perjantai 1. huhtikuuta 2016

Muutoksen tuulet puhaltavat.
No niin hyvät ihmiset! On tullut aika kääntää uusi sivu Nonnulan historiassa.
Kuten kuvista saatatte jo arvailla, nyt on jotain ihan uutta luvassa.

Autot ovat yhtäkkiseltään vieneet mun sydämeni siinä määrin, että Nonnula muuttuu ensi viikolla kauneus/lifestyle-blogista autoblogiksi! Jatkossa siis kropataan erilaisia autoprojekteja ja esitellään autoja kaikissa eri muodoissa. Puhutaan moottoreista ja vaihdelaatikoista ja kaikesta mitä sieltä konepellin alta nyt sattuukaan löytymään. Vertaillaan sylinterikokoja ja hevosvoimia. Moottorintilavuuksia ja kiihdytysnopeuksia. Onko manuaali parempi kuin automaatti. Kaikkea tällaista superihanaa ja kiinnostavaa siis luvassa!

Tämä kaikki lähti siitä kun katsoin Fast and Furious -leffat ja inspiroiduin aiheesta aivan täysin. Tuli hirveä tarve päästä kirjoittamaan autojen ihanuudesta ja vauhdin hurmasta.
Kiireisenä perheenäitinä ei vain ole aikaa pitää kahta blogia, joten nyt oli pakko tehdä päätös mitä Nonnulassa tullaan jatkossa näkemään.

Ja ne ovat autot. Ah, autoja. Enemmän autoja ja taas kerran autoja.
Voiko autoista koskaan puhua tarpeeksi? Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että ei kertakaikkiaan voi. Siksi tällainen blogi on saatava päivänvaloon.Mutta eikait siinä. Toivottavasti jatkatte mukanani edelleen, vaikka aihepiiri muuttuukin näin yllättäen. Kevät - ja etenkin tämä huhtikuun alku- on tällaista uusien ideoiden aikaa, joten koin ajankohdan olevan erittäin sopiva näinkin hurjalle muutokselle.

Muistahan siis ensi viikolla ajella paikan päälle! (Vähän tällaista autobloggarihuumoria teille. Me autobloggaajat kun ajetaan aina postaukset ulos, you know. Termit tutuiksi heti tähän alkuun, että pysytte kyydissä, kuten me autobloggarit tapaamme sanoa)

Olen hahmotellut tämän muutoksen myötä blogille uutta lookia ja teinkin tuossa kokeilumielessä prototyypin blogin uudesta ilmeestä. Tästä pääset katsomaan miltä tämä kaikki uusi ihanuus näyttää.


Wroom wroom ja kivaa viikonloppua! :)

11 kommenttia:

 1. Heh heh aprillia aprillia syö silliä, juo kuravettä päälle.

  VastaaPoista
 2. Aprillia!
  Jenkkiautohulluna minulle olisi hyvin sopinutkin tyylinvaihdos, että voi harmi! :D

  VastaaPoista
 3. Tovin meni täydestä, heh hauska! <3

  VastaaPoista
 4. Ihan kamalaa ku oon hölmö. Melkeen unfollasin 😆

  VastaaPoista
 5. Hahahah :-D Autoblogi! No, kai sitäkin ihan mielenkiinnosta lukis... :'-D

  VastaaPoista
 6. Ihana muutos :) mä niin jo odotan tätä - aprillia!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava idea ;) Mulla meni kaksi ensimmäistä kappaletta ihan täydestä!

  VastaaPoista
 8. Heh :D Mullekin meni ihan täydestä! Ihmettelin vaan että näinkö huonosti mä sut oikeasti tunnen - ei ole koskaan ollut puhe sun suuresta intohimosta autoja kohtaan! :)

  VastaaPoista
 9. Vitsit, kun en päätynyt tänne vielä aamulla. Olisin meinaan todella halunnut nähdä, olisinko uskonut. Koko aprillipäivää kun en ole muistanut koko päivänä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)