keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Nakumeikki.


Kardashianit saavat tänään jatkoa! Kirjoittelin viime viikolla KB-sarjan luomiväripaletista, huulikiillosta ja korostusväristä.

Tänään on vuorossa nude huulimeikki.


Kardashian Beauty Au Naturél Nude -huulimeikkipakkaus koostuu kaksipäisestä kynästä sekä huulikiillosta. Sävyjä on valittavana kaksi; In the Nude -vaalea roosa (kuvassa oleva) ja In the Flesh -vaalea persikka.

Pitänee myöntää rehellisesti, että sekä huultenrajauskynä ja toisessa päässä oleva huulipuna ovat erittäin onnistuneen sävyisiä. Näillä tosiaan saa tehtyä hyvin täydellisen sävyisen nude-meikin. Suosin mielelläni (ainakin arkena) no makeup-tyylistä meikkiä eli toisin sanoen korostan meikissäni mielellään vain ripsiä, kulmia ja huulia.

Täydellisen sävyinen nudepuna käy aina myös tumman silmämeikin kaverina ja senkin vuoksi tämä kaksikko jää vakkarikäyttööni.

Huultenrajauskynä on melko pehmeä ja sen kanssa kannattaa olla varovainen. Itselläni siitä katkesi isohko pala kun rajasin sillä huuliani enkä tosiaan survonut sitä mitenkään voimallisesti. Sekä rajauskynässä että punassa on pehmeä koostumus ja ne ovat hyvin pigmenttisiä. Huulikiilto on myös mukavan tuntuinen, ei tahmainen (luojan kiitos!) ja se antaa todella hyvän loppusilauksen huulimeikille.
Huulimeikki on paitsi mukavan tuntuinen huulilla, se on kivasti paikoillaan pysyvä ja kestävä. Toki vaalea sävy antaa anteeksi syömistä ja juomista enemmän kuin kirkkaampi puna, mutta kaikesta huulien kanssa touhuamisesta huolimatta, meikki pysyi siistinä.
Kun haluat neutraalin, huomaamattomamman, luonnollisen huulimeikin, suosittelen ehdottomasti tätä. Itse tykkään juuri tämän tyyppisestä nude-huulimeikistä. Kavahdan melkein Kuuhun asti peitepuikko-huulia, joita jotkut väittävät "nude-meikiksi". Tässä on kaunis sävy, joka näkyy juuri sen verran kuin kuuluukin.

Kardashianin siskot rakastavat tämän tyyppisiä huulimeikkejä, joten oli aika arvattavaa, että tämän kaltainen huulimeikkituote löytyy heidän sarjastaan.


Kardashian Beauty Au Naturél Nude -huulimeikkipakkaus maksaa 25,50 € ja KB-sarjan löydät lähimmästä Citymarketistasi.

Iskeekö nakumeikki sinuun?

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä aivan ihanalta tuo sävy sun huulissa.
  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hyvän värinen kyllä! Ei ollenkaan peitepuikkomainen. Tässä on onnistuttu kehittämään hyvä tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin samaa mieltä, peitepuikkohuulet kun eivät ole se mitä haen nakumeikissä :D

   Poista
 3. Ihana sävy, harmi kun en itse osaa olla tuon värisillä huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koklaa piruuttasi joskus :) Saatat ehkä viihtyäkin!

   Poista
 4. Tää huulipuna olis ihan mun juttu. Täytyy pistää tuo pakkaus "korvantaakse" ja kun seuraavan kerran menee Cittariin niin katsoa eksyykö sellainen ostoskoriin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans :) Nappaa Cittari-reissulla mukaasi <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)