torstai 21. tammikuuta 2016

Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä.


Meillä on alettu kiinnostumaan äidin meikeistä ja muista kosmetiikoista oikein kunnolla. Ehkä neidin on helppo niistä kiinnostuakin, koska läträän monenlaisen kosmetiikan kanssa päivittäin ja purkkini ovat esillä milloin missäkin päin kotiamme. Kun kuvaan blogiini tuotteita, mulla on aina kuvausassari mukana kuka järkkää purkit omaan mieluisaan järjestykseensä.

Hymyillen katson pikkuistani, kuka laittaa leikisti poskiinsa voidetta ja huuliinsa huulipunaa. Hän kommentoi mielellään minun meikkiäni sanomalla "äiti olet nätti" tai "ihana meikki". Se on niin hellyyttävää ja liikuttavaa.


Useimmiten kuitenkin äidin putelit ovat kivoja leikkiin sopivia juttuja ja kukin purkki on oma persoonansa. Isoin purkki on aina isi ja pienin lapsi, luonnollisestikin. Purkit juttelevat keskenään, lähtevät kauppaan ja menevät nukkumaan. Perusmenoa siis.

Uskon siis, että ajan myötä tyttäreni tulee jakamaan suuren kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan. Ainakin hän saa siihen hyvät eväät täällä kotona.

Mutta kunnes se päivä todenteolla koittaa, purkkien kanssa voi leikkiä leikkejä.Mukavaa torstaita!

10 kommenttia:

 1. Ihana neiti! <3 Hieman tuli hyvälle tuulelle tosta videosta! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus. <3 Myös poikia kiinnostaa, ainakin meidän vesseliä. Rasvatuubit on ihan suosikkeja leikkeihin, vaikka lelujakin olisi hur mycket. Äidin meikkileikitkin seurataan vierestä kommentoiden. Toisaalta ihan kiva kun pojan ihoa pitää olla rasvamassa, niin äiti näyttää esimerkkiä kuinka hoitaa myös omaa ihoa. Lapset usein kuitenkin haluaa jäljitellä vanhempien jalan jäljissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ikinä pidä aliarvoida esimerkin voimaa :) Ihana vesseli teilläkin <3 Hyvä se on pojatkin pienestä pitäen hoitamaan ihoaan, ei se aikuisenakaan pahaa tee vaikkei olisikaan enää lapsena olleita atopioita tms. Itsensä huolehtimista se on :) <3

   Poista
 3. Meillä sama homma kun Cia oli samanikäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taitaa varmaan vieläkin olla ;) vai lainaileeko neiti sun kosmeja vielä?

   Poista
 4. Aww, miten hellyyttävää. :D Isin poika ja täti :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D näitä tarinoita on ihana kuunnella aina :D <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)