perjantai 15. tammikuuta 2016

Ei parta pahoille kasva.


Oletteko huomanneet, että nykyään miesten kosmetiikkaa on enemmän ja näkyvämmin esillä? Mielestäni se on erittäin hyvä, että meidän pojat, nämä kansan urhokkaan, ovat saaneet omat purkkinsa ja purnukkansa eikä enää tarvitse nolona käydä lainaamassa tyttöystävän/vaimon voiteita jossain kylppärin pimeydessä. Salaa tietenkin. Miehet saavat hoitaa ihoaan, hiuksiaan ja partojaan ihan oikein luvan kanssa! Niih.

Miehille on siis tarjolla ihonhoitotuotteita, mutta myös laaja valikoima parranhoitoon liittyviä juttuja. Niitä on itseasiassa todella paljon. Huomasin tämän faktan kun sain mahdollisuuden päästä tekemään yhteistyötä suomalaisen verkkokauppa, Dick Johnsonin kanssa. Pakko sanoa tähän väliin, että kun Dickin sivuja selailee, tulee melkein peniskateus. Todella tyylikkäät (ja hauskat!) sivut, joista raavaampikin ukko voi ostaa häpeilemättä kosmetiikkansa.

Kauppa on siis melkoinen paratiisi kaikille parrakkaille miehille. Sieltä löytyy hurja valikoima erilaisia ja todella mielenkiintoisia tuotteita, joiden avulla kaikki parrakkaat ystävämme & rakkaamme pääsevät hoitamaan naamajouhiansa. Parta - olipa se sitten pitkä tai lyhyt - on todella hyvännäköinen, jos se on oikein hoidettu. Dickin sivuilta löytyy tutorialit parranhoitoon, parranajoon sekä Pomaden käsittelyyn (hiusjuttuja). Sivut kokivat hiljattain uudistuksen ja pitää antaa raikuvat aplodit uudelle ilmeelle ja asettelulle. Bravo.

Sain kuvassa näkyvät Mr. Bear Familyn tuotteet tietenkin meidän Isännälle testiin, koska itsellenihän ei parta tosiaan kasva. Onneksi näin, koska olenhan nainen. Isäntä oli kovin innoissaan näistä tuotteista ja kieltämättä itseänikin sarjan habitus miellytti. Ihana karhun kuva ja kivat fontit. Parrakkaat miehethän ovat sellaisia nallemaisia, karhumaisia, eivätkö? Ainakin tuo minun karvanaamani on.
Parranhoitoon kuuluu olennaisesti tietenkin öljy. Öljyähän on nykyään kovin trendikästä käyttää ihon- ja hiustenhoidossa, joten mikseipä siis parrankin. Öljy sisältää luonnollisia ainesosia ja se hoitaa sekä pehmittää partaa ja ihoa.

Isäntä on käyttänyt tätä kyseistä öljyä säännöllisesti syksystä asti ja kertoi, että ei oikein enää osaa ilmankaan olla. Öljy tekee parrasta pehmeämmän ja miellyttävän tuntuisen ja helpomman käsitellä. Yksi merkittävä asia Isännän mielestä on, että ihon parran alla ei enää hilseile juuri ollenkaan. Joskus aiemmin kun hänellä ei tällaisia tuotteita ollut, hänen piti ajaa aina jossain kohtaa parta kokonaan pois kun iho sen alla oli jo aivan kauheassa kunnossa. Punainen ja kutiava. Öljyn käytön myötä se ongelma on poistunut ja hän saa kulkea ylpeänä muhkeassa parrassaan. Ja todella iso plussa on hyvä tuoksu! Partaan kun tarttuu tuoksut (tai hajut) kuten muuhunkin karvaan, joten tupakalta tai valkosipulilta tuoksuva parta ei ehkä ole se kaikkein kuumin tuoksu. Öljyjä on tarjolla tuoksullisina ja toki myös tuoksuttomina, jos oma nenä on kovin herkkis.


Partaöljy annostellaan pipetin avulla ja on todella riittoisaa. Tuotteessa on miellyttävä Wilderness -tuoksu. Partaöljyn hinta on 19,90 €  ja  sitä pääset tilaamaan tästä. Samasta sarjasta löytyy muutamaa muutakin tuoksuvaihtoa, jos erämaan aromit eivät ole just sun juttusi.


Saman sarjan partabalsami on pakattu nättiin alumiinirasiaan ja on koostumukseltaan vahamaista. Se on tarkoitettu parran muotoiluun sekä niinikään hoitoon. Se myöskin pehmentää, hoitaa sekä partaa että ihoa parran alla.

Isäntä on tykästynyt myös tähän tuotteeseen ja käyttääkin tätä jos hän mielii saada partaansa vähän enemmän muotoa ja hallittavuutta. Joskus yön jäljiltä parta saattaa sojotella moneenkin eri ilmansuuntaan, mutta tämän avulla jouhet saa näppärästi kuriin. Toimintaperiaate on samantyyppinen kuin hiusten muotoilubalsameilla/-vahoilla on, lentävät irtokarvat ja haivenet ruotuun tuosta nuin naps vaan.


Partabalsami (-vaha) on raikkaan sitruksisen tuoksuista ja se sisältää karitevoita.  Balsamin hinta on  19,90 € ja sitä pääset tilaamaan tästä. Vahoja löytyy myös muita tuoksuja, jos sitruuna ei kolahda.


Parranhoitoon kuuluu olennaisesti tottakai kammat ja harjat. Isäntä sai kauniit puiset tuotteet parran kampaamiseen/harjaamiseen. Nämä tuntuvat kädessä mukavilta ja ovat jämäkän oloisia. Tuuheampikin parta tulee siis siistin näköiseksi kun sille näyttää vähän kampaa. Kampaa siis naamasi, voisi sanoa. Näillä se ainakin onnistuu hyvin. Kamman ja harjan hinta on 18,90 € kpl ja ne löydät täältä.Dick Johnson on siis lyhyesti sanottuna todella hyvä ja monipuolinen verkkokauppa. Isäntä suosittelee todella isolla sydämellä ja muhkealla parrallaan tätä kauppaa kaikille niille, jotka kokevat tarvetta kyseisille tuotteille. Hyvä palvelu, selkeät sivut, asiallinen meininki.

Joulu meni jo, mutta jos se sinun oma kultasi on partamäen miehiä etkä oikein keksi hänelle synttärilahjaa tai hääpäivälahjaa tai mitätahansa lahjaa, kannattaa miettiä tätä yhdeksi erittäin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Miehet innostuvat helposti partansa hoidosta, koska onhan se miehekästä, eikö vain? Ja parta on miehelle vähän sama kuin hiukset naiselle.

Onko sinun miehelläsi parta? Miten hän hoitaa sitä?


Tuotteet ovat saatu blogiyhteistyön kautta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä eikä bloggaaja hyödy niistä mitenkään. Mielipiteet ovat bloggaajan sekä hänen aviomiehensä omia.

10 kommenttia:

 1. Täytyykin suositella Latelle tuota öljyä. Mä tykkäisin että se pitäis kans kunnon partaa, mutta väittää aina että hänen on pakko ajaa se pois, kun muuten iho siellä alla menee niin huonoon kuntoon. Mutta sit ei olis enää mitään tekosyytä ajaa partaa pois!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ilman muuta! Meillä ainakin Isäntä sanoi, että nyt voi rauhassa pitää partaa kun iho sen alla voi hyvin, kiitos näiden tuotteiden :)

   Poista
 2. Mun miehellä on kunnon parta (jota en anna ajaa pois, koska rakastan sitä!), mutta eipä hän sitä pahemmin hoida. :D Suihkussa tietty pesee sen, mutta muuten vain kampaa ja sillä siisti. Lisäksi niin jäärä, etten usko, että suostuis käyttään tällaisia tuotteita. :D Höh, sanon minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh sanon minäkin :D Joillan miehillä saattaa vähän kestää totutella ajatukseen tällaisista uutuuksista, mutta ehkäpä ne joskus taipuvat?

   Poista
 3. Mun mies tilas itelleen itseltään Mr. Bearilta partabalsamia ja viiksivahaa ja on kyllä tyytyväinen molempiin tuotteisiin. Eipä kyllä ole minullakaan mitään valittamista kun vieressä mies jonka parta tuoksuu hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) nää on kyllä ihania tuotteita noille meidän partanaamoille :)

   Poista
 4. Me käydään usein partakeskusteluja miehen kanssa :) Pyytää minulta yleensä vinkkiä, miten saisi parran kasvamaan pitemmäksi ja miten partaa hoidetaan :D Ihan kuin minä tietäisin! Kai se samalla tavalla kasvaa kuin hiukset.. Samoista ainesosista... Toistaiseksi ainakaan hän ei näytä hoitavan partaansa mitenkään muuten kuin kampaamalla. Näytin kuitenkin tuon partaöljyn hänelle ja hän tykästyi pakkaukseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ehkä hän ajattelee, että sä tiedät koska oot kosmebloggaaja? :D Harvemmin vaan tulee näitä parta-asioita kyllä mietittyä :D Nyt vaan hänelle öljy käyttöön!

   Poista
 5. Wau, pakkaukset ovat ainakin todella miehekkäät!
  Kun vielä saisi tuon oman partaörrikän käyttämään aikaa ihon/parranhoitoon...Yleensä kaikki ostamani putelit ovat jääneet käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytät tämän mun postauksen sun partaörrikälle :) Ehkä hän siitä kun lukasee nämä speksit läpi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)