perjantai 8. huhtikuuta 2016

Astetta enemmän kynsilakka.


Olin koko loppuvuoden vajoneena kummalliseen kynsilakkamasikseen. En lakannut kynsiäni varmaan neljään kuukauteen ja siinä ajassa ne pääsivät  huonoon kuntoonkin. Ajatus lakkaamisesta ei vaan inspiroinut ja laiminlöin samalla kynsien perushoidonkin ihan täysin.

Posti kiikutti jonkin aika sitten minulle nämä kuvassa näkyvät herkut testattavaksi. Hiplailtuani näitä kauniita pulloja hetken, koin että nyt on tullut aika nousta lakkamasennuksesta! Eihän näin upeita värejä voi vastustaa.

Kyseessä ovat L'Oreal Parisin Color Riche-sarja eli Le Vernis à L'Huile-kynsilakat. Color Riche-sarjahan on tuttu Nonnulassa huulipunista, joita olen kovasti kiitellyt. Nyt sarjaan on tullut valikoima kynsilakkoja, joissa on valittavana 20 huikeaa sävyä. Sain niistä kokeiluun 6.
Le Vernis à l'huile-lakat ovat hurjan kestäviä ja peittäviä. Yksi kerros riittää antamaan tarvittavan peittävyyden. Poikkeuksena tosin vaalein sävy, 114 Nude Demoiselle, jota laitoin kaksi kerrosta, että sain tasaisen lopputuloksen. Vaaleiden sävyjen kohdalla on usein tämä "ongelma" ja niin myös tässä. Muissa lakoissa riitti yksi kerros.

Lakoissa on mukana hoitavaa mikro-öljyä, joka tekee väreistä intensiivisemmät ja kiiltävämmät. Kuten CR-huulipunissakin, niin myös näissä CR-lakoissa on tuoksu. Kun pullon avaa, vieno ruusun tuoksu tuntuu nenään. Aivan ihana juttu!

Omat suosikkini näistä ovat 332 Violet Vendõme, 440 Chérie Macaron ja 552 Rubis Folies. Sävy 670 Cobalt Indécent on huikea petroolinsininen, mutta minulla on edelleen vaikeuksia päästä sinuiksi vihreiden sekä sinisten lakkojen kanssa. Olen niin vanhan koulukunnan tyttöjä, että lakan pitää olla jokin punaisen tai vaaleanpunaisen nyanssi.

Kun tyttömme näki minulla siniset kynnet, hän huudahti:
 -Äiti, sulla on sinistä kynsilakkaa! Poikien väri! Annetaan se isille.

(:D Isi ei kyllä tunnetusti ihan kamalan usein lakkaa kynsiään.... )Le Vernis à l'huile -kynsilakat ovat tulleet alkuvuodesta myyntiin ja niiden suositushinta on 8,90 € kpl. L'Oreal Parisin tuotteita myyvät hyvin varustetut tavaratalot, päivittäiskaupat sekä -marketit.
Koko sävykartan pääset näkemään tästä.

Ovatko nämä jo sinulle tuttuja lakkoja? Mikä on oma suosikkisävysi?

Kynsilakat saatu lehdistönäytteinä. Mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

 1. Onpa hyvän värisiä lakkoja. Jardin de roses ois mun suosikki ♡

  VastaaPoista
 2. Mun on perfektionistini laitettava kaksi, jää liian läpikuultavaksi yhdellä kerroksella. Joten se lupaus ei itselläni täyty, mutta muuten aivan ihania lakkoja ja hurjan kestäviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäviä nämä ovat! Siitä iso plussa :)

   Poista
 3. Prismassa oon katsellut näitä ja ihastelin tuota pulloa, kerrankin vähän erilainen pakkaus =) En tiennytkään sävyjä olevan noin paljon, tuolla Prismassa sävyjä oli paljon vähemmän ja noita 'ärtsympiä' ei näkynyt ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismassa usein on aika nihkeä valikoima :/

   Poista

Kiitos kommentistasi :)