torstai 29. syyskuuta 2016

Eläköön Elämä - Avon Life for Her.Tänä syksynä tuoksujen ystäviä on hemmoteltu oikein urakalla. Eräs syksyn kiinnostavimmista tuoksuista on ehdottomasti Avon Life for her. Tuoksun on suunnitellut Avonille -ei enempää eikä vähempää- kuin itse Kenzo Takada. Kenzo on minulle hyvin tuttu hajuvesistään, itse asiassa yksiä ensimmäisiä tuoksuja, joita minulla on ollut, oli tämä.  Hyvin legendaarinen Kenzon tuoksu, jota voisin käyttää vielä tänäkin päivänä.

Olin siis enemmän kuin innoissani kuullessani Kenzon ja Avonin yhteistyöstä. Olen vuosien varrella käyttänyt muitakin Kenzon tuoksuja ja ne ovat kyllä hyvin omanlaisiaan. Niissä ei sinänsä ole mitään tunnistettavaa samaa kaavaa, vaan jokainen on aivan oma yksilönsä, persoonallisella tuoksumaailmallaan. Siksi odotinkin tätä todella malttamattomasti, koska aavistelin tämän olevan ihana.


Enkä ollut väärässä ollenkaan. Kenzo Life on kuin kimpullinen kukkia. Sen tuoksusta tulee mieleen kukkakauppa, joskin vielä korostetummin. Kukkien tuoksuun sekoittuu myös puun aromeja sekä seksikästä myskiä. Kokonaisuus on naisellistakin naisellisempi ja hurmaava.

Alkutuoksu on täytetty kirpeiden sitrushedelmien, lempeän valkoisen teen, lumpeenkukkien ja makeiden punaisten omenien nuoteilla. Sydäntuoksussa mukaan liittyvät lempikukkani orvokki, herttainen vaaleanpunainen pioni ja puuterisen aromin tuovat Japanin kirsikankukat. Lopputuoksu onkin sitten kukkien ja puiden juhlaa; jännittävä kurjenmiekka, patsuli ja myskinen meripihka sulkevat tämän tuoksukokonaisuuden tehden tästä samalla yhden tämän syksyn parhaimmista tuoksuista.

Kun tätä on iholla, ei vaan voi lopettaa ranteiden nuuhkuttamista. Tuoksu on kuin kylpisi kukkameressä.


Pullon koristeellinen korkki kruunaa upeasti muuten aika pelkistetyn pullon. Se näyttää ylväältä tuoksukokoelmassani ja on ottanut sieltä lujan jalansijan olemalla niin mielettömän ihana. Väittäisin, että Avon Life by Kenzo Takada for her on yksi onnistuneimpia ja ehdottomasti parhaimpia Avonin tuoksuja kautta aikain.

Mikäli kaipaat kunnon kukkaistuoksua, tämä on silloin juuri oikea tuoksu sinulle.


Kenzo on suunnitellut myös miehille oman Life -tuoksunsa, mutta siitä juttua toisella kertaa. Molemmat Life -tuoksut tulevat myyntiin tänään, 29.9.2016 alkavassa kampanjassa 14. Tuoksujen hinta on tutusmistarjouksena 40 € kpl (norm.53 €). Ostaessasi tuoksun, saat kaupanpäälle saman sarjan vartalovoiteen sekä vartalosuihkeen. Miesten tuoksun kaupanpäälliset ovat 2in1 suihkugeeli sekä vartalosuihke.

Avonin tuotteita voit tilata Avonin verkkokaupasta tai oman Avon-konsulttisi kautta.

Mikä on sinun suosikkisi Kenzon aiemmista tuoksuista?

Tuoksut ovat lehdistönäytteitä.

8 kommenttia:

 1. Miehellä on ollut joku mausteinen Kenzon tuoksu joskus.
  Kukkaistuoksu kuulostaa lumoavalta <3
  Ihanaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Mua häiritsee aivan suunnattomasti tuossa pullossa toi teksti osio! :D Jos sen olisi tehnyt toisin, niin pullo olisi huomattavasti tyylikkäämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se liian suuri? :D Vai mikä siinä häiritsee?

   Poista
 3. Olen tuoksuttanut tätä vasta Avonin kuvastosta, mutta oli siinäkin sen verran ihana, että enköhän tule tilaamaan tämän! :) Kenzon tuoksuista suosikkini on tähän mennessä ollut Kenzo Amour, joka on jotenkin niin kotoinen ja lämmin tuoksu varsinkin talveen. Muita omistamiani ovat L'eau 2 Kenzo pour femme, jonka ostin alesta joskus pari vuotta sitten. Se on vähän liian vesimäinen tai "raikas" omaan makuuni, mutta sopii hyvin esim. kuumiin kesäpäiviin. Ja sitten tietysti Flower by Kenzo, jonka sain joskus 2000-luvun alussa tädiltäni. En osaa vieläkään oikein sanoa, pidänkö siitä vai en. Tavallaan joo, mutta joku siinä vähän ärsyttää, enkä ole ikinä tullut ostaneeksi uutta pulloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flower by Kenzo on varmaan yksi kopioiduimpia tuoksuja. Se on oikein millenium- ajan signature-tuoksu :D Muistan, että kaikki tuoksuivat sille 2000-luvun alussa :D

   Poista
 4. Oli pakko tilata, kun sai demona edullisemmin :D Tilasin myös näytteitä, jos ei pulloa raaski avata (piti vielä röyhistellä ja tilata näytteet suihkepullomekanismilla), niin voi ne käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytteet jossa on se suihkemekanismi ovat kyllä parhaita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)