mukaan vaan, kyllä mahtuu! Instagram-tilini löytyy niin ikään ---> oikeasta sivupalkista.


Google+, Pinterest ja Twitter on vielä valloittamatta, mutta jos ja kun niiden aika joskus tulee, infoan teitä heti.

Tässä siis pieni infopaketti missä kaikkialla voit alkaa seuraamaan blogiani! :) Jos mikään näistä ei sovi pirtaasi, aina on olemassa ne omat kirjanmerkit, joihin blogini osoite on myös hyvä tallentaa.

Kiitos kun olet lukijani, muisk!

Kaunista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Minähän seuraan sua kun hai laivaa :)
  Hauskaa viikonloppua kaunotar!

  VastaaPoista
 2. Tottakai meitsi seuraa Nonnulaa! Sulla on kyllä sana hallussa ja ties kuinka monet kerrat oon hekotellut sun jutuille ;) Ja hei, haastoin sut blogihaasteeseen, käy tsekkaamassa ja tekemässä jos vaan kerkiät :) https://uuttavanhaakasintehtyakaunista.blogspot.fi/2016/09/88-blogger-recognition-award.html Terkuin Marjo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos <3 :)

   Hei, kiitos haasteesta, tulen nappaamaan sen! :)

   Poista
 3. Mites SnapChat? Kivasti olit koonnut postaukseen kaikki väylät, hyvä idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snäppi olis kiva, mutta en saa asennettua sitä puhelimeeni :/ Lumia tarjoaa vaan Catchatia jos yritän asentaa Snapchatin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)