lauantai 21. marraskuuta 2015

Väritöntä parhautta & supertuuheutta.


Kuivashampoiden ystäville iloisia uutisia: markkinoille on tullut aivan hullun hyvä uutuus nimeltä COLAB. Sarjaan kuuluu kahta erilaista kuivista, extreme volume (vas.) ja sheer+invisible. (oik.)


Sain kokeiluun kaksi sheer+invisible -tuotetta, London ja New York. Nämä eivät poikkea toisistaan muuta kuin tuoksun perusteella. Kummassakin on tosi ihana hedelmäinen tuoksu, jonka voi tuntea vielä hetkenkin päästä hiuksissa. London tuoksussa tuntuvat bergamontti, myski ja magnolia kun taas New Yorkissa tuoksuvat omena, meloni ja meripihka.

Se mikä tekee näistä parhaimmat ikinä on se, että nämä ovat oikeasti värittömät. Eli jos suihkutat hiuksien tyveen kumpaa tahansa näistä, jälkeen ei jää valkoista kerrosta. Hyvästi siis ne ajat kun tyvi näytti tomusokeroidulta. Vaikka olen nykyään vaaleahiuksinen, en silti pidä useimpien kuivashampoiden vaalentavasta efektistä. Tummahiuksisille ne ovat täysi kauhistus.

Todella isona plussana on myös se fakta, että nämä eivät koppuroita hiuksia. Tiedättehän sen useimpien kuivisten antaman tunteen kuin hiukset olisi uitettu jossain sokerimössössä tai muussa makeassa pulverissa. Nämä oikeasti jättävät hiukset superpehmeiksi! En tosiaan osannut edes unelmoida, että tällaisiäkin kuiviksia on olemassa! Nämä ovat kiistatta parhaat joita olen ikinä testannut.


Sitten olisi niille siskoille ketkä hamuavat hiuksiinsa sellaista kasarimaista tuuheutta pari aika näppärää vaihtoehtoa, extreme volume Paris & New York. Näiden kohdalla pitää sitten tinkiä siitä värittömyydestä, mutta sen minkä siinä tinkii, voittaa tuuheudessa mennen tullen.

Pienikin suihkaus riittää antamaan sellaisen volyymin hiuksiin, että alkaa painovoiman lait horjumaan. Näissä on myös tosi kivat tuoksut, toinen onkin tuttu New York ja toinen Paris, joka tuoksuu jasmiinille, ruusulle ja patsulille.

Olen tykästynyt myös näihin vaikka nämä sen tyven valkoiseksi värjäävätkin. Olen käyttänyt näitä enemmänkin niin, että olen suihkuttanut näitä hiusten alempiin kerroksiin tuomaa sitä lisäboostia ja sieltähän ei valkoinen jauhotyvi näy. Ei ainakaan tällaisella platinablondilla.


COLAB-kuivashampoot ovat mallien suosiossa ja pulloissa onkin brittimalli Ruth Crillyn nimmarilla varustettu suositus. Suomessa näitä myy mm. Anttilat ja Sokokset. Hintaa 200 ml:n pullolla on vajaa 10 €. Saatavilla on myös kätevä 50 ml:n matkakokoinen pullo.


Että siinä on kyllä mun mielipiteen mukaan kuivashampoiden kiistattomat ykköset! Suosittelen!

Kuivashampoot saatu testattavaksi. Mielipiteet bloggaajan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)