maanantai 22. elokuuta 2016

Vaaleaihoisen BB-voide.BB-voiteissa on joskus jopa ärsyttävän suppea sävyvalikoima, ootteko huomanneet? Itse edustan iholtani todella vaaleaa sävyä, joten useimmat BB:t ja CC:t ovat mulle melkein kahvipavun tai plussapallon värisiä. Vaikka olisivat ne kaikkein vaaleimmat sävyt. Tummempi sävy lähentelee sitten jotain tummempaa kuin tummanruskea.

Iloinen yllätys oli kun sain kokeiluun Avonilta Anew Vitale -sarjan BB:n. Sävy on oikeasti vaalea ja sulautuu ihooni hyvin. Anew Vitale on tarkoitettu 25+ vuotiaille, mutta kaipa 40-vuotiaskin sellaiseksi lasketaan? 15 vuotta sinne tai tänne, kuka näitä nyt laskee.

Voide on harmaanvaaleaa, jos näin värikästä nimitystä voi käyttää. Täältä voit kurkata swatchit. (Itsehän en tajunnut sellaisia kuvata...hyvä minä!) Voide sulautuu ihoon ja blurraa mukavasti kaikkia ihon pikkuvirheitä pois.

Anew Vitale Visible Perfection BB Cream on normihinnaltaan jotain 25 € paikkeilla, mutta tarjouksessa usein alle 20 €. Meneillään olevasta kampanjasta en tätä löytänyt, mutta tiedän tämän olevan kuitenkin valikoimissa edelleen.

Tätä suositellaan kaiketi enemmän kuivaihoisille, mutta oma sekaihoni ei kyllä alkanut kiiltelemään isommin. Toki kiinnitän aina meikkipohjan mattapinnan antavalla puuterilla, joten se saattaa auttaa asiaa. Voide ei kuitenkaan ole niin rasvainen, että se olisi puskenut puuterista läpi.

Summasummaarum, tykkäsin! Ja tältä se näytti mun kasvoilla:
Meikkipohja on luonnollisen näköinen ja se pysyi kauniina koko päivän. Suosittelen tätä kaikille niille, jotka oikeasti ovat etsineet tarpeeksi vaaleasävyistä BB-voidetta ja ylipäätään suosivat juuri BB-voiteita meikkipohjanaan. Moni kokee BB:n levityksen helpoimmaksi sormin, mutta itse sain tämän tasaisimmaksi meikkimunan avulla.

Mitäs tuumaatte? Vieläkö BB-voiteet kiinnostelevat?

BB-voide saatu, mielipiteet bloggaajan omia.

10 kommenttia:

 1. Ihanan heleältä ihosi näyttää <3
  Kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Vaaleat meikkivoiteet on kyllä ihan kiven alla! Tämäkin kyllä valitettavasti näyttää minulle liian tummalta.
  Ainoat tarpeeksi vaaleat olen löytänyt MAC:ilta ja kun sitä peittävyyttäkin kaivataan - paljon, BB:t ei siihen riitä.
  Kesällä menee tummemmatkin, mutta kun syksy saa - kalkkilaivan kapteeni tulee hyvin äkkiä esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! On totta, että BB ei useinkaan peitä tarpeeksi :(

   Poista
 3. No kiinnostaa, mulla on aina käytössä vähintään yksi. :)

  VastaaPoista
 4. Edelleen etenkin viikonloppukäytössä. Aasiasta olen ostanut korealaisia (saa myös netis5ä, esim. Missha) bb- ja cc-voiteita, niiden sävyt ovat aina hyvin vaaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasialaiset BB-voiteet ovat muutenkin ihan erilaisia kuin nämä länsimaiset. Niissä on enemmän peittävyyttäkin :)

   Poista
 5. Ihana tuo huulipuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sekin on Avonin :) Berry Smooth -sävy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)