torstai 23. kesäkuuta 2016

Kova kolmikko.


Kun hiukset ovat hyvin, silloin kaikki on hyvin, eikö vain? Jos aamulla iskee bad hair day, tuntuu kuin koko päivä olisi pilalla. Luojan kiitos huonoja tukkapäiviä on vähemmän kun on hyvät muotoilutuotteet!

Omat hiukseni ovat mallia hankalat, kuivat, itsepäiset, karvaiset, värjätyt, luonnonkiharat ja korput. Haastettaa siis piisaa! Jotta kaikki edellä mainitut epäkohdat saadaan kuriin ja järjestykseen tarvitaan muotoilutuotteiden muodossa olevia supersankareita apuun.


Id HAIR Mé Serum Cream on silottava ja kiiltoa antava voide. Se on ikäänkuin seerumi hiuksillesi. Itse tykkään kovasti tämän tyyppisistä tuotteista, koska hiukseni ovat luonnostaan melko kiillottomat ja karheat. Serum Creamia olen käyttänyt kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen ja föönaustulos on upea. Tekee mieli vain hiplata hiuksia koko ajan! Olen joskus taltuttanut muutaman sojottavan latvan tällä ja hyvin toimii siinäkin tehtävässä. Voide on tosi runsasta ja sen annostelun suhteen vähemmän on enemmän. Serum Creamia kannattaa levittää hiusten pituuksiin sekä latvoihin ja välttää laittamasta sitä ihan hiusten tyveen. Tuotteessa on todella miellyttävä hedelmäinen tuoksu. Tiedättekö ne Haribon Persikka-karkit? Tämä tuoksuu aivan niille.

Id HAIR Mé Serum Creamia pääset tilaamaan täältä. Sen hinta on 14,90 €. Tuubi on kooltaan 100 ml.


Sain joskus muutama vuosi sitten ensimmäisen savea sisältävän muotoilusprayn ja kesti kauan ennen kuin tartuin siihen. Koska hiukseni ovat luonnostaan kuivat, savea sisältävä tuote ei ole ensimmäisenä se jota tulee mieleen laittaa hiuksiin. Mutta lopulta uskalsin kokeilla savisprayta ja loppu onkin historiaa. Rakastuin.

Siksi olinkin aivan innoissani kun sain testiin tästä sarjasta Clay in a Spray-suihkeen. Kyseessä on suihkevaha, jolla saa rakennetta ja pitoa hiuksiin perinteisen purkkivahan tavoin. Pidän hiuksiani usein miljonääriäiti-kiharoilla ja siihen tämä tuote on ehdoton. Kiharat ja taivutukset pysyvät kauniina ja aloillaan koko päivän eikä hiukset tunnu yhtään korpuilta tai kuivilta. Savesta huolimatta hius tuntuu pehmeältä, mutta siinä on hyvä pito ja rakenne. Itse olen todella näiden savipohjaisten muotoiltusuihkeiden fani!

Id HAIR Mé Clay in a Sprayn voit tilata täältä. Sen hinta on 14,90 ja pullokoko 150 ml.Olen vanhemmiten tullut vieläkin tarkemmaksi sen suhteen, että jos föönaan, käytän suoristusrautaa tai muuta kiharrinta, laitan hiuksiini aina sitä ennen lämpösuojaa. Monia lämpösuojia kokeilleena, voin rehellisesti sanoa, että tämä Id HAIR Mé Heat Defender on yksi parhaimmista.

Tämä on ensimmäinen kokeilemani lämpösuoja, joka on spraynä kuten hiuslakkakin.Olin ensin tästä vähän ihmeissäni, koska kun suihkuttaa tämän tyyppisesti sprayta hiuksiin, olettaa automaattisesti että se on lakkaa. Tunne on aika härö kun se ei olekaan :D

Olen käyttänyt tätä eniten suoristusraudan kanssa, koska harvemmin nykyään enää föönaan hiuksiani. Sen kanssa tämä toimii kuin unelma. Hiukset eivät kärsi ja tämä antaa mielestäni mukavan tuntuisen pinnan hiuksiin, joka tuntuu käsittelyn jälkeenkin vielä.

Id HAIR Mé Heat Defenderin pääset tilaamaan tästä. Tuotteen hinta on 14,90 € ja pullokoko 125 ml.

Itse tykästyin todella tämän sarjan tuotteisiin ja suosittelen lämmöllä niitä kaikille, jotka käyttävät muotoilutuotteita hiuksissaan.

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin.

2 kommenttia:

 1. Sun teksteistä tulee niin hyvä mieli :) Kertoisitko vielä miten käytät tuota clay spraytä? Suihkutatko siis koko tukkaan ennen kiharoiden laittoa, vai? Miten se sitten vaikuttaa verrattuna esim. perinteiseen muotovaahtoon? Kiitos, ja mukavaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Käytän clay sprayta valmiisin kiharoihin, tavallaan lukitsen kiharan sillä :) Se on muotovaahtoon verrattuna paljon kivampi vaihtoehto, ei tule sellaista kovaa koppuraa :)

   Aurinkoista juhannusta myös sulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)