maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kesän paras sorbetti.


Yksi kevään merkeistä on uuden Guerlain Aqua Allegoria-tuoksun ilmestyminen. Tänä keväänä AA-perheen uusin jäsen on nimeltään Pera Granita. Vaikka nimi kuulostaakin pienen espanjalaislapsen nimeltä, oikeasti se tarkoittaa päärynäsorbettia.


Pera Granita on todella ihana. Ihan vain yksinkertaisesti, kiertelemättä ihana. Kuten monissa muissakin Aqua Allegoria-sarjan tuoksuissa, myös tässä on monikerroksinen hedelmäinen tuoksumaailma. Tuoksu on virkistävä, pehmeä, lempeä, ylellinen, herkullinen ja laadukas. Se ottaa oman tilansa haltuun, mutta ei hyökkäävästi vaan itsevarmasti.

Jos eteeni jostain käsittämättömästä syystä tulisi niinkin apokalyptinen tilanne, että en saisi käyttää kuin vain yhtä tuoksua, valinta olisi ehdottomasti jokin Aqua Allegoria-sarjan tuoksuista. Niissä on jotain todella perustavanlaatuista, mutta kuitenkin ylevää.

Niitä kuvaisi hyvin sana tuoksuvesi.


Pera Granitan alkutuoksussa on koko sitruksellinen kirjo; greippia, bergamonttia ja sitruunaa. Sydäntuoksussa tuoksu avaa täysin uuden kerroksen appelsiininkukkien, osmanthuskukan ja päärynän kanssa. Lopputuoksussa ympyrän sulkee setripuu, sammal ja valkoinen myski.

Nenä tuoksun takaa on Thierry Wasser, joka vastaa myös monen muun Aqua Allegorian tuoksumaailmasta.


Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita on iloinen, mehukas ja säteilevä tuoksu. Se on tuoksu, joka sopii valoisaan vuodenaikaan. Se rakastuttaa itseensä hurmaavalla nuottikimpullaan ja pitää tiukasti kiinni. Se jättää lähtemättömiä tuoksumuistoja, hellii onnellisuuden hetkiä ja pitää hyvänä.

Se istuu täydellisesti iholle.
Rakastan tätä tuoksua.

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita on edt, sen pullokoko on 100 ml ja suositushinta on noin 75 €.

Mikä on sinun Aqua Allegoria -suosikkisi?

Tuoksu on lehdistönäyte.


4 kommenttia:

 1. Enpä ole tällaisia tuoksuja koskaan kokeillut. Pitääpä mennä niitä nuuskimaan kauppaan!
  Ihanaa alkanutta viikkoa ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä! :) <3
   Tässä toinen Aqua Allegoria -tuoksun arviointi jonka olen tehnyt:
   http://nonnula.blogspot.fi/2015/10/matka-sitruunatarhaan.html

   Poista
 2. Tää on ihana, näin paljon päärynälle tuoksuvia tuoksuja on aika vähän. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)