maanantai 15. elokuuta 2016

Jokeri.Kävimme lauantaina katsastamassa pitkään odotetun Suicide Squad -leffan. Ollaan Isännän kanssa molemmat DC Comics ja Marvel -faneja ja tämä leffa oli todellakin must see -listalla. Arvioin leffan erikseen leffaraadissani vuoden lopussa, mutta sen verran voin sanoa, että olen vieläkin ihan fiilareissa! Rakastan visuaalisesti hienoja elokuvia ja tämä oli juurikin sellainen.


Halusin leffaan lähtiessä tehdä sarjakuvamaisen meikin ja tottakai lempipahikseni Jokerin inspiroimana. Jokeria on tulkinnut Jack Nicholson, Heat Ledger ja nyt viimeisimpänä, mutta ei suinkaan huonoimpana Jared Leto. Värimaailma liikkuu siis vahvasti vihreän, violetin, mustan ja keltaisen alueella. Unohtamatta kirkkaanpunaisia huulia. Ihoani en kalkinnut ihan kalmanvalkoiseksi, koska se olisi mennyt ehkä vähän naamiaistouhuksi.

Meikistä tuli värikäs ja olin hetken siinä rajamailla kehtaanko lähteä ihmisten ilmoille niin hurjassa väritykityksessä, mutta sitten ajattelin että tottakai! Ne tajuu ketkä tajuu. Ja ne ketkä ei...no, ei ole mun ongelma. Sainkin leffateatterissa toisilta sarjakuvanörteiltä hyväksyviä nyökkäyksiä osakseni. Joten nailed it!

Miltä mun Joker-meikki sitten näytti?


Silmämeikin tein pelkästään Manly -paletilla, mistä löytyy 120 luomarinappia, mukaan lukien kirkkaanvihreät, violetit ja keltaiset, joita erityisesti tarvitsin tässä meikissäni. Liikkuvalle luomelle tein vihreän ja keltaisen liiton ja rajasin alaripsirajan violetilla sekä mustalla. Meikistä tuli voimakkaampi kuin olin alunperin suunnitellut, mutta vain siksi, että Manlyn luomiväreissä on niin järkyn vahva pigmentti :D

Huulet rajasin Joe Blascon True Red -kynällä ja maalasin Diego Dalla Palman Il Rosetto -huulipunalla sävyssä 31.

Tällaisia imitaatiomeikkejä on niin hauska tehdä ja lisää on luvassa. Inspiroiduin leffasta niin paljon, että teen yhden toisenkin hahmon tässä lähiaikoina. Jos teille tulee mieleen mitä insipiraatio/imitaatiomeikkejä olisi kiva nähdä, ehdottakaa rohkeasti! Teen mielelläni! (Tai ainakin yritän, koska en ole ammattilainen vaan ihan harrastelija.)


Ja sitten vielä loppuun tämä. Oli vaan pakko!

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Tosi ihanan värinen :) ei kyllä tyypillistä sinua mutta itselle kyllä menisi ihan arkimeikistä, tosin ilman punaista huulipunaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) No juu, ei ihan se mitä yleensä teen, mutta se tässä oli tarkoituksenakin :D Tällaiset teema/inspiraatiomeikit ovat kivoja tehdä! :)

   Poista
 2. Mä kävin katsomassa tän leffan jo ennakossa, kun en malttanut oottaa enempää! Odotin tältä paljon, enkä nyt varsinaisesti PETTYNYT, koska Jokeri ja Harley, mutta muutamia liian pitkäveteisiä kohtauksia ja odotin jotain...no, enemmän. Jätti ihan vähän kylmäksi.

  t. Kissis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen samaa mieltä, että pettymys tuli siinä kohtaa kun Jokeria ei näytetty tarpeeksi. Ensinnäkin luulin etukäteen, että se on yksi Suicide Squadin mukana olevista pahiksista, mutta ei sit ollutkaan.

   Jokerista ja Harleysta vois tulla oma leffa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)