maanantai 25. huhtikuuta 2016

Welcome to the jungle.


Tällä viikolla juhlitaan jo vappua ja sehän tarkoittaa viimeistään siirtymistä pikkuhiljaa sinne kesän puolelle, eikös vain? On siis vähintäänkin paikallaan, että tänään tutustutaan yhteen tulevan kesän tuoksuista.

Calvin Klein ck one -tuoksusta tulee joka kesä oma kesäversionsa, sellainen kepeä kesäheila. Tänä kesänä ollaan viidakkomaisissa tunnelmissa ja toivotetaan sen myötä kesä tervetulleeksi.Viidakkoteema näkyy pullon palmunlehtikuviointina. Pullo on myös kauniin viidakonvihreä. Tätä katsellessa tulee olo, että nyt tosiaan ollaan siellä sademetsässä, syvällä viidakon ytimessä missä eksoottiset linnut laulavat ja pienet apinat pitävät ääntä. Ilma on tiheä kosteudesta ja tunnelma on vähintänkin jännittävä.


Miltä ck one summer 2016 sitten tuoksuu? Koska olen vannoutunut ck one-tyttö jo vuosien takaa, erotan tästä versiosta alkuperäisen onen tuoksun. Mutta koska kyseessä on kesäversio, mukaan on tottakai tuotu reilusti myös uusia nuotteja.

Alkutuoksussa on virkistävä lime mojito, sitruunaisella twistillä. Lisää kirpakkuutta alkutuoksuun tuovat vihreät omenat ja vihreä inkivääri. Sydäntuoksu avautuu herkullisen makealla guavalla sekä tiaré-kukalla, mutta tasoittuu asetta maskuliinisemmaksi katajan aromeilla. Lopputuoksussa päästään turvallisen setripuun lämpöön, lisätään eksotiikkaa tilkalla kookosmaitoa ja pehmennetään koko paletti samettisella sammaleella.

Näistä syntyy kesän huolettomin, raikkain, jännittävin ja kapinallisin tuoksu. Kuten kaikki ck one-tuoksut, niin myös tämäkin on shared. Eli sopii käytettäväksi sekä miehelle että naiselle.

Me nuuhkimme tätä Isännän kanssa kummatkin omilla ihoillamme ja tulimme tulokseen, että minä käytän tämän omana tuoksunani. Isäntä koki tämän hänelle liian feminiiniseksi, joten siksi päädyimme tähän ratkaisuun. Mutta minä kyllä käytän tämän mieluusti! Tuoksu on aivan ihana ja piristävä. Olen iso sitruunaisten tuoksujen ystävä ja se maailma avautuu tässä oikein hienosti.


Tuoksu on tullut myyntiin maaliskuussa ja on limited edition.
Calvin Klein ck one summer 2016 edt 100 ml suositushinta 48,20 €

Miltä sinun kesäsi tuoksuu?

Tuoksu on lehdistönäyte.

14 kommenttia:

 1. Tuo Calvinin tuoksu oli ihana!
  Omat kesätuoksuni ovat Escadan tuoksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva :)

   Escada on kyllä kesätuoksujen kunkku :) <3

   Poista
 2. Itsellä ei ole mitään yhtä tiettyä tuoksua vaan olen sellainen sekakäyttäjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no näinhän se täälläkin vähän menee!

   Poista
 3. Niin jänniä juttuja nämä ja varmasti miten iholle kullakin asettuu. Sillä vain miltei ainostaan vahvoista tuoksuista pitävä mies tykkäsi tästä ja minulle taasen liian miehekäs. Kivaa oli nähdä viime viikolla ja aurinkoa sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihon pH vaikuttaa kyllä hyvin olennaisesti näihin juttuihin :)

   No niinpä oli :) toivottavasti nähdään taas pian uudelleen :) <3

   Poista
 4. Kuulostaa aivan ihanalta tuoksulta, koska rakastan sitrustuoksuja :)

  VastaaPoista
 5. Tässä on kyllä upea pullo!

  Itsekin olen tuoksujen suhteen sekakäyttäjä, mutta tämän hetken lempparit on The Body Shopin Glazed Apple ja DKNY Creamy Meringue.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen valinta teiltä. :) Tosin jos sun iholta Decadense tuoksui ihanan makealta, niin luulen, että tääkään ei ole yhtä kirpeän miehekäs sun iholla kuin mun. :D Meillä tämä on ehdottomasti miehen tuoksu, mun nenääni miehekkäin CK One -kesätuoksu pariin vuoteen. Haistelenkin tätä tyytyväisenä miehen iholta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää meni tälleen meidän perheessä :D Mun iholla tämä ck one summer on ihanan kookoksinen ja mojitomainen, ei mitään miehekästä :D

   Poista
 7. Kyllä kesällä kuuluu käyttää kesäisiä tuoksuja, jotain makeaa, kirpsakkaa..tuoksua/tuoksuja joista tulee mieleen just eikä melkein kesä. Tätä pitää kyllä tuoksutella jahka tähän törmään, hiukan tuo kookos ja mojito epäilyttää, mutta ans kattoo =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)