perjantai 15. heinäkuuta 2016

Rakkauden narri.


On varmaan sanomatakin selvää, että minä rakastan tuoksuja. Hajuvedet ja tuoksut vilahtelevatkin blogissani tämän tästä. Tänään on taas tuoksupäivä.

Emanuel Ungaro L'Amour Fou edp on tuoksu muutaman vuoden takaa, vuodelta 2012. Saimme synttärijuhlieni bägeihin lempparinettikaupastani, nettioutletista.fistä muutamia erilaisia tuoksuja testattavaksi. Valitsin itselleni siitä valikoimasta tämän Ungaron tuoksun.Pullon ulkonäkö antaa ehkä tuoksusta toisenlaisen kuvan kuin mitä tämä oikeasti on. Ennen kuin nuuhkaisin tuoksua ensi kerran oletin tämän olevan mausteisen makea, sellainen karkkimainen iltatuoksu.

Todellisuudessa tämä on puuterinen, hedelmäinen, metsäinen ja makea. Makeus on enemmänkin vaahtokarkkimaista kuin kirpeää.  En ihan heti päässyt tähän tuoksuun sisälle, mutta se kuitenkin ihastutti itseensä pikkuhiljaa ja hieman salakavalastikin. Tämä ei ole helpoin tuoksu ihastua, mutta kun tähän ihastuu, se onkin pysyvää ihastumista. Vakaata rakkautta, sanoisin.


Tuoksun alkunuoteissa ovat pääosissa vaaleanpunainen pippuri, karhunvatukat ja päärynä. Sydäntuoksussa mukaan hyppäävät ruusu, orvokki ja nektariini. Lopputuoksu täydentyy puuvillan, vaniljan ja meripihkan avulla.

Kokonaisuudessaan tuoksu on pehmeääkin pehmeämpi, kuin vadillinen hattaraa ja pumpulia. Iholla tuoksu kestää pitkään ja muuttuu ihon lämmittäessä vieläkin utuisemmaksi. Eteerinen, salaperäinen, rakastunut -hulluna rakastunut. Niin rakastunut, että sitä haluaa huutaa koko maailmalle kaupungin korkeimmalta kukkulalta. Rakkauden narri. Narri rakkauden. Se tämä on, eikä mitenkään negatiivisesti ilmaistuna.


Emanuel Ungaron L'Amour Fou edp -tuoksun löydät Nettioutlet.fi :stä todella edullisesti. Nettioutletin valikoimiin kuuluuvat myös testerikäyttöön tarkoitetut tuoksut. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pullokoot ovat isoja (yleensä väh.50 ml) ja ne ovat pakattu joko valkoiseen pahvilaatikkoon tai laatikkoon missä lukee kyljessä tester not for sale. Hajuvedet ovat käyttämättömiä sekä uusia, testeristatuksesta huolimatta. Niiden hinta on näistä edellä mainituista seikoista johtuen edullisempi kuin myyntiin tarkoitettujen tuoksujen hinta.

Tämän tuoksun voit tilata itsellesi hintaan 11,99 € (50 ml) tai 15,99 € (100 ml). Hinnat eivät siis päätä huimaa. Olen itse tilannut useita tuoksuja Nettioutletista enkä ole koskaan joutunut pettymään. Asiakaspalvelu toimii moitteettomasti mikäli tulee jotain kysyttävää. Suosittelen todella lämmöllä asioimaan kyseisessä nettikaupassa, mikäli tekee mieli ostaa tuoksuja. Yhden tai useamman. Valikoimista muuten löytyy myös brändejä, joita on ehkä haastavampi löytää muualta. Ja myös tuoksuja, joiden maahantuonti on yleisellä tasolla loppunut. Kannattaa ehdottomasti tutustua heidän laajaan valikoimaansa.

Ovatko Ungaron tuoksut tuttuja?

Tuoksu saatu blogiyhteistyön kautta, mielipiteet bloggaajan omia. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Tämä sama on nyt mullakin. Ehkä. Tai sitten se on se edp.
  Omalla ihollani tämä on mausteinen ja puinen, ei ollenkaan hattarainen. Makea, muttei karkki. Hassua, miten ihokemiat tekevät tuoksuista niin erilaisia.
  Mutta oli miten oli, yllätyin itsekin. Tämä on oikein ihana, säästelen tätä syksyyn, koska tuoksu on niin lämmittävä.
  Että kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis juu, tämäkin on edp. Mulla on käynyt tuolla vaan pikku ajatusvirhe kirjoittaessa :D kiitos kun sanoit! :D

   Tää on kyllä jotenkin niin jänskä tuoksu, että apua! Tykkään kans ihan hirmuisesti <3

   Ole hyvä sinä ihana <3

   Poista
 2. Ovat, mun yksi ehdottomia Ungaro-suosikkeja on Apparation, joka on tosi kaunis, makeahko ja todella erilainen tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Aivan uusi tuttavuus minulle. Pullosta tosiaan luulisi, että tuoksu on voimakasta. Pitääpä käydä tätä nuuhkimassa joskus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)