keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Mitä isille isinpäiväksi?


Onko sinun perheessäsi isi tai ukki? Tai molemmat? Ja useampana versiona? Etkä tiedä mitä ens sunnuntaina antaisi niille elämänsä miehilleen kiitokseksi siitä, että ovat niitä ihania isejä ja ukkeja.
Mäpäs vinkkaan parit tuoksuvinkit tänään teille.


Jean-Paul Gaultierin Ultra Male on klassisen Le Male -tuoksun uusimpia flankkereita. Pullon miestorso on saanut astetta tummemman raitapaidan päälle. Tuoksu on todella herkullinen; tämä on kaikille niille, ketkä pitävät miehestään miehekkään vaniljan tuoksuisena.


Alkutuoksun nuotit ovat suoraviivaisesti raikkaat: minttu, laventeli, sitruuna, bergamontti ja päärynä.
Sydäntuoksussa tuntuvat kaneli, kumina ja salvia. Pohjatuoksussa päästään siihen vaniljamieheen eli siellä tuntuvat nenuun musta vanilja, setri, patsuli ja meripihka.

Aijaijaijai. Ihana mies tuoksuu tältä.

Saatavilla mm. Stockamanneilta, Sokoksista ja Kicks-myymälöistä. Pullokoko 75 ml.
Suositushinta 65 €


Toinen vaihtoehto on Issey Miyaken Nuit D'Issey Parfum. Tämä on astetta kirpakampi ja sporttisempi tuoksu miehelle, joka tietää mitä tahtoo. Tämä on vuonna 2014 lanseeratun edt:n villi ja intensiivinen pikkuveli, joka ei kyllä jätä ketään naista kylmäksi kun ohi kävelee. Tuoksu on edp, joka on hyvin harvinainen miesten tuoksuissa.


Alkutuoksussa on greippiä ja vaaleanpunaista pippuria. Sydäntuoksussa tuoksuaistia hivelee nahka ja vanilja. Pohjatuoksu täydentää huikealla tavalla koko paletin patsulin ja tonkapavun voimin.

Kyllä mun mies saisi ihan kernaasti tuoksua tältäkin. En laittaisi pahakseni ollenkaan.

Issey Miyake Nuit D'issey Parfum on myynnissä mm. Stockmanneilla, Sokoksilla ja Kicks-myymälöissä. Pullokoko 75 ml.
Suositushinta on 72 €

Semmosia lahjavinkkejä! Toki näitä saa hyödyntää myös joulupukinkonttiinkin :)

Tuoksut lehdistönäytteitä.

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin Viljamille joululahjaksi hankkia tuon Ultra Malen. Viljami kun on täysin rakastunut kaikkiin Jeanin tuoksuihin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)