keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Paras kasvosaippua.


Tunnustus: en ole koskaan pitänyt saippuasta kasvojenpuhdistuksessa. Saippualla kasvojen peseminen on mielestäni liikaa ihoa kuluttavaa ja koska markkinat pursuavat nykyään erilaisia puhdistustuotteita, ei ole mieleenikään tullut alkaa saippualla pesemään kasvojeni ihoa.

Mieli voi kuitenkin muuttua. Ja kun kyseessä on kasvoille tarkoitettu saippua, lähtökohta kokeiluun on täysin eri. Sain testattavakseni venäläisen brändin, Natura Siberican käsintehdyn torvijäkälä -kasvosaippuan, joka lupaa lisätä ihon kimmoisuutta sekä solujen uudistumista ja hidastaa ikääntymisen merkkien syntymistä.

Saippua on pakattu silkkipaperiin ja sen sulkee kauniisti koristeltu tarra. Saippua tuoksuu todella valloittavalle ja sen vuoksi se houkutteleekin kasvojenpesuun välittömästi.


Saippua on pyöreä pallo, josta saa hyvän otteen. Kastelin saippuan ja vaahdotin sitä ensin käsiini ja siitä kasvoihin. Vaahto oli aivan ihanan pehmeää ja todella miellyttävän tuntuista.

Huuhtelun jälkeen kasvot eivät tuntuneet kuivilta ja kiristäviltä, vaikka olin ne juuri pessyt saippualla!  Tunne oli puhdas, mutta ei kiristävän, natisevan puhdas. Olin hetken vähän hämmennyksissä, koska en ole ennen kokenut saippuan jäljiltä näin kosteuttavaa tunnetta iholla.

Minusta ja saippuapallosta on tullut hyvät ystävät. Puhdistan tällä kasvoni päivittäin ja ihoni tykkää. Isäntäkin kokeili kerran tätä ja nyökytteli hyväksyvästi. Uskon siis vahvasti, että saippuapallo jää meidän talouteen vakkariputsariksi.

Torvijäkäläsaippuaan sekä myös muihin Natura Siberican tuotteisiin pääset tutustumaan täälläwww.organicstore.fi 
Saippuan hinta on 11,80 € kpl.

Onko Natura Siberica sinulle tuttu sarja? Entä iskeekö kasvosaippua?

Saippua saatu testiin blogiin.


15 kommenttia:

 1. Mulla on sarjalta jotain tuotteita kaapissa, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. :) Ihana tuo pyöreä saippuan möllykkä.

  VastaaPoista
 2. Pesin itse teininä palasaippualla naamani, joka puhdisti ihan narskuvan, kuivan puhtaaksi. Kyseessä vielä joku halpa käsisaippua :D
  Luulin silloin, että miten rajummin pesen sen tehokkaammin näpyt lähtee pois. Huh! En oo kokeillut kasvosaippuaa, mutta just oli kokeilussa saippuapohjainen shampoopala hiuksille, tykkäsin tosi paljon! Ootko kokeillut muuten shampoopaloja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D täällä toinen kuka pesi jossain vaiheessa teininä naamansa The Body Shopin jollain hullun voimakkaan tuoksuisella palasaippualla! Tuli ainakin narskuvan puhdasta :D :D

   En oo kokeillut, mutta mieli tekisi, tosin mulla on niin luonnonkarhea hius, että pelkään vähän lopputulosta, kuinka tuuhea pehko sitä oliskaan shampoopalan jäljiltä :D :D

   Poista
 3. Kaunis saippua ja voisin kokeilla. Täytyy pitää mielessä kun käväisen Kampissa :)

  VastaaPoista
 4. Törmäsin tuohon nettikauppaan viime kuussa ja ilahduin kovasti, että Natura Siberican tuotteita saa Suomestakin. En tiennyt aiemmin tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saa! :) Mä tykkään sarjasta tosi paljon, ihania tuotteita <3

   Poista
 5. En tunne merkkiä, täytyy pistää korvan taakse. Rakastan saippuoita!

  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 6. Kiinnostava tuote, mutta vetää hiukan mietteliääksi, miksi Natura Siberican tuotteet ovat Suomessa hinnoiltaan moninkertaisia Viron (euromaa sekin) hintatasoon verrattuna, Venäjän hintatasosta puhumattakaan. En siis tarkoita muutamaa kymmentä prosenttia vaan useita satoja prosentteja kalliimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä ei yllätä yhtään :( Suomessa määrää verot aika paljon ja kaikkihan täällä on valitettavan hintavaa :( Virossa tai Venäjällä käydessä pitääkin muistaa hamstrailla näitä :)

   Poista
  2. Ihan totta puhut Suomen verojen korkeudesta, mutta silti. Suomen maahantuojan täytyy saada tuotteet tukkuhinnalla, joten moninkertainen hinta tuntuu aika hurjalta, näin vaatimattoman mielipiteeni sanoakseni :)

   Esimerkiksi jos maahantuoja ostaa tuotteen 2 eurolla ja myy sen 15 eurolla niin hinnasta alvin osuus on 2,51 (koska yritys voi vähentää alvin hankkimastaan tuotteesta) ja hankintahinta vähennettynä katetta jää 10,88 euroa per tuote. Maksan ihan mielelläni kohtuullista katetta mistä tahansa, koska yrityksen kustannukset pitää peittää, mutta mikä on kohtuullista? 650 %? Siis ihan vaan haluan asiaa pohtia näin maksajan ominaisuudessa, en muuta. Mutta Natura Siberica on Suomessa suhteettoman kallista, se on pakko sanoa, niin kiinnostava merkki kuin se joiltain osin onkin. Ehkä olen vain turhan laihialainen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)