maanantai 21. joulukuuta 2015

Miltä ensi kesä tuoksuu?Escadamuija täällä terve! Olen henkeen ja vereen Escadan kesätuoksujen ystävä ja sormeni ovat syyhynneet päästä kirjoittamaan teille tästä uutuudesta. Escadan jokavuotiset kesätuoksut ovat jänniä  siitä, että ne hurmaavat osan naisista aivan täysin ja toiset eivät koe näissä mitään ihmeellistä. Tiedänpä muutamia kanssasiskoja, joilla on nämä KAIKKI Escadat tuoksukokoelmissaan aina sieltä alusta eli vuodesta 1993 asti. Sellaista fanitusta on pakko ihailla.

Escadan kesätuoksut kulkevat kaikki käsi kädessä ja ovat keskenään sukua toisilleen, mutta silti jokainen niistä on täysin omanlaisensa. Omia suosikkejani ovat olleet Ibiza Hippie, Taj Sunset, Marine Groove ja nyt tämä uusin, vuoden 2016 kesätuoksu, Agua del Sol.


Agua del Sol on hyvin perinteinen Escada kesätuoksu, joka mielestäni on hyvä asia. Toisin sanoen varmasti saat mitä oletatkin saavan. Parin vuoden takainen Cherry In the Air oli erikoinen poikkeus kaavassa ja se ei voittanut minua puolelleen vaikka ensin siitä pidinkin. Agua del Sol on aivan toista luokkaa, se on klassista hedelmä-marja-sorbetti osastoa, josta pidän todella paljon. Helppo ja kepeä tuoksu, joka käy mihin tahansa tilanteeseen. 

Alkutuoksussa aisteja kutittelee makea mandariini, päärynäjäätelö, vadelmasorbetti, italialaiset sitrukset ja vaaleanpunainen pippuri. Sydäntuoksussa sukelletaan ruusun terälehtiin, aprikoosiin ja hedelmäcocktailiin. Ja pohjatuoksun pehmentävät tonkapapu, santelipuu ja valkoinen myski. Näistä nuoteista syntyy ensi kesän ihanin tuoksu.


Liukuvärjättyä pulloa koristavat fuksian väriset ja valkoiset kukat keltaisen auringon paistaessa taustalla. Hyvin tyypillinen ulkonäkö kesätuoksulle, josta tunnistaa heti mistä brändistä on kyse.

Jos olet pitänyt aiemmista Escada-tuoksuista, pidät varmasti myös tästä. Omasta mielestäni tämä tuoksu on yksi parhaimmista, vaikka onkin hyvin tyypillinen tämän sarjan kesätuoksu. Pidän tämän makeudesta ja herkullisuudesta ja siitä, että tämä tuo mieleen kesän kaikessa hauskuudessaan. Tätä tuoksutellessa on turvallinen olo -kun haluaa kietoutua hedelmäiseen tuoksuun, tarttuu kyllä tähän pulloon mielellään.

(Ainoa huono puoli on, että en usko tämän riittävän kesään asti. Olen niin ihastunut tähän, että luultavasti käytän tämän loppuun jo talven ja kevään aikana :D )

Escada Aqua Del Sol tulee myyntiin tammikuussa 2016.
Oletko sinä ajatellut hankkia tämän omaksi?

Tuoksu on lehdistönäyte. 

14 kommenttia:

 1. Rakastan näitä tuoksuja, kuten monia muitakin Escadan tuoksuja. Absolutely Me on kaikkien aikojen suosikki Escadalta, mutta onpa näitä kesäisiäkin ollut useita ja AINA täytyy käydä uusin nuuhkimassa, vaikka ei raaskisi ostaa. Kuten en varmaan tätäkään, mutta lupaavalta vaikuttaa :) Siispä tammikuussa nuuhkimaan kesää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) <3 Tämä on aivan ihana! Mun eräs Escada suosikki joskus kauan sitten oli Magnetism. Se oli niin hyvän tuoksuinen!

   Poista
 2. Pullo on todella kaunis ja tuoksu kuulostaa hyvältä. :) Tämän tulen kyllä ehdottomasti hankkimaan. T. toinen escadamuija!

  VastaaPoista
 3. Itsekin pidän kovasti Escadan kesätuoksuista, joten vähintäänkin tämä pitää käydä tuoksuttelemassa :D

  VastaaPoista
 4. Rakastan rakastan rakastan. Escadan kesätuoksut ja Daisyt ovat omia ihan ykkössuosikkeja. Tämä tuoksu on pehmeämpi, ei niin hedelmäinen, kuin jotkut aiemmat, mutta ihana on. <3

  Mukavaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Daisyt ovat toinen kova vaihtoehto lemppareille <3

   Ihanaa joulua sulle myös Tiia <3

   Poista
 5. Tää on aika ihana, kunnon makeuspommi, mutta tykkään. <3

  VastaaPoista
 6. No kyllä mieli tekisi, mutta olen niin myöhäisherännäinen näiden tuoksujen suhteen että vasta nyt kolmikymppisenä olen niitä alkanut käyttää. En siis edes vielä tiedä, olenko minä Escada-naisia :). Ostin muuten sittenkin sokkona sen Acorellen Sara La Fountain tuoksun ja arvaas miten kävi... Ensimmäisen nuuhkaisun jälkeen olin että voi ei apua nyt tuli hutiostos, riski ei kannattanut... Tuoksu oli nenääni todella omituinen ja todella karvasmantelinen :D. MUTTA, muutaman kerran sitä joka tapauksessa suihkautin iholleni ja kuinka ollakaan, nyt olen rakastunut ja olen siis käytäänyt sitä jo muutaman kuukauden putkeen ja en ehkä voisi elää ilman.. Todella pölöä joo ostaa tuoksuja sokkona mutta toisaalta, eipä niihin ensinuuhkaisuihinkaan voi aina luottaa..:) Hyvää Joulua muuten Nonnulan Jonna Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää käydä testaamassa oletko Escadanainen :)Onhan merkillä toki muitakin tuoksuja kuin vain näitä kesäversioita.

   Loistavaa, että Acorellen Delicious kääntyi kuitenkin sun lemppariksi :) joskus voi tosiaan käydä niin, että tuoksu ottaa oman aikanasa, ennen kuin siihen pääsee sisälle :)

   Kiitos ja ihanaa joulua myös sinulle Tiina <3

   Poista
 7. Mä tykkään myös kovasti Escada-tuoksuista ja täytyy ehdottomasti käydä lähemmin tutustumassa tuohon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)