perjantai 12. helmikuuta 2016

Ruusun aika.


Keväällä putkahtelee uutuustuoksuja kuin kukkasia konsanaan. Elie Saab Rose Couture edt on tämän kevään ruusuisin tuoksu. Herkän pinkki pullo ja ihanat ruusukohokuviot paketissa saa itseni kaltaisen romantikon hyvälle tuulelle.

Rose Couture on old school-tyyppinen, supernaisellinen kukkaistuoksu. Itse en kuulu ruusun tuoksun ylimpiin ystäviin, mutta tässä ruusu on ehkä vähän yllättäenkin kovin pehmeä. Tämä tuoksu ei varmastikaan valloita kaikkia, mutta ne ketkä se valloittaa, se tekee sen täysillä.


Tämä tuoksu vaatii kaverikseen helmiä ja hillittyä käytöstä. Tuoksu on sellainen, jota varmasti englantilaiset ylhäisönaiset olisivat käyttäneet 1900-luvun alkupuolella. Tässä on jotain todella kuninkaallista ja hienostunutta. Nainen, kenellä tätä on yllään, huomataan varmasti kun hän astelee sisään huoneeseen.


Rose Couturen alkutuoksussa on pionia ja ruusua. Kun iho on lämmittänyt hetken tätä ihanuutta esiin astuvat ruusun nektari ja jasmiini. Pohjatuoksussa ympyrän sulkee patsuli ja santelipuu.

Rose Couture on tuoksu naiselle, joka iloitsee naiseudestaan ja haluaa tulla huomatuksi. Se huumaa ja hivelee tuoksuaistia melko häpeilemättömästi ja koukuttaa pikkuhiljaa niin, että lopulta huomaat olevasi umpirakastunut siihen.

Elie Saab Rose Couture edt tulee myyntiin 1.3. 2016 alkaen. Tuoksu löytyy mm. Sokoksen, Stockmannin ja Kicksien valikoimasta. Myyntiin tulee kahta kokoa, 30 ml (suositushinta 51,50 €) ja 50 ml (suositushinta 75,50 €).

Pidätkö sinä kukkaistuoksuista?

Tuoksu on lehdistönäyte.

14 kommenttia:

 1. Minä just thkkään raikkaista kukkaistuoksuista ♡
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihania <3

   Ihanaa viikonloppua kaunokainen <3

   Poista
 2. Oi miten kaunis pullo ja ruusu ei ole suurin suosikkini, ellei ole sellainen ihana aito ruusu tai tuoksu vienosti muiden tuoksujen joukossa. Omaa pulloani vielä odottelen ja toivon todella ettei ole posti hukannut. En malta odottaa, että pääsen tätä tuoksuttelemaan. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana <3 toivottavasti saat oman pullosi pian <3

   Ihanaa viikonloppua muru <3

   Poista
 3. No pidän, tai oikeampia sana olisi ehkä rakastan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä sanoisin sun kohdalla, että rakastat kukkaistuoksuja :D

   Poista
 4. Mä en ole ruusuisten tuoksujen ylin ystävä, mutta tämä on aika erilainen ruusuinen tuoksu! Ensinuuhkaisun perusteella jäi ihan lupaava fiilis. Katsotaan valloittaako mutkin lopulta ;) Kukkaistuoksujahan kyllä rakastan - ja tuoksuja muutenkin!

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ruusu ei yleensä voita mua puolelleen, mutta tämä oli poikkeus :) <3

   Ihanaa ystävänpäivää <3

   Poista
 5. Tämä on ihana <3

  Ihanaa viikonloppua naapuri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3

   Ihanaa ystävänpäivää <3

   Poista
 6. Siis tuo pullo on kaunis kuin karkki <3

  VastaaPoista
 7. Mmmh, en kestä! Rakastuin joulun alla täysillä Nina Riccin L'Extase -tuoksuun joka on nimenomaan tyyppiä Candied Rose... Ja sen takana seisoi Francis Kurkdjian. Nyt kun innostuin lukemaan tästäkin ruusukaisesta niin tämänkin on tehnyt kyseinen parfymööri! Ja kuvauksen fiilikset on samat kuin L'Extasen höyryt aivoilleni: huumaa, ylellisyyttä ja ladymäisyyttä. Pakko haistaa tätäkin!

  Enkä malta odottaa että L'Extaselle tulee keväinen sivulanseeraus Caresse De Roses-tuoksuvaihtoehto. Mutta Milloin Suomeen?!?!
  Jospa tietäisin sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, mullakaan ei ole tietoa milloin se tulee :( Fragrantica ilmoittaa lanseeraukseksi suurpiirteisesti tämän vuoden. Toivotaan, että se julkaistaan myös Suomessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)