torstai 7. heinäkuuta 2016

Valkoisten kukkien kosketus.


Uusien vartalotuotteiden testaaminen on yksi lempiasioitani kosmetiikan parissa harrastaessa. Kun vartalotuotteet ovat herkullisen tuoksuisia, käytöstä tulee suorastaan nautinnollista.

Sain blogin kautta testattavaksi apteekkibrändi ACOn tämän kesän uutuudet White Flowers vartalovoiteen sekä suihkugeelin.


White Flowers Body Lotion on todella hurmaavan tuoksuinen. Siinä on mukana ruusua, santelipuuta ja bergamonttia. Voide jättää iholle tämän herttaisen tuoksun, samalla kun kosteuttaa sitä. Voide tuntuu hyvin miellyttävältä kaiken kaikkiaan, se imeytyy hyvin ihoon ja jättää ihon hoidetun tuntuiseksi.

Pidän siitä, että tuote on pumppupullossa ja pullon kyljessä oleva kukkakuviointi on mielestäni kaunis. Todella onnistunut pakkaus monella tapaa.

Pullokoko on mukava 200 ml ja suositushinta on 9,30 €.


Vartalovoiteen kaverina on White Flowers Shower Cream. Tuoksu on sama ihana kuin voiteessakin. Suihkuvoide on kermaista ja pehmeää eikä se jätä ihoa kiristävän tuntuiseksi. Kun aurinko kuivattaa ihoa, tällä on ihana pestä se pehmeäksi ja sileäksi.

Pullo koko on myöskin 200 ml ja suositushinta on 7,40 €


Ihanaa, että apteekkikosmetiikka on myös tällaista eikä vain hajustamatonta, valkoista ja steriiliä. ACO-sarjaan kuuluu paljon ihania tuotteita, joita tekisi mieli kokeilla enemmänkin. Hyvin hoidettu iho on paras suojamme ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Ovatko nämä sinulle myös tuttuja?

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin, mielipiteet bloggaajan omia.

3 kommenttia:

 1. Löysin erinomaisen ihanan ACO:n vartalovoiteen joitakin aikoja sitten apteekin poistolaarista. Valitettavasti en tarkkaan muista ko. voiteen nimeä, mutta joulukausituote, ja ihan tautisen ihana tuoksu! Ja muutenkin toimiva yksilö.
  Sari BP

  VastaaPoista
 2. Jo noiden pullojen ulkonäkö houkuttelee käyttämään :) Tuotteet kuulostavat siltä että niitä voisi käydä apoteekissa testailemassa :)

  Aurinkoisia kesäpäiviä Jonna-ihana <3

  VastaaPoista
 3. Mä nuuskuttelin kerran niitä ACO:n hunaja-tuotteita, joissa myös vähän vaniljaa ja olivat kyllä hyvän tuoksuisia! Jäi kuitenkin ostamatta, sillä kaapit pursuavat muutenkin suihku- ja vartalotuotteita. Tiedät varmaan tunteen! :D Voisin kuitenkin palata apteekin hyllylle, kunhan saan varastoja vähän kulutettua. Nämä White Flowersit kuulostavat myös tosi hyviltä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)