keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Varaslähtö synttäreihin.
Täytän tänä vuonna 40 vuotta. Itseasiassa synttärini ovat kohta, reilun kuukauden päästä. Halusin juhlistaa niitä hieman etukäteen läheisimpien blogikollegoideni kanssa ja järjestin synttärijuhlani heille kuukausi sitten.

Alunperin kutsuttuja tyttöjä oli 15, mutta kuten aina voi esteitä ja sairastumisia tulla. Ja niin niitä tuli nytkin. Loppuviimeksi meitä oli paikalla seitsemän. Vaikka väki supistui puolella, se ei kuitenkaan illan kulkuun vaikuttanut kauheasti. Hauskaa oli ja nauru raikasi varmasti naapureillekin asti.
Tytöt tuntevat minut hajuvesien suurena fanina ja järjestinkin heille pienen hajuvesibaarin parvekkeellemme. Siellä sai sydämensä kyllyydestä tuoksutella koko minun kokoelmaani.


Inventoin myös kosmevarastoni ennen juhlia ja siitä kerääntyi tällainen saa ottaa-kori. Kovin varovasti tytöt tästä veivät mukanaan, olisivat minun puolesta saaneet viedä kaiken :D
Tarjoiluihin sain vetoapua Raikastamolta, mistä sain todella ihanan makuisia pillimehuja sekä ompputäysmehuja juotaviksi. Raikastamon mehut ovat 100 %:sesti luomua ja niissä ei ole lisättyä sokeria mukana. Raikastamon mehuja löydät mm. Prismoista. Voit seurata heitä myös instagramissa.

Berneriltä tuli Lorenzin sipsejä sekä pähkinöitä eri makuisina. Sain heiltä myös Rajamäen ihania balsamiviinietikoita monen eri makuisina, mutta olin juuri juhlieni alla vatsani takia sairaalakierteessä joten en saanut syödä enkä juoda mitään etikkapitoista. Onneksi etikat kuitenkin säilyvät pitkään ja kunhan saan vatsani terveemmäksi, uskallan kokeilla niitä paremmin.

Myös Cloetta muisti meitä herkuin. Saimme maisteltavaksi Sprinkle Crispy Mint- sekä Sprinkle Crunchy Mango -levyjä. Molemmat ovat erittäin maistuvia ja suklaaholistin mieleen.Olin todella iloinen, että turkulainen yritys Pink Vanilla Desserts lähti mukaan juhlieni yhdeksi sponsoriksi. Sain heiltä uskomattoman herkullisia cupcakeja tarjottavaksi. Makuja oli kaksi; vadelma-vanilja ja kinuski-suklaa.

Pink Vanilla Dessertsin omistavat todella sympaattiset Odetta ja Granger. He ovat aviopari, ketkä ovat perustaneet tämän valloittavan kahvilan ihanine leivonnaisineen ja tuoneet sitä myöden pienen palan Amerikkaa Turun sydämeen. Yhteistyö heidän kanssaan oli todella helppoa ja sujuvaa. Ja cupcaket olivat niin suussasulavia etten löydä tarpeeksi isoja ylityssanoja niille! Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan heidän kahvilaansa ja tuotteisiinsa, jos vain piipahdatte Turussa päin. Heitä voi seurata myös instagramissa sekä Facebookissa.


Sain tytöiltä ihania lahjuksia (vaikka ei tosiaan olisi tarvinnut mitään tuoda). Olen vieläkin ihan hämmentynyt näistä ihanuuksista! Kiitos vielä kaikille näistä.

Ilta oli todella ihana. Puhuimme kevyistä ja vähän raskaammistakin aiheista täysin saumattomasti. Jokainen sai kertoa ja puhua täysin vapautuneesti ja luottamuksella omista asioistaan. Tunnelma oli rento ja iltaa olisi voinut jatkaa vaikka miten pitkään. Koen, että nämä ihanat leidit ovat minulle enemmän kuin pelkkiä blogikollegoja, he ovat ystäviäni. Heidän kanssaan ei tarvitse pelätä kieroiluja, selkäänpuukottamista tai muuta feikkiä käytöstä. Olen todella onnellinen, että olen saanut harrastukseni kautta ihania ihmisiä elämääni ja toivon yhteisen matkamme jatkuvan pitkään.

Kotiväki saapui juhlien loppusuoralla kotiin ja tytöt pääsivät tapaamaan minun rakkaat ihmiseni, Mimpen ja Isännän. Mimpehän otti tapansa mukaan tilanteen haltuun samantien ja pyöritti tyttöjä pillinsä mukaan tuosta nuin vain. Hän esitteli ylpeänä huonettaan ja Fanni ainakin pääsi leikkimään Muumeilla. Pandaan Mimu ihastui ikihyviksi ja auttelikin häntä pakkaamaan goodiebagin tuotteet takaisin bageihin. Taru sai pisteet siitä kun jaksoi kieputtaa neitiä pää ylösalaisin ja toisinpäin vaikka miten kauan. Mimpe ihastui aivan mennen tullen äitin lokikavereihin (kuten hän itse sanoo.)

Juhliani varjosti vatsani kanssa kamppailu. Olin päivää ennen ja heti päivää jälkeen sairaalassa kipujen vuoksi. Ihmeen kaupalla vatsani oli rauhallinen juuri itse juhlapäivänä ja onneksi minun ei tarvinnut perua suurella vaivalla suunnittelemaani illanistujaista. Sairaalassa hyppääminen vähän varjosti kuitenkin järjestelyjä niin, että en jaksanut/ehtinyt siivota kotiamme niin siistiksi kuin olisin halunnut ja ruokien teko jäi kokonaan Isännän vastuulle. Onneksi hän on ensimmäiseltä ammatiltaan kokki, joten sen puolesta ei ollut hätää :) Tarjosimme tytöille Aurajuusto-kasvispastaa ja lihapullia.


Olin pitkin kevättä kerännyt tytöille vähän kotiinviemisiä. Eikös nykyään synttäreillä vieraat saa oman lahjapussukansa? :D Ainakin näin on lasten synttäreillä, joten miksei aikuistenkin. Kuten arvata saattaa ja minut tuntien, pussukat pursuivat hieman yli äyreidensä.

Koska alkuperäisestä kutsuvieraslistasta jäi sairastumisien ja muiden yllättävien esteiden takia niin monta henkilöä pois, tuotteita jäi käsiini aika paljon. Olin jo etukäteen miettinyt, että mikäli joku estyy tulemasta, lahjoitan hänen pussukansa hyväntekeväisyyteen.

Juhlieni jälkeen veinkin siis kunnon kasan kosmetiikkaa Turun Tyttöjen Talolle. Siitä tuli enemmän kuin hyvä mieli, että sain lahjoittaa tytöille ja itsensä sellaisiksi kokeville upeaa kosmetiikkaa ja iloa. Kun on enemmän kuin omiksi tarpeiksi, silloin on varaa antaa muillekin. Itse koen ainakin niin.

Näistä saamistamme tuotteista tulee pitkin kesää ja varmasti vielä syksylläkin juttua blogiin. Huikeita uutuuksia ja mielettömiä tuotteita, olkaahan siis kuulolla niiden suhteen!

Haluan vielä lausua isot ja tuhannet kiitokset kaikille sponsoreille ja kaikille niille tahoille, joilta sain vetoapua juhlieni järjestämisessä. Sydämelliset kiitokset myös kaikille tytöille, jotka olitte mukana ja myös niille ketkä ette päässeet mukaan. Olette rakkaita ja otetaanhan pian uudelleen, jookos.

Juhlistani kirjoittivat myös ihastuttava Janet sekä maailman ihanin Fanni, käykäähän lukasemassa mitä he kertoilivat illasta :)

20 kommenttia:

 1. Ilta oli kyllä niin huippu! Kiitos vielä tuhannesti kutsusta <3 Otetaan todellakin pian uudestaan :)

  VastaaPoista
 2. Toi sun tuoksubaari. <3 Olisin ollut siellä kyllä nuuhkimassa koko illan. :D

  VastaaPoista
 3. Janetin blogista luinkin jo juttua sun juhlista. Aivan ihanat tarjottavathan siellä on ollut. Kiva idea myös tuo toisille kiertoon lähtevät meikit.
  Ihanaa juhannusviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka teillä näytti olevan ihana ilta. Ja mitkä tarjottavat! :)

  VastaaPoista
 5. Voih mitkä ihanat juhlat olet taas järkännyt! ♥ Nyt ei voi kun todeta, että miksi ihmeessä minä en ole kosmebloggari... :)
  Sun pitäis kyllä ruveta järkkäilemään ihan ammatiksesi kaikkia juhlia & tapahtumia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Sun pitää vaihtaa genreä :D :D
   Se oliskin kyllä ihanaa työtä <3 Partyplanner!

   Poista
 6. Näytti toi kivoilta juhlilta! Onnea pyöreistä vuosista! Itse nelikympin juuri ylittäneenä tuntuu, että elämä menee mukavammaksi koko ajan.

  VastaaPoista
 7. Jestas miten ihanan näköiset kemut sulla on ollut! :) Ja ihanan näkösiä tarjottavia! Puhumattakaan noista goodie bageista, miiii vaaants.... ;_____;

  VastaaPoista
 8. Voi kun kuulosti kivalta teidän ilta :) Ihanaa, kun noin paljon olit panostanut kaikkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän tapana, että kun lähden jotain tekemään, niin teen sen suurella siveltimellä :D

   Poista
 9. Kiitos Jonna juhlista, oli aivan ihanaa <3 Ja todellakin pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Ihana kun tulit mukaan <3 <3 ja näin tehdään!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)