torstai 14. heinäkuuta 2016

Testissä Makiash.


Makiash. Tuon brändin nimi on jotenkin hauska lausua. Tulee mieleen karkki! Makiashin meikeillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä karkkien kanssa. Brändiä myy -ehkä vähän yllättäenkin- Ellos! Elloshan on ikiaikainen postimyyntifirma, jonka valikoimiin on aina kuuluneet lähinnä vaatteet ja taloustavarat.

Mutta nyt Ellokselta saa myös kosmetiikkaakin. Makiash on Elloksen oma kosmebrändi. Sen valikoimiin kuuluu mukavan kokoinen määrä erilaisia värimeikkejä kynsilakoista meikkipohjiin, luomiväreistä huulipuniin.

Minä sain testattavakseni sarjasta pari erilaista tuotetta, nestemäisen luomivärin, Satin Cream Eyeshadown ja korostuspuuterin, Highlighterin.Satin Cream Eyeshadow-luomivärissä on kaunis metallinhohtoinen kullanväri. Pigmenttiä tuntui olevan ihan kivasti swatchia tehdessä. Luomiväri levitetään mukana olevalla siveltimellä, jossa on melko tuuhea karvoitus. Huomasin, että sivellin kannattaa asettaa varovaisesti takaisin hylsyyn ja katsoa, että siveltimen karvat eivät vain jää sojottamaan eri suuntiin.

Luomiväri on hajusteeton ja ennen käyttöä suositellaan ravistamaan pakkausta, että massa sekoittuu tasaisemmaksi. Tämä lisää käyttömukavuutta kivasti.

Luomivärin luvataan levittyvän tasaisesti, mutta tämä testiin saamani kullansävyinen väri vaati kuitenkin jonkin verran työstämistä, ainakin minun vaaleilla luomillani. Se levittyi vaivatta, mutta tasaisuudesta en ole samaa mieltä. Yhdessä kohdassa oli helposti toista kohtaa enemmän ja hyvän lopputuloksen aikaan saamiseksi piti ottaa myös sormet avuksi.

Kullansävy "hukkui" omaan vaaleaan ihooni vähän turhan herkästi ja silmämeikki jäi melko vaisuksi. Luomiväriä suositellaan käyttämään joko sellaisenaan tai sitten primerin tapaan. Uskoisin, että tämän avulla saattaisi saada joihinkin kirkkaampiin sävyihin hienoa lisäpotkua? Sävyä voi käyttää myös korostustuotteena kulmaluulla.

Satin Cream Eyeshadown hinta on 19,90 €. Pääset halutessasi tilaamaan sen tästä.


Korostuspuuteri eli Highlighter on aika klassinen, vaalea korostuspuuteri, jolla voi tehdä strobing-tyyppisesti korostukset kasvoille tai ihan old school-meiningillä highlighting & contouring -korostukset/varjostukset.

Puuterissa on korkeahko valoa taittava pigmentti ja siitä jää kasvoille selkeästi vaaleampi korostusjälki. Itse suosin tämän tyyppisiä korostustuotteita poskipäillä, kulmaluilla ja amorinkaarella. En käytä mielelläni näitä metallinhohtoisia highlightereitä nenän varrella tai keskellä otsaa, koska mulle tulee fiilis, että hohkaan sen jälkeen niin hurjasti, että voisin melkeinpä toimia majakkana pimeässä.

Näistä kahdesta tuotteesta ihastuin ehdottomasti enemmän tähän puuteriin. Huomattavasti parempi hinta-laatusuhde kuin nestemäisessä luomivärissä.

Highlighter korostuspuuterin hinta on myös 19,90 €. Pääset halutessasi tilamaan sen tästä.
Kuten jo mainitsin, luomiväri oli aika vaisun väristä minun luomillani. Uskoisin, että tämä kyseinen sävy saattaa toimia päivettyneellä/ruskettuneella iholla näkyvämmin. Ehkä? Nämän kahden tuotteen ollessa pääosassa tässä meikissäni, yleisvaikutelma on aika hillitty ja perus. Sopii erinomaisesti arkeen ja no makeup-tyyliseen meikkiin.

Korostuspuuteri voitti minut puolelleen, mutta luomivärin kanssa en päässyt ihan suoraan yhteisymmärrykseen. Saatamme jatkaa hänen kanssaan vielä yhteistyötä primerin muodossa.

Onko Makiash sinulle tuttu juttu?

Tuotteet saatu testattavaksi, mielipiteet bloggaajan omia. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.


4 kommenttia:

 1. Olen tutkaillut Elloksen sivuilta Makiashin meikkejä, mutten ole vielä päässyt ostamisen asteelle. Ne ovat minun hintakategoriassa ehkä himpun liian hintavia, vaikkeivat sinänsä mitään kalliita. Minä kun olen tykästynyt edullisempiin merkkeihin, ja satunnaisesti hankin jotain kalliimpaa. Kuulostaa ehkä pöhköltä tai ehkä ei, mutta hinta on minulle aika ratkaiseva tekijä. Riittävän hyvää tai peräti priimaa voi saada myös vähemmällä rahalla. Mutta Makiashia olisi kyllä mukava kokeilla.

  https://zazaspetals.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta ei tosiaan aina korreloi laatua :) Edullisilla brändeillä on monesti aivan huipputuotteita :)

   Poista
 2. Mulla on toi highlighter ja tykkään siitä tosi paljon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)