keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Parhaassa seurassa.


Jos olette miettineet, että mikä banneri mulle on ilmestynyt sivupalkkiin, niin se on tämä: 40+ blogit.

40+blogit on mahtava blogiyhteisö, johon pääsin mukaan. Kyseessä on paikka, jonne on kerätty eri aihepiirien blogeja, joiden kirjoittajat ovat vähintään 40 vuotiaita. Tai ainakin lähestulkoon 40, kuten itsekin. (Noin reilun puolen vuoden päästä).

Mukana yhteisössä oli minulle entuudestaan muutamia tuttuja bloggaajia, mutta suurin osa on minulle täysin uusia tuttavuuksia. Olen viime päivinä yrittänyt ehtiä tutustumaan mahdollisimman monen kollegani blogeihin ja pitää sanoa, että huh, miten taitavassa seurassa olen! Huikeita ihmisiä ja mahtavia blogeja.

Olen ollut todella iloinen siitä miten ihanasti minut on otettu vastaan ja miten hyvä henki yhteisössä on. Ei mitään negativiisia fiboja alkuunkaan! Mahtavaa! Olen siis kovin iloinen, että pääsin mukaan näin upeaan seuraan :) Kiitokset vielä tätäkin kautta :)

Täältä pääset kurkkaamaan muut 40+blogit. Suosittelen lämpimästi tutustumaan ja ottamaan lukulistalle :)

Mukavaa keskiviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Ihanaa saada sut jengiin mukaan <3

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa mukaan ihan huipouporukkaan ♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Meillä on niin hyvä yhteisö, jeesitään toisiamme ja tuetaan ja mikä parasta iloitaan toistemme onnistumisista ja ymmärretään, että ne on koko yhteisön hyväksi. Ihanaa, että olet messissä. <3 Muiskuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ilo olla mukana! :) Halit! <3

   Poista
 4. Onnittelut uudesta blogikodista! :) Tämä on sellainen porukka, mihin itsekin haluaisin mukaan, mutta blogini ei taida täyttää kriteerejä. Ikä sentään riittäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pöh, ei saa vähätellä omaa blogiaan, hakemusta vaan rohkeasti sisään :)

   Poista
 5. Täytyy vilkaista noita muitakin blogeja. :)

  Itse tässä ajattelin, että voisin päättää päiväni 40-vuotiaana jos tilanne ei parane. Tuntuu hyvältä, että on joku markkeri, että annan itselleni kuitenkin aikaa, ettei minun tarvitse kuolla nyt heti, vaikka elämä onkin sietämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala! Anna ihmeessä, ei elämä nyt kai niin synkkää ole <3

   Poista
  2. Hmm on se. Mutta kiitos sydämestä. :)

   Poista
 6. Kiitos kauniista postauksesta! Mahtavaa joka päivä huomata omaavansa parhaimmat työkaverit : ) Positiivinen henki ja kannustava vire ovat niitä tukipilareita, joilla eteenpäin mennään! Hienoa että olet mukana!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa joukkoon iloiseen ja luovaan <3!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)