maanantai 4. tammikuuta 2016

Blogivuosi 2015.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Miten on vuosi lähtenyt käyntiin? Itsellä meni vuoden vaihtuminen kovin rauhallisissa merkeissä, meidän pikkuneiti tuli aatonaattona kovaan kuumeeseen ja vietimme päivystyksessä muutaman tunnin kun otettiin kaikkia kokeita ja näytteitä. Loppujen lopuksi kyseessä oli vain virustauti, joka nosti pelkän kuumeen. Ja voittekin varmaan arvata kenellä se tauti on nyt -mulla tietenkin! Kurkku on sen oloinen kuin se olisi vuorattu santapaprulla ja yleisvire on ihan älyttömän väsynyt.

Aattona kuitenkin neidin kuume laski hyvin alas ja pääsimme paukuttelemaan muutamat raketit. Tai robotit, niinkuin hän itse sanoi. Mennään isi ampumaan robotteja! -No mennnään.

Koostin viime torstaina teille kuvakollaasin meidän pikkunneidistä, mutta viikonloppuna tuli mieleen, että voisin koostaa myös mitä kaikkea blogissa tuli käytyä läpi viime vuonna. Sukelletaan siis hetkeksi vielä vuoteen 2015 ja kurkataan mitä tapahtui missäkin kohtaa.
Tammikuussa kirjoittelin kahdesta ikiaikaisesta lempparihajuvedestäni Joopin All About Evestä ja Cacharelin Loulousta. Lieracin ihonhoitotuotteet vievät myös sydämeni aivan täysin.
Helmikuussa blogini muutti Purkkimafia-portaaliin ja se toi  mukanaan uutta, monessakin mielessä. Rakastuin Idunin meikkeihin ja Rimmelin meikkivoiteeseen. 
Isännälle sattui töissä onnettomuus, joka nyrjäytti meidän normiarjen paikoiltaan koko kevääksi.Maaliskuussa huomattiin, että meillä asuu yks kappale pitkätukkia. Toteutin lukijatoiveen ja meikkasin ystäväni Tuiren. Vastasin myös haasteeseen.
Huhtikuussa listasin kaikki Avonin huulipunani (niitä on paljon!).  Isäntä testasi uuden partakoneen ja tein meikin vanhimmalla luomiväripaletillani, Diorilla. Joka on vuodelta 1998.
Toukokuussa sain testattavakseni edullisen uutuussarjan, Kubissin meikkejä. Rakastuin maailmankaikkeuden ihanimpaan punaiseen huulipunaan, True Rediin.  Ja tein siihen mennessä vuoden parhaan päätöksen: lähdin Purkkimafiasta. Portaalissa olo ei ollut yhtään minua varten, ainakaan tuossa muodossa. Koin mafiassa ollessani enemmän negatiivista kuin positiivista, joten oli viisasta irtaantua takaisin freelanceriksi. Päivääkään en ole päätöstäni katunut. Paluu Bloggeriin oli todella iso helpotus.Kesäkuussa kirjoittelin Turkumiitistä, jonka puuhanaisena olin. Tyttömme täytti kaksi vuotta ja itse muistelin miltä näytinkään vuonna 2005. Kesäkuun lopulla kirjoitin arasta aiheesta, kiusaamisesta. Olin kevään aikana saanut kokea melko kurjia juttuja, joten purin tuntemukseni ulos niin miten parhaiten osaan, -nimittäin kirjoittamalla.Heinäkuussa sain Color Riche -sarjan huulipunat testattavaksi ja niistä tuli heti HG-tuotteitani. Essien kesäkokelma vei mukanaan ja yhtenä lauantaina vietimme hauskat hattujuhlat ystävien huvilalla. Heinäkuun lopulla pohdin vanhenemista kun täytin 39.
Elokuussa kerroin teille ihanista Dabba-kukkaisvesistä. Vietimme Ruissalossa mukavia uintihetkiä ja esittelin teille bloggaajaidolini, Nannen.

Syyskuussa esittelin teille essien syyskokoelman, joka oli kaunis. Ylistin isiä. Annoin Tuurin reissuraportin ja tein ihonhoito-oppaan.

Lokakuussa kaipailin takaisin pitkiin hiuksiin. Muistelin Muumimaailman reissua. Kerroin teille mitä luen. Ja kirjoitin pienen tytön rakkaudesta hanhiin.
Marraskuussa rakastuin Marc Jacobsin Decadence-tuoksuun. Essien talvikokoelma hurmasi. Ja minun ja Isännän rakkaustarina täytti 9 vuotta.
Joulukuussa järkkäsin teille suuren kalenteriarvonnan, joka oli mieletön menestys! Kirjoittelin teille jo ensi kesän tuoksusta ja järkytin teitä kalliilla käsivoiteella.

Sellainen oli Nonnulan blogivuosi 2015. Saas kattoo mitä tämä vuosi tuo tullessaan :)

Kiitos kun olit mukana! Ja jos jaksoit lukea tämän koko postauksen :D

6 kommenttia:

 1. Monia monia kivoja asioita ja monen monta omaa suosikkia löytyy postauksesta. Iloista uutta vuotta Jonna <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta, ihana!<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sitä samaa sulle toinen ihana :) <3

   Poista
 3. Aika paljon mahtuu kaikkea yhteen vuoteen!!
  Oikein ihanaa alkanutta vuotta!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ niin mahtuu :) ♥

   Samoin sinulle muru ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi :)