tiistai 5. heinäkuuta 2016

Sitruuna kuuluu kesään.


Koska kesä on nyt parhaimmillaan, on varmasti paikallaan puhua vähän kesätuoksuista. Tommy Hilfigerin kesätuoksut tänä vuonna ovat miehille ja naisille nimeltään Tommy Citrus Brights. Hilfigerin klassikkotuoksu Tommy sekä Tommy Girl ovat nyt saaneet pirteän sitruunaiset vivahteet päälleen ja mikäs sen paremmin sopii kesään.


Olen joskus vuosia sitten käyttänyt pullon jos toisenkin Tommy Girliä ja valitettavasti sen tuoksu ei minua juurikaan enää puhuttele. Mutta! Tässä kesäversiossa ei ole mitään, josta tunnistaisi alkuperäisen Tommy Girlin tuoksun. Tommy Girl Citrus Brights on täysin oma tuoksunsa.

Alkutuoksussa on mukana kylmäpuristettua sitruunaa ja Calabrian bergamonttia sekä jäistä inkivääriä ja vesiaromeja. Sydäntuoksussa mukaan sekoittuvat muskottipähkinä, korianteri, salvia ja jasmiini. Lopputuoksun täydentää myski ja setripuu.

Tuoksu on todella jännä. Se on sekoitus sitrusta ja mausteita. Minulle tulee tuoksusta mieleen palasaippua, jota oli Viking Linen laivoilla hyttien kylppäreissä kun olin lapsi. Tuoksu on jotenkin tosi turvallinen ja helppo, mutta kuitenkin samaan aikaan arvoituksellinen ja vähän yllättäväkin. Sopii kesään erinomaisen hyvin. Raikas, huoleton, tuttavallinen, söpö.


Miesten Tommy Citrus Brights kesäversio on mieletön. Se on niin hyvä, että sitä tekisi mieli käyttää itsekin. Todella raikas, eloisa ja sporttinen. Kun Isäntä laittaa tätä, nuuhkin häntä tämän tästä. Erittäin onnistunut miesten tuoksu.

Tommy Citrus Brightin alkutuoksu on pelkkää sitrushedelmien juhlaa: sitruuna, lime, bergamontti ja appelsiini. Sydäntuoksu tasoittaa alun kirpeyttä annoksella maskuliinisuutta havunneulasten aromin, Marokon piparmintun, violetin inkiväärin ja pippuripuun avulla. Lopputuoksu pehmenee Haitin vetiverin kanssa mausteiseksi, mutta kuitenkin raikkaaksi.


Mikäli kaipaatte rakkaasi kanssa iloisia ja pirteitä kesätuoksuja, näihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Hintakaan ei juuri päätä huimaa, miesten tuoksun 30 ml:n ovh on 29 € ja naisten tuoksun 30 ml:n ovh on 32 €.

Ovatko Hilfigerin tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksut ovat lehdistönäytteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)