maanantai 18. heinäkuuta 2016

Hattu päähän vie.


Muistattekos kun viime kesänä kertoilin teille Hattujuhlista? Kyseessä on ystäväpariskuntamme perustama perinnejuhla, jota vietetään aina heidän viihtyisällä huvilallaan Villa Kuuselassa keskellä kauneinta Vakka-Suomea.

Niinhän se vuosi jälleen vierähti ja lauantaina oli siis aika taas pukea hatut päähän ja suunnata Villa Kuuselaan. Odotimme todella innolla juhlia, sillä kun kyseiset ystävämme järkkäävät juhlat, ne ovat aina ihan pro-tason meininkiä.

Näin oli myös tänäkin vuonna. Ainoa negatiivinen asia oli, että ilta vilisti menemään taas ihan liian äkkiä. Mutta niinhän tapahtuu aina kun on todella hauskaa. Illan mittaan nauroimme niin, että jokainen meistä elää todennäköisesti 150-vuotiaaksi. Mikä on sinänsä tosi jees, koska sen mukaan mulla on vielä 110 :t hattujuhlat tiedossa.

Isäntäpari oli loihtinut todella herkulliset noutopöytäantimet. Harmitti suorastaan, että yhden santsikierroksen jälkeen ei vaan enää maha vetänyt enempää. Olin myös tosi otettu, että he olivat ottaneet hienosti huomioon menussa minun ruokarajoitteeni.

Syöminkien jälkeen ottelimme kahden joukkueen voimin Mökki Olympialaiset, joiden lajeina olivat Viikinkipeli, Frisbeegolf, Tikanheitto, Mölkky ja Petanque. Minä ja Isäntä kuuluimme samaan joukkueeseen ja se joukkue olikin sitten voittanut joukkue. Wuhuu! Voiton kunniaksi nautimme lasilliset pirskahtelevaa roseeta. Ja tottakai huutelimme perinteiset Torilla Tavataan- huutelut hävinneille ja kuljetimme sekä suutelimme Poikaa (eli sitä Roseepulloa). Taisipa joku ehdottaa Hunajata Hunajata-lauluakin. Ilmassa oli siis vähintäänkin suuren urheilujuhlan tuntua.

Ilta oli siis mitä onnistunein. Mutta kun ryhmä ihania ihmisiä kokoontuu yhteen, mitä muutakaan se voisi olla. Kuten viime vuonnakin, niin myös tänä vuonna, totean jälleen miten paljon voimaa ja energiaa tällaisista tapaamisista saa pitkäksi aikaa. Ja miten paljon monet jutut naurattavat vielä pitkänkin ajan kuluttua. Näitä muistoja on ihana kätkeä sydämensä sopukoihin. Ja nostella sieltä aina esiin silloin tällöin.

Lausun vielä tässä meidän perheemme puolesta tuhannet kiitokset illan isäntäparille ja myös kaikille paikalla olleille. Oli aivan superia, ässää, siistiä ja mahtista. Voi kunpa jokainen päivä olisi hattujuhlapäivä.

Nyt muutama (okei, tosi monta) valokuva illasta. Toivottavasti niiden välityksellä saatte edes pienen palan siitä lämpimästä tunnelmasta joka meillä juhlissa oli.


Ensi vuoden juhlia jo odotellessa ♥ 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja kuvista näkee miten hauskaa kaikilla on ollut.
  Kiva idea tuollaiset hattubileet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, näistä juhlista on tullut ihana perinne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)