keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Punaa poskille & huulille.Ystävänpäivän tienoilla sain tällaisen ihanan, söpön sydämen muotoisen rasian. Rakastan yllätyslahjoja ja tämä sai minut huudahtamaan ääneen OIH!


Rasian sisältä paljastui viisi uutta Baby Lipsiä, Balm & Blush! Poskipuna JA huulipuna, yhres paketis. Kauhia kiva ja kätev, sans turkulaine bloggari.

Balm & Blush -voiteissa on todella kivat ja herkulliset sävyt; pinkkiä, korallia, ruskeaa, punaista, persikkaa....kaikille jotakin. Tykkään Baby Lips -sarjasta, olen aiemmin esitellyt teille mm. neon väriset Electrot, Vitamin shotit ja talvimaut. Tässä uutuudessa on mukaansa tempaava idea ja hauskat pakkaukset. Kun huulet ovat punattu ja poskille saatu kiva, terve hehku, on huoliteltu look valmis. Huulivoide & poskipuna kulkee kätsysti samassa paketissa ja mahtuu taatusti käsilaukkuun mukaan.


Voiteista irtoaa väriä ihan kivasti, yllätyin oikein kun tein swatchit. Omat suosikkini näistä ovat ehdottomasti Juicy Rose ja Innocent Peach. En ole aiemmin koskaan kokeillut voidemaista poskipunaa, mutta tämän myötä ei se niin hankalaa ollut mitä etukäteen kuvittelin. Balm & Blush -voiteen saa kätevästi levitettyä poskille ja sormilla häivytettyä lopputuloksen kauniiksi.Nämä jäävät kyllä vakkariin käyttöön minun meikkipussissani! Baby Lipsit ovat saaneet minusta kyllä vannoutuneen fanin :)

Baby Lips Balm & Blush -huulivoide/poskipunat ovat saapuneet kauppoihin helmikuussa ja löydät ne hyvin varustetuista marketeista, tavarataloista sekä päivittäiskaupoista. Suositushinta näille on 6,95 € kpl.

Joko nämä ovat löytäneet tiensä sinun meikkipussiin?

Tuotteet saatu lehdistönäytteinä. Mielipiteet bloggaajan omia.

14 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)