keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ylistyslaulu.


Tänä keväänä ruusun tuoksulta ei ole voinut välttyä. Jatkan tätä ruusuista polkua hajuvesien maailmassa kevään uutuuden, Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa -tuoksun kanssa.


Rosa Excelsa on ylistyslaulu naiselle. Ja tottakai brändin tuntien, se on ylistyslaulu italialaiselle naiselle. Tästä huolimatta kotimainen suomineito voi tätä käyttää ja tuntea olevansa ylistetty. Minussa ei virtaa pisaaraakaan italialaista verta ja tämä tuoksu saa tuoksuaistini laulumaan. Kevyesti ja heleästi.

Ennenkaikkea tämä on ylistyslaulu ruusulle. Tuolle rakkauden symbolikukalle, jonka tuoksu pursuaa naisellisuutta sekä romantiikkaa.

Raskas, huurrelasinen pullo kätkee sisäänsä sylillisen vaaleanpunaisia ruusuja. Ne vyöryvät päälle hellästi ja pehmeästi. Tuntuu kuin uiskentelisi silkkisissä ruusunlehdissä. Tuoksu on lämmin, voimakas, elämäniloinen ja itsevarma.


Alkutuoksu päästää ilmoille jännittävän papaijankukan sekä raikkaan nerolin. Sydäntuoksussa mukaan sekoittuu Turkin ruusu, vesilija, amaryllis, narsissi ja perinteinen ruusu. Lopputuoksu sulkee kokonaisuuden kashmir- ja santelinpuun sekä myskin avulla.

Kokonaisuus on huikea oodi ruusulle. Ja ruusua rakastavalle naiselle.Ojenna ruusu itsellesi.
Tämän tuoksun avulla.
Olet sen ansainnut.

Mikä on sinun lempiruususi?

Tuoksu on lehdistönäyte. Mielipiteet bloggaajan omia.

9 kommenttia:

 1. Juhannusruusu on ihana ja niistä tulee aina mun mummi mieleen. Muistatko lapsena tehneesi hajuvettä ruusunlehdistä ja vedestä? Tämä tuoksu taitaa olla hieman hienostuneempi :)
  Ihanaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä tehnyt, mutta nyt kun sanoit, vois kyllä tehdä :D <3

   Poista
 2. Mä r-a-k-a-s-t-a-n tätä, aika erilainen kuin ruusutuoksut yleensä. Voisin jopa käskyttää sellaisia jotka eivät yleensä ruusutuoksuista tykkää tuoksuttamaan tätä. :D

  VastaaPoista
 3. Tämä tuoksu on ihana ja on híenoa, että mainoksen keulakuvaksi on valittu ikikaunotar Sophia Loren. <3 Mainosvideo on huikean hieno ja Sophia kaunis aina vaan, yhtä kaunis kuin kyseinen pullo ja tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sophia sopii keulakuvaksi tälle tuoksulle mennen tullen <3

   Poista
 4. Ma sain tan miehelta synttarilahjaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Mmmh, taas sen teit! Pakko mennä tuoksuttelemaan! Rakastan tätä ruusutrendiä~ Ja nyt tuli niin ylistävää palautetta etten voi kävellä tämän ohi kaupassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)