torstai 31. maaliskuuta 2016

Astetta kohtalokkaampi.


I'm a hard person to love, but when I love....I love really hard.

Näin sanoo nainen, kuka suihkauttaa tätä hajuvettä kaulalleen. Alusvaateguru Agent Provocateur tuo markkinoille jälleen yhden hyvin erilaisen tuoksun. Fatale Intense ei ole naisille, jotka piileskelevät nurkissa ja haluavat olla huomaamattomia. Fatale Intense -nainen marssii aina pääovesta sisään ja valaisee koko tienoon karismallaan.

Fatale Intense kuuluu kukkais-itämaiseen kategoriaan ja luokitellaan makeaksi. Omaan nenääni tämä on mausteinen, erikoinen ja hillitön. Makeutta löytyy juuri sen verran kuin kuuluukin. Ei makeaa mahan täydeltä, sanoo Fatale -nainen.Tuoksusta kertoo paljon jo se, että alkutuoksussa on lakritsia, chiliä ja sinivatukkaa. Ei mikään kevyt aloitus vaan suoraan asiaan ja sassiin. Sydäntuoksu tyynnyttää hurjaa alkua kimpullisella hurmaavia kukkia; lootuksella, punaisella ruusulla ja tuoksusampakalla. Lopputuoksussa palataan ruotuun mustan nahan, vaniljan ja meripihkan sekoituksella.

On varmasti sanomattakin selvää, että tämän tuoksun kantaja ei ole enää mikään hihittävä pikkutyttö. Toki nuorempikin nainen tätä voi käyttää, mutta tietyin ehdoin. Tuoksu on asuste, joka kertoo kantajastaan aina jotain. Tässä on tiettyä dramatiikkaa ja sellaista särmää, jota ei kaikilta luonnostaan löydy. Tuoksu provosoi ja on ehkä vähän ylimielinenkin. Sellainen härnäävä ja salaperäinen.
Never kiss and tell, sanoo Fatale -nainen.

Tämä kuuluu naiselle, joka tietää mistä on tullut ja mihin on menossa.
Stilettikorot kopisten.


Agent Provocateur Fatale Intense edp -tuoksua on saatavilla 30 ml (suositushinta 40 €) ja 50 ml (suositushinta 65 €). Agent Provocateurin tuoksuja myy mm. Kicks.


Pidätkö sinä dramaattisista tuoksuista?

Tuoksu on lehdistönäyte. Mielipiteet bloggaajan omia.

8 kommenttia:

 1. Taas aivan ihana pullo tuoksulla. Sopiiko sun mielestä tuoksu ihan päiväkäyttöön vai paremmin illan menoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sanoisin, että tämä on iltatuoksu :) ja nimenomaan sellaisten spesiaalien tilanteiden tuoksu.

   Poista
 2. Pidän, sopivat tiettyyn fiilikseen!

  VastaaPoista
 3. Oh, no nyt on nuotit kohdillaan. En ole stilettokorkonainen, mutta dramaattiset tuoksut uppoavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D olet ehkä sisäisesti stilettikorkonainen? :) Sulle sopii kyllä nämä tämän tyyppiset tuoksut :)

   Poista
 4. Mulla on ollut tää tuoksu jo viime elokuussa:)Ostin itelleni 40 vuotislahjaksi.On kyllä ihana ja dramaattinen .Oon kyllä kateellinen,kun saatn niin paljon hajuvesiä!!Siis joo,tiedän,että ne ovat osa bloggaajan työtä,mutta mä niin rakastan tuoksuja,että joteskin joskus kirpaisee,kun luen näitä.Mutta tää tuoksu mulla onneksi on,jees:)
  Suihkautinpa heti ranteisiini perjantain kunniaksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva juttu! Myöhästyneet onnittelut näin jälkikäteen :) Perässä tullaan!

   Joo, näinhän se on, että tämä tuoksujen pr-näytteiden saaminen kuuluu osaksi tähän bloggaajan hommaan :) Kuten joskus olen sanonutkin, että vaikka tuote tulee minulle ilmaiseksi, teen kuitenkin ison työn sen eteen ennenkuin postaus on ulkona, teidän lukijoiden luettavana. Valokuvaaminen, kuvien käsittely ja itse kirjoitus. Siinä menee helposti useampi työtunti, joten sana "ilmainen" on silleen vähän harhaanjohtava. Lisäksi olen tehnyt aika monta vuotta jo tätä bloggaajan hommaa, joten ei tämä kaikki ole yhdessä yössä syliini tippunut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)