tiistai 3. toukokuuta 2016

Miltä aurinko tuoksuu.


Sun di Gioia on tämän kesän aurinkoisin tuoksu. Giorgio Armanin jo kauan sitten markkinoille tulleen Acqua di Gioia on saanut nyt kumppaneikseen Sun (aurinko) ja Air (ilma) -tuoksut. Vesi, aurinko ja ilma -kolme eri elämän elementtiä.


Sun di Gioia on nimensä mukaisesti auringon iloa. Jos aurinkoa saisi pullotettua tuoksun muotoon, se olisi juurikin tämä tuoksu. Ensinuuhkaisulla en rakastunut päätä pahkaa, mutta kun annoin tuoksun viipyillä ihollani hetken, tunsin tämän omakseni.

Muutama päivä myöhemmin tuoksu tulvahti nenääni paidasta ja huomasin jo kaivanneeni tätä tuoksua. Hyvä tuoksu hurmaa kantajansa myös näin. Pikkuhiljaa ja huomaamatta.


Sun di Gioia on pehmeä ja lämmin tuoksu. Se tuntuu hyvältä ja miellyttävältä. Se ei hyökkää, ei kerskaile eikä ole ylimielinen. Se on kuin lämmin huivi johon haluaa kietoutua. Se kietoo syliinsä ja pitää hellien.

Sun di Gioia tuoksuu siltä miltä auringon lämmittämä naisen iho tuoksuu.

Alkutuoksu avautuu meren lämpimien laineiden tuoksulla, raikkaalla bergamont-uutteella ja elegantilla freesialla. Sydäntuoksu hurmaa makealla frangipani-kukalla, herkullisella sambacjasmiinilla ja ylang ylangilla. Lopputuoksu alustaa koko kauneuden kookosmaidolla, miellyttävällä vaniljalla, amborxialla ja iiriksellä.Tämä on tuoksu naiselle, joka haluaa kesätuoksultaan jotain erilaista ja jotain hurmaavaa. Tämä ei ole karkkimainen hedelmäpommi tai raikas sitruunainen tuoksu. Tämä on pehmeä, puuterinen, valoisa, iloinen, elegantti ja aistillinen.

Giorgio Armani Sun di Gioia on tullut huhtikuussa 2016 myyntin.
Sun di Gioia EdP 30ml 49,90e
Sun di Gioia EdP 50ml 74,50e

Mikä on sinun suhteesi di Gioia -tuoksuihin? 

Tuoksu on lehdistönäyte.

6 kommenttia:

 1. Olen kerran saanut yhden minikokoisen näytepullon jotain Gioia tuoksua, no sitä pulloa ei enää ole, joten tykkäsin kovasti. Pitää käydä tätäkin tuoksua nuuhkimassa.

  VastaaPoista
 2. Acqua di Giohan on mun pitkäaikainen suosikki, nää Gioiat meni multa aluksi hieman ohi, mutta tämä on todella ihana tuoksu. Mulle just sellainen rantatuoksu! :D

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka ihanata tämä kuulostaa <3 Itse tykkään tästä tuoksusarjasta.

  VastaaPoista
 4. Ah, tää kuulosti hyvältä, pitänee käydä tuoksuttelemassa jossain :) Giorgio Armanin Si-tuoksun sain pienenä näytteenä, mut siitä en tykännyt yhtään. Itse asiassa se oli mielestäni niin kamala, että roskiin meni. Ja muuten, tässä vihdoin ostin sen Chloén Love Storyn - se on vaan niiiiiiiin ihana!!!!! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihan mun tuoksulta! Saat mut kyllä nyt tuoksuhyllylle, pakko käydä tuoksuttamassa pullotettua aurinkoa :D Kuulostaa niin ihanalta! Ja houkuttelevat on sun kuvatkin <3

  VastaaPoista
 6. Olin Espanjassa työharjoittelussa 2012, kun ensimmäisen kerran törmäsin Aqua di Gioiaan - tuoksun merellisyys ja raikkaus huumasi minut ja siitä asti olen tuon tuoksun omistamisesta haaveillut ♡ pitääpä kyllä käydä tuoksuttelemassa tämäkin- jos vaikka koko tuoksusarjan saisi ensi kesänä vihdoin hommattua itselleen ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)