perjantai 8. tammikuuta 2016

Kultaista.


Korusuunnittelussa kannuksensa ansainnut Bvlgari tekee tuoksujensa pulloista henkeäsalpaavan upeita. Uusin Bvlgari-tuoksuperheen jäsen on Goldea, joka kimaltelee kultaisena ja ylväänä kuin kreikkalaisen jumalattaren korut. Jumalatar ei niin kovin kaukana tästä olekaan, nimittäin Goldea nimi tulee englannin sanasta Gold (kulta) ja latinan sanasta Dea, joka tarkoittaa jumalatarta. Golden Godess -kultainen jumalatar.

Itselleni tästä pullomallista tulee mieleen kultainen koppakuoriainen, joka on todella symppis mielikuva. Tiedättehän sen egyptiläisen Pyhän Pillerinpyörittäjän eli Skarabeen, joka on Egyptissä melko suosittu ötökkä? Se tämä on.


Bvlgari Goldea on aikuinen tuoksu. Se on pehmeä ja lempeä. Se hurmaa ja vakuuttaa. On määrätietoinenkin ja kypsä. Mutta kuitenkin samalla kesy ja kehräävä. Rakastan Bvlgarin tuoksuja, niissä kaikissa on todella omanlainen maailmansa ja viehätyksensä. Käytän mielelläni niitä vain tietyissä tilanteissa, juuri sellaisissa joista haluan jäävän muiston tuoksun muodossa. Ne ovat niin mieleenpainuvia tuoksuja. Niin on myös tämä Goldeakin.

Tuoksusta erikoisen tekee se, että sen jokaisessa kerroksessa on myskiä. En ole kauhean suuri myskin ystävä, mutta kun se blendataan oikeiden nuottien kanssa yhteen, syntyy uskomattomia kauniita liittoja. Niin juuri on tapahtunut tässä tuoksussa.

Alkutuoksussa on kristallimyskin lisäksi bergamonttia, appelsiininkukkaa ja vadelmaa. Sydäntuoksussa kultamyskin lisäksi on ylang-ylangia ja jasmiinia. Pohjatuokussa on samettimyskiä, ambraa, patsulia ja Egyptin papyrusta.
Bvlgari Goldea on ensimmäinen tuoksu uudesta tuoksusarjasta, joka kulkee nimellä The Jewel Charms Collection. Se on ensimmäinen sarja kymmenen vuotta sitten lanseeratun Omnia-sarjan jälkeen. Tuoksun nenänä on Alberto Morillas, joka on nenä myös Omniassa.

Goldea on edp ja se on tullut myyntiin lokakuussa 2015.

Tuoksu on lehdistönäyte.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapas mielenkiintoiselta. Itsellä ei ole kokomusta näistä Bvlgarin tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei käy ihmeessä tutustumassa, varmasti tykästyt <3

   Poista
 2. Om nom!!!! Bvlgarin tuoksut eivät minua juurikaan sytytä, mutta tämä vaikuttaa lupaavalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä tuoksuttamassa, saatat kyllä pitää vaikka sun tuoksumaku onkin ehkä vähän tummempi kuin tämän nuotit ovat :)

   Poista
 3. Ihana tuoksuesittely. Ihan parhaimpia, mitä olen täällä blogistaniassa lukenut. Kaunis pullo kuin kultainen koppakuoriainen :) Minulla on kauan sitten ollut jotain Bvlgarin tuoksua, en jaksa enää muista mitä. Mutta hyväntuoksuista sen on täytynyt olla koska tuohon nimeen liittyy miellyttäviä ajatuksia.
  Niin kiehtovasti esittelit tämän, että tämän Kenzo- tytön täytyy käydä tätä jossakin kokeilemassa..
  Kiitos Jonna ja auringonsäteitä viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanasti kommentoitu, kiitos Tuula! <3 Käy ihmeessä tutustumassa tähän, saatat ihastua ;)

   Ilo oli minun puolellani <3 ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)