maanantai 28. joulukuuta 2015

Miltä tuoksun yöllä?


Käpälä kohti kattoa kuka muukin tunnustaa käyttävänsä hajuvettä yöllä? Koska minä ainakin tunnustan! Hei onhan sitä kiva tuoksua hyvältä yölläkin.

Mulla on jokailtainen rutiini suihkun jälkeen rasvata kroppa, jalat, naama ja lopuksi suihkia hajuvettä  (tai vaihtoehtoisesti vartalosuihketta) yltympäriinsä. Myönnän etten ehkä raaski käyttää yötuoksuina kaikkein arvokkaampia hajuvesiäni, mutta huokeammat arkituoksut käyvät tähän jobiin erinomaisesti.


Eräs viime aikojen yötuoksusuosikki on ollut tämä. (Myönnän, että tämä on ollut myös vähän päivätuoksusuosikkinikin....) Mutta lähinnä olen kaveerannut hänen kanssaan öiseen aikaan.

On kuulkaa muuten aivan ässä tuoksu! Avonin Cherish on ollut jo tovin myynnissä, mutta itse nappasin tämän nyt vasta käyttööni. Hah, nyt vähän jopa harmittaa kun en ole aiemmin tajunnut ostaa tätä! Tuoksu on nimittäin todella hyvä, ei yhtään markettimainen, jos tiedätte mitä tarkoitan. Usein edullisimmissa tuoksuissa on sellainen ongelma, etteivät ne kestä iholla kovinkaan pitkään ja alkutuoksun haihduttua sydäntuoksu on yleensä pelkkää myskin ja myskin juhlaa ja voi kökkö. Mutta tässäpä ei sitä ongelmaa piile. Tuoksu pysyy iholla hyvänä ja nuotit vaihtuvat juurkin niinhin luvattuihin ja tuoksu oikeasti kestää pitkään.

 

Cherish aloittaa potpurinsa vaaleanpunaisella pippurilla ja kirsikankukilla. Sydäntuoksussa on tiarekukkaa ja jasmiini sambacia. Pohjatuoksu luottaa valkoisen myskin ja santelipuun liittoon. Näistä nuoteista syntyy mielestäni tämän ajan klassikkotuoksu, joka kestää nuuhkuttelua useammankin kerran ja pitkään. Tämän tyyppinen white floral-tuoksu on aika ajaton ja sopii useimpien naisten tuoksumakuun. Luin jostain, että Cherish on Avonin hienostunein tuoksu enkä kiistele yhtään, tämä on hyvin epäavonmainen, jos niin voi sanoa. Jos nuuhkisin sokkona, en arvaisi Avonin tuoksuksi ollenkaan. Ja tämä ei tarkoita sitä, että Avonin tuoksuissa olisi jotain vikaa tai että ne olisi pahoja. Tämä vain poikkeaa linjasta olemalla enemmän valtavirran mukaisesti selektiivisempi. Jos saatte kiinni mitä tarkoitan :D  Ne naiset ketkä karsastavat Avonin tuoksuja yleisesti, kannattaa tuoksuttaa tämä ja muodostaa sitten vasta lopullinen tuomionsa kyseisen brändin tuoksuista.


Koska olen tähän aika lailla rakastunut (kuten ehkä tästä rakkauslaulustani saatatte huomata...), suosittelen tätä ehdottomasti kaikille tuoksujen ystäville ja hajuvesistä diggaaville kokeiltavaksi.

Päivä- tai yökäyttöön :) Itselläni tämä menee molemmissa.

8 kommenttia:

 1. Enpä ole itse tullut edes ajatelleeksi tuoksujen käyttöä yöllä nukkuessa - pitää ottaa harkintaan :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä ollut mahtavaa huomata, että edullisempien merkkien tuoksut eivät ole lainkaan markettimaisia, kuten ennen muinoin. Arvaa ketä alkoi tämä tuoksu houkuttelemaan, vaikuttaa ihanalta. <3

  Tuoksuvaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä on aivan ihana, suosittelen kokeilemaan :)

   Kiitos samoin sulle Tiia <3

   Poista
 3. Mulla on myös tämä ja käytän sitä silloin kun tiedän joutuvani oleskelemaan hajuyliherkkien ihmisten kanssa, koska tämä ei ole mitenkään liian päällekäyvä.

  Ostin ennen joulua itselleni Victoria's Secret tuoksusuihkeen ja sitä on tullut suihkastua illalla suihkun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tämä on hyvin lempeä :)

   Oi, ne on ihania <3

   Poista
 4. Minäkin laitan hajuvettä yöksi! Joku toinenkin laittaa! Jes! Kaverini oli melkein järkyttynyt, kun kerroin, että laitan monesti yöksi hajuvettä hehheh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Voit kertoa ystävällesi, ettet ole ainoa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)