maanantai 29. helmikuuta 2016

Mitä missä milloin?

Hellou! Täällä taas. Jos ihmettelitte minne katosin viime viikolla, syy on ihan puhtaasti Herra Yrjössä. Kyllä -tuo joka keväinen kutsumaton vieras päätti tulla kylään ja hyökätä pikkuneidin kimppuun ja pari päivää myöhemmin sitten mun. Voin kertoa, että ei ollut kivaa. Ja onpahan nyt tullut koettua miltä tuntuu yöllä pyörtyä yksinään vessaan...karseeta.

Mutta se siitä! Nyt jatketaan ja katse eteenpäin :)


Sain ihanilta kollegoiltani Oikeasti Aikuinen -blogin kirjoittajalta sekä Ilopilleri-blogin Tarulta haasteen näyttää missä bloggaan!


TÄSSÄ! :D Tadaa! Here is where the magic happens. Meillä ei siis ole läppäriä vaan ollaan ihan old school-meiningillä iloisia pöytäkoneen omistajia. Koneemme sijaitsee Isännän omassa äijäluolassa, missä on tämä työpisteemme. Tai mun työpiste.Sairaan tylsää etten voi esitellä miten bloggaan läppäri sylissäni vaalealla sohvallamme, samalla juoden cappucinoa ja kuunnellen intellektuellirokkia. Jooei. Tämä on se karu totuus, mieheni sisustamassa huoneessa kirjoitan teille tuotearvostelut ja kaikki muutkin tajunnanvirrat.

Vaikka tämä ei ehkä ole glamöörein mesta, tämä on mulle The Kirjoituspaikka. Tuolissa on mukava istua, laittaa musat soimaan, levittää pr-tiedotteet pitkin pöytää ja laittaa näppis laulamaan. Tämän pöydän ääressä on tullut kirjoitettua yli 1100 postausta ja koneella muokattua ehkä 10 000 kuvaa. Jos riittääkään.

Tässä istun aamulla aikaisin kun tyttö ei ole vielä herännyt, illalla myöhään kun hän on mennyt nukkumaan. Ideoin, itken, nauran, hihkun välillä ääneen, murisen, tuhisen, pyörittelen päätäni, turhaudun ja inspiroidun. Sitä kaikkea tämä bloggaaja tekee tässä työpisteessään.

Kiitos haasteesta naiset :)

Haaste lähtee nyt eteenpäin:

Nanne - Elämää Koivurannassa
Psylocce CC -Tuubitoleranssi
Mia -Beauty Highlights
Fani - Fani's Nails and Beauty

Mukavaa alkanutta viikkoa!12 kommenttia:

 1. Siellä mennään perinteisellä tyylillä! Tyylihän on vapaa bloggaamisessa♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mennään todella perinteisellä tyylillä :D perinteitä kunnioittaen jo vuodesta 2010.

   Poista
 2. Mahtavaa, kiitos tästä Jonna. :) Laitan ylös ja julkaisen mahdollisimman pian. :D mutta voin sen verran sanoa, että ei täälläkään ole sitä valkoista sohvaa ja pehmeetä peittoa. :D

  VastaaPoista
 3. Molempi parempi - läppäri tai pöytäkone. Pöytäkone omassa työhioneessa takaa paremmin hyvän työrauhan ja yleensä kaikki tarvittava on myös siinä lähellä.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä odotin sitä valkoista sohvaa ja kaikkien lisukkeiden kanssa :DD
  No ei vaan kyllä se täälläkin on aikas arkista touhua ja kirjoittelen milloin missäkin.

  VastaaPoista
 5. Voihan YRJÖ! Onneksi voitte jo paremmin. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)