maanantai 6. kesäkuuta 2016

Oi Donna.


Upeista luksuslaukuista tunnettu Trussardi on tuonut markkinoille tänä keväänä ihanan tuoksu-uutuuden, Donna Eau de Toiletten. Tuoksu on vuonna 2011 lanseeratun Donnan pikkusisar.

Donna edt on elegantti, ilmava ja raikas. Sen on suunnitellut Nathalie Lorson, joka on luonut myös alkuperäisen Donna-tuoksun.


Donna edt on pakattu neliskanttiseen, lituskaiseen lasipulloon, joka on valkoiseksi liukuvärjätty. Pullon muotokieli on mielestäni enemmän miesten tuoksuun sopiva. Mutta tuoksu pullon sisällä on todella naisellinen.

Donna edt :n alkutuoksu pursuaa herkullisia hedelmiä, kuten Yuzu-hedelmää, cantaloupemelonia ja sitruunaa. Sydäntuoksussa tuntuvat ihanat kukat, lootus, appelsiininkukka ja jasmiinitee. Lopputuoksu hurmaa patsulin, santelinpuun, vaniljan ja setrin voimin.


Donna edt on modernin naisen tuoksu, joka haluaa valloittaa maailman iloisuudella ja aavistuksella salaperäisyyttä. Tuoksu on leikkisä, pehmeä, helposti lähestyttävä, itseensä rakastuttava ja erikoinen. Siitä on helppo pitää.

Yksi tämän kesän ihanimmista tuoksuista.


Trussardi Donna edt :n suositushinta on noin 50 €, pullokoko 30 ml.
Tuoksua myyvät mm. Sokos ja Stockmann.

Ovatko Trussardin tuoksut sinulle tuttuja?


Tuoksu lehdistönäyte.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) aurinkoa myös sinun viikkoosi Outi :)

   Poista
 2. Rakastan sitä alkuperäistä Donnaa, mutta tätä uutukaista en ole tuoksutellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sitten taas ole tuoksutellut ollenkaan sitä alkuperäistä :D

   Poista
 3. Ihanan näköinen pullo. En ole ikinä noita kokeillut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)