keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kesä 2016 on nyt pinkki.


Rakastuin viime keväänä -vähän ehkä yllättäenkin- Marc Jacobsin tuoksuihin. Rakastuminen oli sitä luokkaa, että nyt kun markkinoille tulee uusi MJ-tuoksu, mä olen kärppänä nenä pitkänä paikalla nuuhkuttelemassa.

Kuvassa näette ensi kesän -kesän 2016- uutuustuoksut, Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush ja Daisy Dream Blush. Kaikki kolme ovat Blush-sarjaa, joissa on hempeä pinkin sävy ja tutut päivänkakkarat (niinikään pinkin sävyissä).


Pullot ovat todella kauniit ja käyvät sisustuselementteinä mennen tullen. Nämä kolme ihanaa tuoksua tulevat myyntiin maaliskuussa 2016 ja ovat myynnissä kesän ajan eli ovat Limited Edition. 

Kurkataanko hieman tarkemmin keitä nämä ihastuttavat uutuudet ovat?
Daisy Blush on ns. white floral-tuoksu. Se on hyvin pehmeä ja lempeä. Pumpulimainen, suorastaan. Se ei hyökkää, eikä uhoa vaan sulkee syliinsä hellästi kuin lämminsydäminen äiti. Alkutuoksussa on lumpeenkukkaa, jäätynyttä päärynää ja bergamonttia. Sydäntuoksu jatkaa pehmeyttä kielon, mimosan ja kuusaman voimin. Ja pohjatuoksussa tuntuvat myskin sekä kallisarvoisten puiden aromit. Tuoksun nenänä toimii Annie Buzantin, joka on nenä aiempienkin MJ-tuoksujen takaa.

Daisy Blush on edt 50 ml ja sen suositushinta tulee olemaan 72,90 €.


Daisy Eau So Fresh Blush on astetta leikkisämpi ja kujeilevampi kuin äskeinen Daisy Blush. Se on pirteä, iloinen ja monikerroksinen tuoksu. Tiedän jo nyt, että minun kesäni tulee tuoksumaan vahvasti tältä. Olen korviani myöten rakastunut alkuperäiseen Eau So Freshiin, mutta en omista sitä (vielä). Aina käyn nuuhkimassa sitä kaupoissa ja joka kerta päätän, että tämä on saatava. Blush-versio ei ole alkuperäistä huonompi ollenkaan, hieman vain erilainen, mutta silti yhtä ihana. Sellainen tuoksu, johon haluaa uppoutua kunnolla. Sanomattakin on vissiin selvää, että rakastuin myös tähän?

Alkutuoksussa on mandariinia, omenaa ja verigreippiä. Sydäntuoksussa ruusua, kieloa ja freesiaa ja pohjatuoksussa aprikoosinektaria, setripuuta ja myskiä. Tuoksun nenänä on Richard Herpin.

Daisy Eau So Fresh Blush on edt 75 ml ja sen suositushinta tulee olemaan 79,60 €


Daisy Dream Blush on viime kesänä ilmestyneen Daisy Dreamin kupliva pikkusisko. Sellainen ehkä vähän huoleton ja viaton. Makea ja hauska. Näkisin tämän tuoksun kaikilla niillä kesän morsiammilla häätuoksuna, joilla on vähän pilkettä silmäkulmassa ja iloisen rento ote elämään. Alkutuoksussa on orvokin terälehtiä, lumpeenkukkaa ja bergamonttia. Sydäntuoksussa ruusua, kieloa ja freesiaa ja pohjatuoksussa vetiveriä ja myskiä. Tuoksun nenänä Daisy Blushin tapaan on Annie Buzantin.

Daisy Dream Blush on edt 50 ml ja sen suositushinta tulee olemaan 72,60 €.


Sellainen upea kolmikko on siis myynnissä maaliskuusta alkaen! Aiotko hankkia omasi?


Tuoksut ovat saatu lehdistönäytteinä blogiin.

12 kommenttia:

 1. Nuo on niin kauniita <3 Pitää käydä tuoksuttelemassa kunhan kauppohin saapuvat :)

  VastaaPoista
 2. Mä taidan itse eniten tykätä näistä jotenkin yllättäen Eau so fresh blushista. Alkuhaistelujen jälkeen Dream on hivenen liian kieloinen mun makuun, mutta pitää vielä makustella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun lemppari näistä myös :)

   Poista
 3. Tämä kolmikko on kyllä todella ihana <3

  VastaaPoista
 4. Onpa syötävän ihanat nuo pullot ja pakkaukset!! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania pulloja! Ja veikkaan, että myös tuoksuu hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Daisy Dream Blush näyttää jo pulloltaan aivan älyttömän herkulliselta tuoksulta, se on ainakin saatava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti täysin sun tuoksu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)