keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Jenniferin, Blaken ja Naomin seurassa.Kun aiemmin syksyllä postipoika kiikutti mulle paketin, jonka sisältä paljastui nämä kuvassa näkyvät ihanuudet, aloin melkein tanssimaan silkasta ilosta. Rrrrrakastan huulipunia ja erityisesti Lorkun Color Riche-sarjaa.

Nyt CR-puniin on tullut uutuuksia, jotka tulivat myyntiin lokakuussa: Collection Exclusive Pink Obsession -nimellä kulkeva mallisto, jonka mainoskasvoina toimivat JLo (Jennifer Lopez), Blake Lively ja Naomi Watts. Kokoelmassa on nimikkosävyt kaikille näille ihanille naisille sekä huulipunissa että kynsilakoissa. Tänään tarkastelemme huulipunia.


Kolme upeaa erilaista pinkkiä. Jenniferin magneta-, Blaken oranssi- ja Naomin nude -pinkit ovat runsaspigmenttisiä ja erittäin pitkäkestoisia huulimeikissä. Eniten itse ihastuin JLo'n pinkkiin, joka on kertakaikkisen huikea fuksia.
Blake's Delicate Pink on todella kirkas koralliin taittava puna, joka sopii erinomaisesti tulevaan kevääseen ja etenkin kesään. Kun on iho on hieman päivettynyt, tämä pinkki on suorastaan tyrmäävä.
Naomi's Delicate Pink on nudepinkki, joka on omaan makuuni hieman liian vaalea ja koska olen kasvoiltani aika kalpea, näin vaalea huulipuna tekee minusta todella hailukan värisen. Mutta tumman silmämeikin kanssa tämä toimii hyvin.
JLo's Delicate Pink fuksianpinkki on ehdoton suosikkini näistä. Se sopii minun ihonsävyyni parhaiten ja tässä meikissä minulla oli hyvä olla. Fuksia olisi saanut olla vielä asteen vaikka tummempikin, en olisi laittanut ollenkaan pahakseni, mutta tämäkin on todella kaunis.

Color Riche-sarjan huulipunat eivät petä koskaan. Niissä on tasainen, erinomainen laatu, joka kestää syömistä, juomista, puhumista ja varmasti pussailuakin. Jos minun pitäisi käyttää loppuelämäni vain yhtä huulipunaa, valitsisin ehdottomasti jonkin CR-punan.

Collection Exclusive Pink Obsession -punat ovat myynnissä hyvin varustetuissa tavarataloissa sekä marketeissa. Suositushinta huulipunalle on 10,50 € kpl.

Punat ovat saatu blogiin lehdistönäytteinä.

14 kommenttia:

 1. Sinulle tosi hyvin sopivia sävyjä :) mulle ehkä vähän vieraita. Jännä tuo J Lo puna, näyttää huulilla paljon vaaleammalta ja pinkimmältä kuin mitä puikko antaa ymmärtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Joo, itseasiassa olisin toivonut sen olevan noin tumma kuin mitä hylsyssä näyttää, mutta se olikin aika paljon vaaleampi fuksia. Kaunis silti tosin :)

   Poista
 2. Myös tuo Delicate Pink sopii sulle todella hyvin! Saa oikein silmien värin esiin. Kaunis sekin. Nude on liian nude. Miltäköhän se näyttäisi, jos laittaisi smokya silmiin?

  T. Piipa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipa :) <3 Mä uskon, että toi Nude pääsisi erittäin hyvin oikeuksiinsa kunnon smokeyn kanssa, pitänee kokeilla :)

   Poista
 3. Jännää! Minusta juuri Naomi's sopii sinulle parhaiten :) Se on näistä ehdottomasti suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö? :D No näin se on, että ihmiset näkevät niin erillä lailla asiat :) Kiitos <3

   Poista
 4. JLO on kyllä sulla täydellinen. <3 Tuo Naomi oli näistä musta levittyvyydeltään jotenkin huono, upposi huulivakoihin ja oli muuten naah, Blake taas tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :) <3 Totta muuten, että Naomi oli heikoin pigmentiltään näistä kolmesta :(

   Poista
 5. Ihania sävyjä! JLo puna on ehdottomasti myös mun suosikki, se on sävy jota voisin käyttää ihan yksinään ilmettä piristämään, jos ei silmämeikkiä jaksaisi tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! :) Rakastan tuollaisia kirkkaita punia just tuon vuoksi, että niitä voi käyttää vaikkei olisi muuta meikkiä ja silti olisi huoliteltu :)

   Poista
 6. Naomi-meikissä näytät nuorekkaalta ja raikkaalta. Alin meikki valitettavasti vanhentaa sinua. Nelikymppisenä en rnää suosisi kovin tummia sävyjä, koska ne tosiaan vanhentaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Nämä asiat ovat selkeästi mielipidekysymyksiä, kyllä taas omasta mielestäni neljäkymppinen nainen voi hyvin käyttää tummempaa huulipunaa ilman, että näyttää vanhalta :) Kirkas huulipuna on raikas ja tyylikäs, toisin kuin monet nudepunat jotka näyttävät peitepuikoilta huulilla.

   Poista
 7. Minusta kaikki näyttävät hyvältä, jokainen omalla tavallaan! Naomi-kokonaisuus on kaikkinensa herkkä ja tasapainoinen meikki ja luonteeltaan niin erilainen kuin nuo kaksi muuta, että en kyllä lähtisi niitä keskenään vertaamaan. Kauniilta näytät kaikissa kolmessa sävyssä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)