tiistai 10. marraskuuta 2015

Luvatonta.


Nyt on taas käsillä sellainen tuoksu, että oksat pois ja puolet varrestakin! Olen aiemmin tutustunut kenkämaisteri Jimmy Choon tuoksutuotantoon ja pitänyt niistä, mutta nyt JC meni ja räjäytti koko potin.

Nimikin jo, -Illicit (suom.luvaton, laiton, kielletty) - kertoo missä mennään. Liikutaan jossain hyvin kielletyllä maaperällä.  Tämä on niin hyvä, että alkaa epäilykset onko tämä edes sallittua.

Viekää mut vaikka vankilaan, mutta mä käytän tätä tuoksua.


Illicit poikkeaa edellisistä Choon tuoksuista täysin. Tämä on naisellisempi, aikuisempi ja vähän nenäkäs. Sellainen pikkuröyhkeä, mutta kuitenkin sopivasti hyväkäytöksinen.

Tuoksu provosoi, kietoo syleilyynsä ja koukuttaa. Se ei välitä säännöistä vaan puskee itsensä parrasvaloihin juuri sillä itsevarmuudella, joka sille on suotu. Luonnollisesti tähtiainesta.

Alkutuoksussa on pirteääkin pirteämpää inkivääriä ja appelsiinia. Sydäntuoksussa avautuu kukkakimppu ruusun ja sambac jasmiinin avuin. Pohjatuoksuun laskeudutaan santelipuun ja hunajaisen meripihkan voimin.

Melkoinen setti siis.


Pullo on järkälemäinen ja painava. Sekin kertoo jo omaa tarinaansa tuoksusta, joka ottaa sen oman tilan haltuunsa eikä vaan meinaa. Pidän todella paljon pullon muotokielestä ja pinnan kuviosta. Tästä pullosta tulee mieleen jokin ikiaikainen ja pysyvä. Jos hajuvesipullomalleja olisi vain yksi, sen olisi oltava tämä. Tämä on The Pullo.

Jimmy Choo Illicit on myynnissä seuraavin tuottein ja suositushinnoin:

Eau de Parfum 40ml 50€
Eau de Parfum 60ml 76€
Shower Gel 150ml 24€
Body Lotion 150ml 26€

Jimmy Choon tuoksuja myy mm. Kicks.

Tuoksu on lehdistönäyte.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa sellaiselta et mäkin taidan haluta vankilaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D jep! Jos siellä tuoksuu tältä, niin sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)