torstai 10. maaliskuuta 2016

Ystäväni huulipuna.Huulipunatyttö tässä terve! Jos pitäisi käyttää vain yhtä meikkituotetta, valitsisin ehdottomasti huulipunan.  Huulipuna raikastaa aina ilmeen ja antaa välittömästi huolitellun vaikutelman. Äitini ja mammani ovat olleet minulle suunnannäyttäjiä tässä asiassa; mammani ei koskaan elämässään käyttänyt muuta meikkiä kuin huulipunaa. Ja äitini on eläkkeelle jäätyään samoilla linjoilla.

Itse en ole valmis luopumaan vielä muista ehostustuotteista, mutta jos olisi pakko, jättäisin huulipunan ainoaksi kaverikseni.

Tänään jutskaan teille erinomaisista huulipunista ja vieläpä kotimaisista! Lumene True Passion Lip Color -huulipunakynät ovat olleet kovassa käytössä viime kuukaudet. Nämä ihanuudet tulivat loppuvuodesta myyntiin ja ovat vilahdelleet jo silloin monissa blogeissa. Mutta koska olen pedantti ihminen, haluan itse testata tuotteet kunnolla ennen kuin sanon niistä mitään. Nyt on tullut aika sanoa.

Nämä ovat loistavia.


Kuusi kaunista ja marjaisaa sävyä, vaaleasta melko tummaan. Jokaiselle varmasti jotakin. Lumenen huulipunia on muuten aina löytynyt meikkipussistani. Jo teini-ikäisenä parhaat sävyt joita tiesin olivat Lumenella. Lopetettuja, hyviä sävyjä etsittiin kemppareiden poistokoreista ja jos sellainen sattui löytymään, niin voi onnenpäivä!

Lumene True Passion Lip Color-huulipunakynät ovat pigmenttisiä ja niiden koostumus on kestävä sekä miellyttävän tuntuinen huulilla. Omat suosikkini näistä ovat ehdottomasti 1 Valon Leikki sekä 3 Ruusuinen Ilta.

Arvostan huulipunassa kestävyyttä ja kauniita värejä. On myös hyvä, ettei väri karkaile huulilta ensimmäisen tunnin aikana levityksestä ja tuntuu huulilla hyvältä. Hyvä huulipuna ei tunnu huulilla miltään, se on kuin toinen iho. Silloin se on parhaimmillaan laatunsa puolesta.

Nämä huulipunat ovat juurikin sellaisia.Huomatkaa muuten, että mitä kirkkaampi/tummempi huulipuna on, sen valkoisemmalta hampaat näyttävät. Tätä optista harhaa kannattaa hyvät naiset hyödyntää!

Suosittelen Lumene True Passion Lip Color -huulipunia kaikille ketkä haluavat hankkia laadukkaan ja hyvän huulipunan. Iso plussa kynän applikointipäästä, jonka avulla puna on helppo levittää huulille tarkasti ja siististi.

Mikä sävy näistä on sinun suosikkisi?

Lumene True Passion Lip Color -huulipunat ovat saatu blogiyhteistyön kautta.

12 kommenttia:

 1. Kaikki näyttää hyvältä, mutta eniten mieleen on Ruusuinen Ilta :)

  VastaaPoista
 2. Häikäisevä kauneus olisi mieleisin! Pinkkejä ja vaaleanpunaisia huulimeikkejä välttelen. Koska keltaiset hampaat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit punat kyllä korostavat keltaisuutta :( itsellä vähän sitä samaa vikaa.

   Poista
 3. Mää tykkään näistä ja! Omasta hyllystä löytyvät Varjojen tanssi ja Häikäisevä kauneus, jotka ovat molemmat minulle mitä mainioimpia perussävyjä. Nämä menevät arjessa todella mukavasti, ovat kosteuttavia mutta peittäviä. Hyvä Lumene!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjojen Tanssi on kyllä niin sun puna <3

   Poista
 4. Häikäisevä kauneus ja Ylellinen tunne on mun lempparit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ovat kyllä sun sävyjä täysin <3

   Poista
 5. Mun mielestä mulla on jo yksi, mutta tuo ruusuinen ilta näyttää myös jotenkin houkuttelevalta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)