tiistai 3. marraskuuta 2015

Pullotettua itsevarmuutta.


Aloitetaan tämä päivä kunnon kauhallisella itsevarmuutta ja uskallusta. Sain tässä jokin aika sitten testattavakseni Elizabeth Ardenin uutuustuoksun, Always Red. Pullon sävystäkin voidaan jo kevyesti päätellä, että nyt ollaan syvän ja tumman tuoksun äärellä.

Olen joskus vuosia sitten (kuten moni muukin meistä) käyttänyt ainakin yhden pullollisen Ardenin kuuluisaa Red Dooria. En usko, että kukaan 90-luvulla hajuvesiä käyttäneistä olisi edes voinut välttyä siltä tuoksulta. Tämä Always Red on Red Doorin kaukainen sukulainen. Niin kaukainen ettei niissä juurikaan ole mitään samaa. Paitsi pullon oviteema.

Tuoksullisesti tämä on haastava tuoksu. Päiväkäytössä tätä pitää annostella hyyyyyyvin varovaisesti, koska tuoksu ottaa oman tilan haltuun välittömästi. Always Rediä markkinoidaankin suoraan iltatuoksuna ja naisille, jotka uhkuvat itsevarmuutta.


Always Red on aikuisen naisen tuoksu. Se vaatii kantajaltaan tiettyä elämänkokemusta ja arvokkuutta. Itse tykästyin tähän, mutta hyvin varovasti. Ensinuuhkaisulta tämä säikytti minut melkein karkuun! Mutta hetken iholla oltuaan tämä kesyyntyi ja ei ollutkaan enää niin pelottava.

Voimakas tämä on, vaikka onkin edt. Ja tuoksu pysyy iholla superpitkään. Plussat ehdottomasti siitä. Tuoksu on täydellinen tulevaan pimeään vuodenaikaan, jolloin on lupa tuoksua dramaattiselta ja astetta tummemmalta. Pikkujouluihin täydellinen valinta.Always Redin tuoksunuotit ovat monipuoliset. Alkutuoksussa on mukana punaista luumua, veriappelsiinia ja passionhedelmää. Sydäntuoksussa Sambac Jasmiinia, samettiruusun terälehtiä ja vaaleanpunaista freesiaa. Kun tuoksu on ollut iholla jonkin aikaa, pohjatuoksussa tulevat esiin lämmin mahonki, praliini ja meripihka.Elizabeth Arden on klassikkotuoksujen nainen. Uskon, että Always Red jatkaa Red Door-tuoksun viittoittamaa tietä ja löytää väylänsä tummia tuoksuja rakastavien naisten suosikiksi.

Ovatko Ardenin tuoksut sinun suosikkejasi?


Tuoksu on lehdistönäyte.

4 kommenttia:

  1. Se alkutuoksu on kyllä todella napakka, itse olin siitä, että ei, mutta annas kun odotti viisi minuutti, aah, miten ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika tyrmäävä, mutta iholla keventyy huomattavissa määrin <3

      Poista
  2. Tää on aivan ihanan tuoksuinen. <3 Anoppini lempituoksu on Red Door, mutta vaikka tämä on kaukana siitä, niin ajattelin silti ostaa tämän myös hänelle joululahjaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) hän varmasti ilahtuu! Tämä on kyllä ihana tuoksu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)