keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Hulluna ruusuun.


Jos tämän kevään uutuustuoksuille on jokin yhteistä, se on ehdottomasti ruusu. Melkein jokaisessa -ja etenkin flankertuoksuissa- on nyt ruusua. Niin myös tässä, Eaudemoiselle de Givenchy Rose á la Folie -tuoksussa.

Tuoksu on uusin jäsen Eaudemoiselle-sarjaan ja on luonteeltaan hyvin pirtsakka, moderni ja tottakai romanttinen. Pullon ulkonäössä on jotain vanhan ajan romantiikkaa. Voin kuvitella, että tämän näköinen pullo on seissyt isoisoäitini kampauspöydällä silloin joskus.


Eaudemoiselle de Givenchy Rose á la Folie -tuoksussa on vain kolme nuottia; karamellisoitu omena, ruusu ja myski. Jotenkin tätä nuuhkiessa tuntuu kuin nuotteja olisi isompikin kimppu, mutta ei. Näillä kolmella mennään. Niistä syntyy todella naisellinen ja ehkä aavistuksen sähköistäväkin tuoksu. Se on elegantti ja sopivasti säpäkkä. Vaikka romantiikkaa löytyy, taustalla piilee vahva itsevarmuus.


Kenelle tämä tuoksu on? Tämä on mielestäni kaikkien naisten tuoksu, sopii niin nuorelle kuin varttuneemmallekin. Ja jos kammoat jostain syystä ruusua, ei hätää. Tämä kun ei ole se kaikkein ilmiselvin ruusu tänä keväänä. Ruusun osuus on hyvin moderni ja nykyaikainen, jos niin voi sanoa.

Täydellinen tuoksu kesään, sanoisin.

Millaisesta ruusun tuoksusta sinä pidät? Vai pidätkö ollenkaan?

Tuoksu on lehdistönäyte.

10 kommenttia:

 1. Oikeassa olet, ruusu on tämän kevään muotituoksu. Ihana tuoksu se onkin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ niin on :) Ruusussa on vaan jotain niin tajuttoman romanttista ♥

   Poista
 2. Ruusuja siellä, ruusuja täällä ja todellakin ruusuja on nyt jokapuolella. Olen rakastunut ruusuihin nyt keväällä uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan tän pullon ulomuotoa, se on kaunis. Kun sisuksessa on vielä ruusua, niin ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin <3 Siinä on jotain vanhaa glamouria :)

   Poista
 4. Ihanan tuoksuista varmaan
  tykkään ruusuista.

  VastaaPoista
 5. Kaunis pullo.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Se on kyllä ehdottomasti ruusuinen kevät!! ♡ Enkä valita lainkaan. Aikaisemmin olin vannoutunut viileiden ja puhtaiden tuoksujen käyttäjä koska uskoin sen menevän paremmin imagooni, mutta sitten kun nuuhkaisin sitä Yhtä hajuvettä jonka päätähti oli ruusu, niin se oli menoa tyttömäisyyden hyväksymiselle meikän asenteessa.

  Tämä vahva ruusutrendi on varmasti mielipiteitä jakava, sillä ruususta joko tykkää tai ei. Mutta ah, olen jo käynyt tuoksuttelemassa kaikki aikaisemmat hajuvedet jotka on esitelty täällä, ja nyt vielä tämä!! Rakastan karamellisoitua omenaa ja siinä kun on vielä ruusua... voi ei! Ja pullo on aivan ihanan vintage.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)