perjantai 8. heinäkuuta 2016

3-vuotias.Meidän tinttaralla täytti vajaa kaksi viikkoa sitten 3 vuotta. Viime lauantaina juhlimme Frozen-teemalla synttäreitä (niistä tulossa oma raporttinsa). Meillä on Frozen -fanitus sellaisissa sfääreissä, että huhhuijaa. Siksipä me isi-ihmisen kanssa hankimme neidille synttärilahjaksi Elsa-nuken (kuvassa), Frozen lippiksen, Frozen tennarit ja Frozen korusetin. Unohtamatta Frozen synttärikorttia.


Tänään siis palaamme itse syntymäpäivään ja katsotaan mitä silloin puuhastelimme.

Päätimme yhdessä, että neiti saa syntymäpäivänään toivoa mitä tahansa tekemistä ja me toteutamme sen. Hänen ykköstoiveena oli päästä Kuralan Kylämäkeen syöttämään lampaita ja heppoja. Tottakai me näin ihanan toiveen toteutimme ja hurautimme aamupalan jälkeen Kuralan hoodeille.

Valitettavasti hepat olivat jossain piilossa, mutta onneksi lampaat olivat paikalla. Niitähän me sitten syötimme, rapsutimme ja paijasimme. Vähän juttelimmekin niille. Isi-ihminen keräsi neidille voikukanlehtiä ja neiti syötti niitä ihanille villapampuloille.


Mun rakkaat tyypit.Iltasella neiti toivoi, että hakisimme Lidlistä pullat ja söisimme ne parvekkeella. Ihana idea! Mehän haimme ja nautimme iltakaffet (ja -limut) iltaauringon paistaessa partsillemme. Siinä sitten mietimme yhdessä munkkeja syödessämme, että tämänhän voisi ottaa tavaksi.
Idea sai koko perheen kannatuksen.

Rakas 3-vuotias.


Oli aivan ihana päivä.
Kunpa joka päivä voisi olla syntymäpäivä.Ennen parvekekahvittelua laitettiin tanssiksi :) tässä isi-ihmisen ja Mimpen taidonnäyte.

Kaunista viikonloppua ihanat!

8 kommenttia:

 1. Voihan Frozen :) Ihana prinsessa teillä siellä on ja kivat oli synttäripäivän puuhat.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) sanos muuta!
   Ihanaa viikonloppua myös sulle Outi :)

   Poista
 2. M:lla on kyllä ihan parhaat synttäritoiveet! <3 Myöhästyneet onnittelut ihanuudelle tätäkin kautta. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat ja tunnelma katossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) juu! Tai tämä oli vasta synttäripäivän meno, juhlista tulee erillinen postaus :D

   Poista
 4. Onnea vielä, niin ihanalle pienelle pipanalle. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)