torstai 19. marraskuuta 2015

Kolmen misellin kopla.


Misellivedet ilmestyivät markkinoille jokin aika sitten. En ensin ollut näistä mitenkään superinnoissani, koska luulin näiden olevan vaan jokin hifimpi versio kasvovedestä.

Toki nämä sitäkin ovat, mutta näillä on täysin oma funktionsa kasvojen/meikinpuhdistuksessa. Itse asiassa olen onnistunut koukuttamaan itseni näihin misellivesiin siinä määrin, että en osaa enää ilmankaan olla.

Nivealla on valikoimissaan kolmea eri ihotyypille tarkoitettua miselliä. Testasin näitä kaikkia ja tänään kerron teille vähän testaustuloksia.

Misellivedet ovat:

Herkän ihon miselli. Se vähentää ihon punoitusta, kiristelyn tunnetta ja kuivuutta. Sisältää viinirypäleensiemenöljyä.
Normaalin ihon miselli. Se virkistää, kosteuttaa ja suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Sisältää E-vitamiinia.
Kuivan ihon miselli. Se ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää manteliöljyä.

Miselliveden taikahan perustuu siihen, että vesi sisältää misellejä, jotka toimivat kuin magneetti. Ne vetävät ihosta pois likaa, epäpuhtauksia, rasvaa ja tottakai myös meikin. Misellivesi on syväpuhdistava ja monikäyttöinen.

Itse käytän misellivettä kaksoispuhdistuksen jälkeen vetämään mahdolliset loput meikinrippeet iholta ja viimeistelemään ihonpuhdistuksen täydellisesti. Itse asiassa misellivesi korvaa kasvoveden aivan täysin, jos niin haluaa. 

Kaikki Nivean misellit ovat tuoksuttomia.Tein näistä kolmesta testin vedenkestävän mustan kajalin avulla. Kajal on tosi pigmenttistä ja koostumus on aika jämäkkä.


Tässä tulos kertavedon jälkeen. Normaalin ihon miselli pärjäsi tässä kaikkein parhaiten ja kuivan ihon vähiten hyvin. Normaalin ihon miselli on ehdottomasti näistä kolmesta tehokkain, mutta herkän ihon tulee heti hyvänä kakkosena perässä. Kuivan ihon miselli on huomattavasti hellävaraisin.Ja tässä tulos kun vanulappua on näytetty samoille kohdille yhteensä kolme kertaa. Kertavedossa normaalin ihon miselli pärjäsi parhaiten, mutta useammalla pyyhkäisyllä nämä kaikki kolme puhdistivat ihon erinomaisesti.

Itselläni misellivesi on tullut jäädäkseen ihonhoitorutiineihini. Tuote toimii aivan erinomaisesti ja haluan jakaa sen ilosanomaa mahdollisimman monelle!

Käytätkö sinä misellivesiä?

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin. 

14 kommenttia:

 1. Itse käytän samaan tapaan kuin sinäkin; kaksoispuhdistuksen jälkeen kasvoveden asemasta (tämän jälkeen suihkin kyllä vielä Dabban kukkaisvettä perään :D). Tuntuu, että ainakin omalla kohdalla kasvovesi on nykyisin turhake ja ehdottomasti ennemmin miselliveteen tartun kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla ollaan :) Se kukkasivesi on ihan oma lukunsa ja sille on aina paikkansa mun kosmekaapissa (ja sydämessä), mutta muut kasvovedet ovat vähän jääneet turhiksi tosiaan.

   Poista
 2. Nivean herkän ihon misellivedestä on kahden pullon kokemus. Toisen voitin arvonnasta ja toinen tuli Livboxista.
  Olen pitänyt kovasti, puhdistaa hyvin ja ei ärsytä herkästi ärtyvää kenkkuihoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei kyllä ärsytä ihoa ollenkaan, mikä on ihana juttu :)

   Poista
 3. Musta on aika hauska, että näitä on eri ihotyypeille. :) Mä käytän joka aamu, misellivesi on se jolla puhdistan kasvot aamulla, iltaisin harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! Mutta hyvä niin, tosin tehoissa on eroja, kuten näkyy :)

   Poista
 4. Nää on mulla vielä ihan kokonaan testaamatta. PItääkin ensi kerralla katsoa kaupassa josko löytyisi! :)

  VastaaPoista
 5. Ilman misellivettä ei ole elämää :D Itse käytän myös kasvoveden sijasta ja sekä aamuisin.

  VastaaPoista
 6. Joskus aina miettii onko etenkään saman merkin misellivesissä mitään eroa, mutta onhan näissä! Normaaliversiota olen käyttänyt ja siitä tykännyt. Misellit kuuluu mulla ihan jokapäiväiseen käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä ainakin oli kun tein tuon testin :) Misellit ovat ihania!

   Poista
 7. Minäkin olen koukuttunut misellivesiin. Parhaita kokeilemiani ovat olleet juurikin tuo Nivea, sekä Garnier. Muut kokeilemani vedet, eli Cattierin ja Kikon misellit ovat turhan hellävaraisia meikin poistamiseen. Nämä on kyllä ihanan helppokäyttöisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pidän näiden helppoudesta :) Herbinan miselli on myös hyvä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)