keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Sopii mulle!


Viime viikolla ihastuttiin Maybellinen Push-up Drama ripsariin ja tänään huokaillaan hyvän meikkivoiteen äärellä. Hyvä meikkivoidehan on meikkipohjan alpha ja omega. Maybelline tuuttasi markkinoille keväällä uudet Fit Me! matte + poreless -meikkivoiteet, jotka ovat tarkoitettu normaalille/rasvoittuvalle iholle (eli meitsin iholle). Meikkivoide lupaa häivyttää huokoset näkymättömiin ja lisäksi antaa meikkipohjalle luonnollisen, kestävän lookin.


Sain testiin kaksi Fit Me! -meikkivoidetta, sävyt 115 ja 105. Meikkivoide lupaa sulautua jokaisen omaan ihonsävyyn niin, että meikkipohja näyttää kuin omalta iholta, mutta paremmalta. Sävyistä 105 on minulle parempi, vaikka onkin kellertävä. Sulautuminen on totta ja kellertävyydestä huolimatta sävy sujahti kasvojeni ihoon oikein kivasti. Sävy 115 vaatii hetken auringossa oloa, että sävy olisi justiinsa. Tällä hetkellä se on liian tumma.
Tykkäsin todella paljon Fit Me!:n koostumuksesta, se on helppo levittää kasvoille joko sormin tai meikkimunalla. Sitä voi kerrostellakin, jos mielii peittävämpää jälkeä. Itselleni riitti yksi kerros, mielestäni se oli jo tarpeeksi peittävä oman ihoni epätasaisuuksiin.

Kiinnitin meikkivoiteen irtopuuterilla ja sipaisin korostus/varjostuspuuterit päälle. Meikkipohjasta tuli luonnollinen, kestävä ja tasainen.

Pitää sanoa, että Fit Me! matte + poreless -meikkivoide sopii mulle :) ja hei hinta! Tämä maksaa 9,90 €! Eli ei huimaa päätä liiaksi. Maybellinia myy mm. Sokokset ja suurimmat marketit, kuten Citymarket.

Mikä on sinun tämän hetken meikkivoidesuosikki?

Fit Me! Matte + Poreless -meikkivoide saatu lehdistönäytteenä.

8 kommenttia:

 1. Minähän en käytä meikkivoiteita ollenkaan, mutta testasin Rimmelin bb-voidetta ja siitä kyllä tykkäsin kovasti.
  Aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) BB:t ja CC:t ovat kyllä loistavia meikkipohjan tekoon :)

   Samoin sulle :)

   Poista
 2. Tätä on ehkä ihan pakko testata. Kun ei tuo hintakaan ihan päätä huimaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mun suosikki just tällä hetkellä on Make up for everin face & body. Mitä kevyempi koostumus meikkivoiteessa kesällä sen parempi. :)

  VastaaPoista
 4. En huomannut tässä meikkivoiteessa huokosia häivyttävää ominaisuutta, mutta muuten olen tykännyt. Mulla on sävy 110, joka oli yllätyksekseni vaaleampi kuin 105 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)