keskiviikko 31. elokuuta 2016

Prinsessa Kuu.


Kymmenen vuotta sitten legendaarinen tuoksubrändi Nina Ricci lanseerasi kepeänheleän Nina-tuoksun, joka on pakattu punaiseen, omenan muotoiseen pulloon. Nina onkin modernin ajan klassikko, jo kymmenen vuoden iässään.

Tänä syksynä Ninalle syntyy pikkusisko, Nina Ricci Luna. Siinä missä Nina on kupliva, kirkasotsainen ja hedelmäinen, Luna on mysteerisempi, rohkeampi ja intensiivisempi.


Luna jatkaa Ninan aloittamaa fantasiamaailmaa, joka on kiehtova, salaperäinen ja valloittava. Siinä maailmassa asuvat modernit prinsessat, jotka ovat vahvatahtoisia ja romantikkoja -saman aikaisesti.

Luna on sinisessä, omenanmuotoisessa pullossa, jota koristaa musta nahkainen nauha sekä kultainen omenankara sekä -lehdet. Pullon muoto tuntuu mukavalta kädessä, -on kuin pitelisi oikeaa omenaa. Lunan sininen omenapullo symbolisoi juurikin sitä fantasiamaailmaa missä näitä satujen ihmehedelmiä kasvaa puissa.

Luna avautuu metsämarjoilla, kuten mustikka, vadelma, karhunvatukka, metsämansikka. Niiden mukaan sekoittuu lempeä appelsiipuunkukka, joka tuo alkutuoksuun kiehtovaa sensuellia tunnelmaa. Sydäntuoksu rakastuttaa itseensä pehmeän, makean karamellin avulla sekä ikikukan ihanin nuotein. Pohjatuoksu täydentää koko paletin santelipuun ja Madagaskarin vaniljan voimin. Kokonaisuudessaan tuoksu luokitellaan makeaksi, karamelliseksi, jossa on aavistus hedelmäisyyttä ja valkoisia kukkia.


Tämä on ensimmäinen Nina Riccin tuoksuni sitten 90-luvun hittituoksun, Les Belles de Ricci Delice d'Epices -tuoksun joka oli aivan lempparini back then. Ja joskus vielä kauemmin sitten olin L'air du Temps -tyttö. Eli minulla ja Nina Riccillä on yhteinen historia. Tämä uutukainen vahvistaa rakkauttani brändin tuoksuihin. Eihän tähän voinut kuin ihastua. Luna onkin ollut tehokäytössä sen saapumisesta lähtien. Tytärkin totesi eräänä päivänä, että äiti tuoksuu karkille.

Häntä hymyilytti kun kerroin tämän olevan prinsessojen tuoksu.
Prinsessa Kuu. Se tämä on.

Nina Riccin Luna edt saapuu myyntiin syyskuun 2016 aikana.
Saatavilla on seuraavat koot, seuraavin suositushinnoin:

Nina Luna EdT 30ML ovh 44,00€
Nina Luna EdT 50ML ovh 64,50€

Mikä on sinun Nina Ricci -suosikkisi?

Tuoksu on lehdistönäyte.

18 kommenttia:

 1. Itselläni oli pitkään Nina-tuoksu ja pidin siitä todella paljon. Niin paljon, että olisin voinut siitä uudenkin putelon hankkia, mutta aina tuli kuitenkin hankittua jokin uusi ja tuntematon tuoksu :). Tämä Luna kuulostaa herkullisen hyvältä hajuvedeltä - pakko laittaa tuoksu ylös, jos tämän tuoksun hankkisi seuraavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan kyllä tälle vahvan suosituksen! :) Tämä on ihana tuoksu ja sopii erityisesti syksyyn todella hyvin :)

   Poista
 2. Onko tämä nyt sitten sellainen perinteinen kukkaistuoksu, vai vähän sellainen syvempi, aikuisempi tuoksu?
  Kukkaistuoksut on jotenkin alkaneet tökkimään, outoa. Selvästikin itsellä tullut siirtyminen eri suuntaan: Chanel 5, Chanel Allure, Chanel Coco Noir, Lancome Tresor, Lolita Lempicka vakiokäytössä (ja kaapissa odottaa about 40 avaamatonta kukkaistuoksua ja muuta).
  Tuo pullo on kyllä ihana, taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sanoisin, että tämä on noista kahdesta antamastasi vaihtoehdosta ehdottomasti enemmän tuo jälkimmäinen :) Mikään perinteinen kukkaistuoksu tämä ei ole, vaan tosiaan enemmän karamellinen. Sellainen lämmin, metsäinen ja ehkä aavistuksen puuterinen. Tämä kannattaa testata, varsinkin jos hakee jotain muuta kuin kukkaistuoksua :)

   Poista
 3. Oma lempituoksuni Nina Riccin tuoksuista on juurikin tuo klassikko Nina! Nämä omppupullot ovat niin upeita.
  Kivaa elokuun viimeistä päivää <3

  VastaaPoista
 4. Ninaa olen pari pulloa suhhuutellut ja tämä tuli kuin tilauksesta, pitää käyä tuoksuttelemassa :) uutta tuoksua en todellakaan tarvisi, kaapissa ihan tarpeeksi kun olen Avonissa mukana :D ja muutenkin käytän vähän nykyään kun olen sairaalassa töissä. Mutta ainahan nyt yks vielä mukaan mahtuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuvesiä ei koskaan ole liikaa.
   -Vanha Nonnulalainen sananlasku

   Poista
 5. Nina Riccin tuoksuista en nyt äkkiseltään muista muuta kuin tuota nimikkotuoksua käyttäneeni, sen kyllä muistelin silloin aikanaan ainakin nenääni miellyttäneen :D

  VastaaPoista
 6. Toi pullo on upea, mun iholle tää ei ole kovinkaan makea vaan yllättävänkin voimakas, ihan iltatuoksu. Toivoisin, että karamellisuus tulisi itsellä enemmän esiin, vaniljan kyllä haistan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuoksut kyllä käyttäytyy niin eri tavalla iholla, muistaks Decadencen? :D

   Poista
 7. Pullo on niin kaunis kuin mikä ^_^ Ninan tuoksut ei oo mulle tuttuja, mutta tätä on pakko ainakin käydä tuoksuttamassa :D

  VastaaPoista
 8. Hienon näköinen hajuvesi! Varmasti tuoksuukin hyvältä. :) Ihanaa lukea että Nina ja L'air Du Temps on ollut sun vakkareita aikojen saatossa- rakastan saada tietää tyyppien parfyymihistoriaa ja mitä merkkejä kukakin on käyttänyt. Minun Nina Ricci-lempparini on 2015 vuoden L'Extase. Se onkin nyt vakiohajuveteni, rakastan sen syvää ja houkuttelevaa karamelliruususydäntä. Kovin romanttinen ja fantasiamainen tuoksu, ja etenkin sen kaltaiset makeat sweet gourmand-tyypin hajuvedet ovat parhaimmillaan talvella.

  Uskon, että myös tämä Luna sopii karkkisuudeltaan talveen. Onko sinulla muuten mitään preferenssiä kylmän ja lämpimän sään hajuvesiin? Hajuvesisivustoilla sanotaan että "äklö-öklö-hajuvedet" tasoittuvat pakkasessa ns. sopiviksi. Itsekin voin todeta saman! Kesään itse käytän raikkaita ja vesimäisiä tuoksuja - jolloin otan vakkarihajuveteni L'Extasen "legere" version ulos, heh! Siitä puuttuu karamellisydän, ja se on kuin vastaleikattua ruusua. (Olen niin ennalta-arvattava...)

  Hyvää alkanutta syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Extase on kyllä ihana <3

   Itse tykkäsin tänä kesänä tosi paljon Armanin Sun di Gioia -tuoksusta ja talvella rakastan Marc Jacobsin Decadence-tuoksua <3 Ovatko tuttuja?

   Poista

Kiitos kommentistasi :)