tiistai 22. joulukuuta 2015

Pikkujoulut Kynsipöllön luona.
Joulukuun alussa kokoonnuimme Kynsipöllö Kosmetiikkapuussa-blogin kirjoittajan Hannan luo pikkujouluilemaan. Sairastumiset ja työt verottivat hieman osallistujamäärää viime tingassa, mutta paikalle saapui kuitenkin mukavan kokoinen joukko meitä kosmebloggaajia.

Hanna oli äitinsä ja siskonsa avustuksella loihtinut meille uskomattoman herkulliset tarjoilut ja allekirjoittanut melkein söi itsenä ähkyyn. Siis melkein.

Herkkukreisin taivas oli jälkkäripöytä, josta tässä yllä kuvia. Siis niin mielettömän ihania juttuja, että sanottomaksi veti tällaisen meikän kaltaisenkin moottoriturvan.
Illan ohjelmassa oli Dermalogican Facemap-analyysi, jossa meitsi sai hyvät pojot otsan ihosta! Haha, ei oo rypyt ehtineet vielä sinne asti. No joo, yleisesti ottaen ihoni on hyvä, ainoa jotka minua itseäni häiritsevät ovat luufinnit, joita on alkanut ilmaantua Mimpen syntymisen jälkeen. Sain niiden häätöön hyviä vinkkejä ja pari tuotetta kokeiluun, joilla häätöä voi vauhdittaa.

Toinen vierailija oli Kati Twistbe-sivustolta. Kati kertoi erittäin inspiroivasti heidän yrityksestään ja sisäinen luomuintoilijani nyökytteli monen asian kohdalla hyväksyvästi. Kannattaa tutustua Twistbe-sivustoon, loistava konsepti!

Illan loppupuolella oli perinteinen vaihtotori, josta alin kuva on napsastu. Siinä on taas purnukka poikineen odottamassa uusia omistajiaan. Itsekin nappasin kasasta muutaman loistavan löydön!


Hannan ihana koiravanhus Nelli oli sympaattinen tapaus, jota sain ihanan kunnian rapsutella tämän tästä. Toinen oli niin liikkis ja ihana ja ja ja. No koirat vaan ovat niin parhautta.Hanna oli kerännyt meille valtaisat lahjuskassit, joiden sisältöä voitte ihailla näistä kuvista yllä. Kuten nähdä saattaa monennäköistä on ja enkä tiennyt millaisen ilmakuvan otan, jotta saan kaikki herkut samaan kuvaan :D Blogiin on tulossa juttua monestakin tuotteesta. Eniten innoissani olin mm. Bo Hon meikeistä, joita olen himoinnut testattavakseni.


Ja hei se vaihtarikasasaalis! Toi Lacroixin tuoksu on niin puhdasta rakkautta, että morjenttes. Samoin tuo VLD:n CC-voide. Testasin sen eilen ja apua kun se on hyvä. Näin se menee, että toisen roska on toisen aarre.

Isot kiitokset vielä Hannalle ja kaikille mukana olleille. Aivan mahtavat paadit oli!

(pahoittelut kuvien heikosta laadusta, ei ollut järkkäriä mukana)

Oletko sinä osallistunut kivoihin pikkujouluihin tänä vuonna?

6 kommenttia:

 1. Ihana goodiebag! Silmään osuu tietenkin Bohon meikit ja XZ hoitosuihke on nyt talvella hyvä tuote vähentämään hiusten sähköisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Goodiebag oli kyllä todellinen herkkukassi <3

   Poista
 2. Ihanaa kun pääsit paikalle! Rentouttavaa joulua koko perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Tuo vaihtarina saamasi kynsilakka.. Mikämikämikä? IHANA väri! Esittelyä pliis 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)