maanantai 8. elokuuta 2016

Hempukkameikki.


Avonin luomarinelikot ovat todella kivoja. Olen vuosien saatossa testaillut eräätkin paletit Avonilta ja yleistuomio niistä on ollut aina positiivinen. Kesäksi kokoelmaan tuli jälleen uusi nelikko, Rose Awakening, joka sisältää persikkaa, hempeän keltaista ja pinkin nyansseja.

Punainen tai vaaleanpunainen silmämeikki voi olla haasteellinen, koska silmät voivat herkästi alkaa näyttää kipeiltä tai allergisilta. Itse suosin joskus reilu kymmenen vuotta sitten pinkkiä silmämeikkiä, mutta jossain vaiheessa se väri jäi repertuaaristani kokonaan pois.

Koska sain tämän kauniin paletin blogin kautta kokeiluun, tuli jälleen oiva tilaisuus palauttaa pinkki takaisin silmämeikkiin! Kieltämättä en ole ihan ehkä enää niin kotonani kirkkaassa pinkissä, mutta kauniina kesäpäivänä vaaleanpunaiset ja etenkin persikat sävyt menevät oikein hienosti.


Tässä paletti nopeasti swatchattuna ja ilman primeriä tietty. Pigmenttisin sävy on ehdottomasti nro 3 eli se pinkki. Muut sävyt ovat pohjaltaan shimmerisiä, mutta yllättävän peittäviä silti. Yllätyksekseni ihastuin paletin vaaleaan keltaiseen, joka näytti livenä luomissa todella nätiltä. Oiva korostusväri myös kulmaluulle.

Pinkki korostaa silmieni väriä kummallisen hyvin ja vaikka suurin himotus tämän sävyiseen meikkiin olikin jo kauan sitten, voisin ajatella meikkaavani näillä sävyillä vieläkin aina silloin tällöin. Pidin meikin vaaleanpunaisena myös huulimeikissä sekä poskipunassa.

Sävyt sopivat parhaiten kesään ja miksei kevääseenkin, mutta syksyllä tai talvella tämä voi olla astetta liian hempukka ja kepeä. Pinkki on raikas väri ja sävymaailma tässä meikissä melko nuorekas. Näin tässä 40-vuotias tätikin ihan nuortuu. Heko heko.

Mikäli kaipaat tämän sävyistä palettia itsellesi, tämän hinta meneillään olevassa kamppiksessa on 9,95 €. Eli todella kohtuullinen.

Iskeekö pinkki sinulle?


Paletti saatu blogin kautta. Mielipiteet bloggaajan omia.

12 kommenttia:

 1. Ihana hempukkameikki. Enpä olekaan testannut pinkkiä luomille, sinulle se ainakin sopii.
  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Kauniin meikin olet saanut tehtyä.
  Olen katsellut tätä palettia Avonilla mutta jättänyt tilaamatta kun on kauneudestaan huolimatta aika epäkäytännöllinen.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis meikki, pinkki sopii sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Iskee kyllä, vihreät silmät kun on. Mutta näyttää tosi kivalta sinisten silmienkin kanssa, ei ole liian hempukkamainen kun ei yliannostele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, silleen kohtuuden rajoissa on hyvä :D

   Poista
 5. Onpa ihanan hemppis meikki! ♥ Sulle kyllä sopii kuin nappi silmään. :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)