tiistai 22. maaliskuuta 2016

Herrasmiehen verkkokauppa.


Minä olen parrakkaan miehen vaimo. Isännällä on ollut parta melkein koko sen ajan kun olemme olleet kimpassa. Kun tapasimme, hänellä oli todella muhkea parta, sellainen kunnon kanadalaisen metsurin look. Muutaman kuukauden seurustelun jälkeen hän ajoi sen pois, en ollut tunnistaa häntä. Ja olin ihan, että mitämitämitä. Missä on mun partamies?

Onneksi hän kasvatti sen takaisin.

Parta on vahvasti osa hänen identiteettiään ja minä rakastan hänen partaansa. Mies on vaan jotenkin enemmän mies kun hänellä on parta. Ja hyvin hoidettu parta antaa miehen kasvoille komean kehyksen.

Nykyään partahommiin erikostuneita liikkeitä on tarjolla aika mukavasti. On kivijalkaliikettä ja tottakai verkkokauppoja. Turkulainen Shave Club Finland on sekä että. Mittava, erittäin selkeä sekä tyylikäs verkkokauppa ja sen lisäksi  myymälä Turun keskustassa. Nyt ei voi miehet väittää etteikö olis palvelua tyrkyllä.

Isäntä sai Shave Club Finlandilta testiin liikkeen yhden suosituimman tuotesetin eli Shave Club Starter Kitin. Suomeksi tämä on parranajosetti, joka sisältää kaiken tarpeellisen klassiseen parranajoon. Setti on todella kattava. Siinä on mukana perinteinen partahöylä (Safety Razor) + 10 terää, parranajosaippua, after shave, after shave balm, alunatikut ja partasuti.

Pakkaus sisältää myös ohjeet klassiseen parranajoon, joista löytyy ohjeistus miten homma hoidetaan kotiin oikeaoppisesti.

Isännälle parranajo on lähestulkoon pyhä asia ja hän hoitaa partaansa todella mallikkaasti. Hän oli tästä pakkauksesta kovin otettu ja innolla testasi tuotteet. Suurimmat aplodit sai ehdottomasti pakkauksen partasaippua, joka Isännän mielestä oli todella hyvä. Vaahtoa piisasi, tuoksu oli miellyttävä ja ajomukavuutta löytyi. Itse höylä oli hänelle vähän haasteellisempi, mutta vain sen vuoksi, että hän on tottunut käyttämään tähän asti toisentyyppistä höylää. Hän sanoi, että höylä on hyvän tuntuinen, mutta sen käyttö vaatii enemmän opettelua ja totuttelua kuin perinteinen markettihöylä. Höylän ulkonäkö sai kiitosta, onhan se tosi hieno ja old school -henkinen.

Alunatikut tulivat myös tutuiksi, koska ajaessa poskeen tuli parikin pientä venttiä. Alunatikku kuitenkin tyrehdytti vuodon heti ja rauhoitti alueen. Tikut olivat Isännälle myös uusi tuttavuus, mutta hän tykästyi niiden tehoon välittömästi. Ei siis enää paperitolloja naamaan, jos tulee haava!

Aftershave balm oli myös hyvä ja Isäntä kehui sen miellyttäväksi. Kokonaisuudessaan setti oli hänen mielestään loistava ja hän suosittelee ehdottomasti sellaisen hankkimista, mikäli parranajohommat ovat itselle tärkeitä.

Setin hinta on 39,90 €


Suosittelen siis käväisemään Shave Club Finlandin verkkokaupassa ja miksei kivijalkaliikkeessäkin, jos Turussa päin liikkuu :) Jos ruudun toisella puolen on naispuolisia lukijoita, ketkä miettivät mitä miehelle/poikaystävälle/veljelle/isälle/serkulle/kummille/ystävälle/pojalle lahjaksi, niin verkkokaupasta löytyy varmasti ideoita! Kaupasta löytyy myös muita artikkeileita, kuten hiustenhoitotuotteita ja kahvia! Eli sen oman rakkaan ei tarvitse välttämättä olla partamäen miehiä, jos haluaa löytää jotain kivaa Shave Club Finlandilta.

SCF löytyy myös Facebookista ja Instasta.

Ihanaa tiistaita ja rapsutelkaa partoja, -omianne tai oman mielitietyn ♥

Pakkaus saatu blogiyhteistyön kautta. Mielipiteet bloggaajan ja hänen aviomiehensä omia.

11 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää tuotteet toimivan.
  Aurinkoista päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) aurinkoa myös sinun päivääsi :)

   Poista
 2. Tuo hinta kyllä yllätti. En tosin tiedä mitään parranajotuotteista tai niiden yleisestä hintatasosta, mutta tuli fiilis, että jos naisten kosmetiikkaa olis tarjolla tuollainen kasa, niin varmasti maksaisi enemmän. Onko miesten kosmetiikka ylipäänsä halvempaa? Eikö ne muuten käyttäisi :D En tiedä, kunhan pohdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parranajotarvikkeet ja -tuotteet yleensä ovat aika hintavia, mutta mielestäni tämä setti on hyvin järkevän hintainen. Tuossa saattaa olla jokin perä, että miehet eivät välttämättä hölvää rahaa kosmetiikkaan kuten naiset, joten tuotteiden hinnat pitää olla järkevät :D

   Poista
 3. Mää en anna mun miehen ajaa partaansa pois. :D Rakastan parran tuoksua ja sitä, ku kainalossa ollessa voi työntää nenän partaan ja nuuhkia ja olla siinä tyytyväisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein! :) <3 Näin sen pitää olla!

   Poista
 4. Just noita kuvia katsellessa ajattelin, että tarkan näköistä hommaa. Olis hauska tietää, että onkohan Suomessa miten paljon partureita, jotka vielä tekis amerikkalaista parranajoa hemmotteluineen, siinä olisi miehellesi mukava rentoutumislahja. :) Koulussa aikoinaan harjoiteltiin sitä toisillemme ennen kuin saimme veitsellä alkaa "särpiä" asiakkaita. Se oli niin rentouttavaa, että meinasin joka kerta nukahtaa penkkiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan partureitakin on, mutta nythän on tullut näitä partaliikkeitä, kuten tämä SCF on :) siellä saa parranajon maksua vastaan :) Isäntä haaveilee just sellaisesta, pitääkin varmaan toteuttaa hänen haave :)

   Poista
 5. Ostin tuosta samaisesta putiikista toiselle puoliskolle partaöljyn ja partakamman. Kummatkin ovat päässeet säännölliseen käyttöön ja partaöljy on saanut ainoastaan kehuja. :) Mahtavaa, että Turusta löytyy tällainen kiva erikoisliike.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans tykkäillään partaöljystä :)

   Mä oon ihan samaa mieltä! Kerrankin täällä jotain tällaista kivaa, aina yleensä tämän tyyppiset liikkeet ovat Helsingissä.

   Poista
 6. Alunatikuista kuulin tän postauksen myötä ekan kerran :D Itse käytän höylää tosi harvoin, lähinnä trimmerillä aina siistin. Nassu kestää huonosti höylää :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)