keskiviikko 4. toukokuuta 2016

#MakeGlamourHappen


Meikkijätti Max Factor tuo tässä kuussa markkinoille kolme upeaa luomiväripalettia, jotka hehkuvat nuden eri sävyissä. Jokaisessa paletissa on kahdeksan sävyä, jotka ovat ruusun, kullan ja kahvin sävyissä.

Max Factor Masterpiece Nude-paletit ovat saaneet inspiraationsa kevään/kesän 2016 muoodinmaailmasta. Sävyt ovat suunniteltu sopimaan kolmelle eri ihonsävylle; vaalealle, neutraalille ja tummalle. Paletin sävyt ovat intensiiviset, pigmenttiset ja niillä saa loihdittua lukemattoman määrän erilaisia nude-henkisiä silmämeikkejä.
Kun swatchasin paletin sävyt, en käytttänyt alla lainkaan pohjustajaa. Luomivärit ovat erittäin voimakaspigmenttisiä ja ne levittyvät hyvin. Ne eivät varise ja eivätkä ole jauhoisen tuntuisia. Vaikka itse olen vaaleaihoinen, koen nämä kaikki paletit omikseni. Suosikkini näistä kuitenkin ehdottomasti on Cappucino Nudes, jossa on kahvin sävyjä.

Näistä paleteista on tullut pienessä ajassa suosikkejani ja kun olen johonkin lähdössä, teen silmämeikkini jollain näistä. Kahdeksan sävyn valikoima on mielestäni mukavan iso ja variaatoiden mahdollisuus on laaja. Pidän myös siitä, että paleteissa on metallinhohtoisia sekä mattaisampia sävyjä. Näin silmän muotoilu on sävyjen kanssa helppoa.

Tämä silmämeikki on tehty kokonaan Cappucino-paletin sävyillä. Olen tämän sävyisessä meikissä todella syvällä omalla mukavuusalueellani ja viihdyn siellä erinomaisesti. Koen, että nämä sävyt korostavat silmieni sävyä kauniilla tavalla.

Max Factor rohkaisee naisia kokeilemaan erilaisia lookeja ja tuomaan glamouria esiin.
#MakeGlamourHappen

Paletit ovat myynnissä toukokuusta 2016 lähtien, mm. Sokos-tavarataloissa ja Emotioneissa.
Paletin suositushinta on 19,90 € kpl.

Paletit ovat lehdistönäytteitä.

9 kommenttia:

 1. Nyt on upea meikkipohja. Millä se onkaan tehty? Kerro heti! :-D
  Tosi kauniita luomivärejä tulossa, ehkä yksi näistä paleteista tulee meille.

  VastaaPoista
 2. Uuh, mikä kaunotar tuo Rose Nudes on! En ole aiemmin noista vaaleanpunaisista sävyistä innostunut, mutta nyt iski. Vaikuttaa tarpeeksi neutraalilta ollakseen vaaleanpunainen. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita neutraaleja paletteja. :)

  VastaaPoista
 4. Cappuccino nudes olisi minun palettivalintani ♡
  Upeita sävyjä.

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat ihania, itseltä löytyy rose ja golden. Todella kauniin meikin olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 6. Mikä näistä on tarkoitettu valkonaamalle ensisijaisesti? Edullisen ja kauniin näköisiä!

  VastaaPoista
 7. Noi värit sopii sulle tosi hyvin! Sun iho ja sä jotenkin hehkut näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 8. Ihania luomivärejä. Jos noista pitäis valita, en tiedä, minkä ottaisin. Sulla on kyllä tosi kauniin siniset silmät, harvoin näkee noin ihanan vaaleansinisiä silmiä. Mun aikuisella pojalla on tosin melkein yhtä siniset... : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)