maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenteri on päättynyt ja voittajat ovat....

Nonnulan suuri joulukalenteriarvonta on nyt päättynyt ja osallistumisia tuli aivan huikeasti! Osallistumiskommentteja tuli 28 päivänä aikana yhteensä 8156 kpl! Tässä on kaikki yhteenlasketut kommentit Facebookissa, blogissa ja blogin sähköpostissa. Näiden kolmen kanavan kautta pystyi osallistumaan luukkujen arvontoihin.

Voittajat ovat seuraavat henkilöt: (nimi tai nimimerkki)

Tea B., Maritta I., Terhi L., Maarit I., Heini S., Heli H., Onnenkissa, Umaliini, Herttarouvanen, Ninna H., Heidi J., Piia V., Matilda K., Ellastiina, Riikka S., Tuire S., Miia K., Hanna S., Sonja, Outi S., Marianne K., Johanna H., Marika K., Elena M., Susanna H., Tonttunalle., Benningan., Johanna G. ja Milla S.

Kaikille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti Facebook- tai sähköpostiviestillä.

Todella isot kiitokset kaikille, jotka osallistuitte! Olisin kovin mielelläni antanut teille ihan jokaikiselle palkinnon! Tämä oli ensimmäinen kerta kun järjestin blogissani joulukalenterin ja koska tämä oli näin valtavan suosittu, päätin että ensi vuonna järjestän tämän uudelleen! :) Miltä kuulostaa? Ootteko mukana siis ens vuonnakin? :)

Eilen lupailin jo blogin FB-sivuilla, että alkuvuodesta on tulossa arvontaa vaikka FB-tykkääjien määrä ei sitä 700 rikkoisikaan vuoden loppuun mennessä :) Teitä on kuitenkin tullut lisää niin huikeasti, että olen aivan hämmentynyt! Olen todella otettu, että näin moni on löytänyt blogini ja toivon tottakai, että jatkossakin luette juttujani :) Arvontaa on siis luvassa taas kohta pian :) pysykäähän siis kuulolla. Ja vielä kerran isot kiitokset kaikille osallistuneille ja onneksi olkoon voittajille!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille!
  Tämä oli tosi hauska juttu ja joka päivä odotti, että mitä tällä kertaa paljastuu. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille!
  Tottakai ensi vuonna mukana myös, ihana joulukalenteri, kiitos :)
  Hyvää joulua kirjoittajalle ja lukijoille.

  VastaaPoista
 3. Oli aivan ihana arvonta, kiitos kun järkkäsit vaikkei onni just mua suosinutkaan tällä kertaa :-)

  VastaaPoista
 4. tää oli kyllä ihan mieletön maratoni!! paljon onnea kaikille voittajille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)