perjantai 13. marraskuuta 2015

Kasvojen puhdistuksen uusi taso.Olen ollut ikäni intohimoinen ihonhoitaja. Siksi olinkin aivan liekeissä kun sain mahdollisuuden testata Remingtonin kasvoharjaa. Markkinoille on ryntsännyt viimeisimmän vuoden aikana tosi runsas määrä erilaisia kasvopuhdistusharjoja, Clarisonic etunenässä ja sen nimeen monet vannovatkin.

Onneksi markkinoilla on myös huokeampia vaihtoehtoja, kuten tämä Remington Reveal Facial Cleansing Brush. Laitteeseen kuuluu kolme erilaista vaihtopäätä; normaali harja, hellävarainen harja ja kumimainen hierontaharja.


Laite on ladattava ja yhdellä latauksella laitetta käyttää noin 30 kertaa. Itse käytän tätä aamuisin ja ihoni todella pitää. Parin viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan, että iho on kiinteämpi ja paremman värinen kuin ennen. Olen käyttänyt tämän kanssa geelimäistä puhdistustuotetta, mutta mikä tahansa muukin käy, kuten puhdistusmaito tai -vaahto. Kasvoharja tehostaa puhdistusta jopa kymmenen kertaa paremmaksi ja tehokkaammaksi.

Kasvoharja on vesipestävä ja sitä voi käyttää myös suihkussa. Siinä on 60 sekunnin pesuohjelma. Laite pysähtyy hetkeksi 20 sekunnin välein, jolloin tiedät, että on aika siirtyä seuraavalle kasvojen alueelle. Harjasosa on pyörivä kun Clarisonicin vastaavassa se on värähtelevä. Itse pidän hyvin paljon tästä pyörivästä harjasta, pesuteho on ihan uskomaton sen kanssa. Tykkään myös laitteessa olevista ledivaloista, jotka valaisevat pestävän kohdan näppärästi. Näinä pimeinä marraskuun aamuina lisävalo ei tosiaan ole pahitteeksi.

Käytän enimmäkseen normaalia harjasosaa, mutta ehkä kerran kaksi viikossa käytän hellävaraista harjaa. Ihoni ei ole missään vaiheessa tykännyt tämän käytöstä huonoa, päinvastoin. Tuntuu kuin iho olisi herännyt uudelleen eloon!

Hierontapää on myös ihana. Käsittelen pari kolme kertaa viikossa kasvot sen kanssa ja hehku iholla sen jälkeen on ihan uskomattoman kaunista. Huh, ei tätä laitetta voi kuin kehua! Puhdasta rakkautta alusta loppuun.

Kun tätä on käyttänyt, ei pysty ymmärtämään miten on pärjännyt ennen tätä!

Remington Reveal Facial Cleansing Brush on myynnissä mm. Netanttilassa ja Verkkokauppa.comissa

Käytätkö sinä kasvoharjaa ihonpuhdistuksessasi?


Remington Reveal Facial Cleansing Brush saatu maahantuojalta testiin. Mielipiteet bloggaajan omia.

12 kommenttia:

 1. Itse juuri laitoin tilaukseen Oriflamen puhdistuslaitteen - Clarisoniciin en raaskinut tuhlata kun en tiedä tykkäänkö tuosta puhdistustavasta ollenkaan, saas nähdä kuinka käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole raaskinut ostaa Clarisonicia, mutta toisaalta jos nämä edullisemmatkin versiot toimivat erinomaisesti, miksi pitäisikään raaskia :)

   Poista
 2. Minä voitin arvonnasta tämän n. kuukausi sitten ja sen jälkeen se on ollut käytössä joka päivä.
  Itselläni on herkkä iho ja olen käyttänyt herkän ihon harjaa. Aluksi pelkäsin, että iho ei kestä päivittäistä käyttöä, mutta mitään ihoärsytystä ei ole tullut :)
  Olen huipputyytyväinen tähän harjaan ja ihon tämänhetkiseen kuntoon!

  VastaaPoista
 3. Mia kakkonen on käytössä. Nyt kyllä jäänyt vähän vähemmälle. Pitäis kyllä kaivaa se esiin taas.

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä kiinnostava, mä kyselin tästä Outi Brouxilta aika paljon ja innostuin. Varsinkin tuo kumimainen harja olisi luultavasti se oma suosikki, sillä voi tehdä monenlaista. :)

  VastaaPoista
 5. Silloin tällöin, käytössä Oriflamen surruutin. Käytän sitä vaahtojen/kuorintojen kanssa tai "kuorintojen" kun ei niissä ole mitään kuorivia juttua, kuin pari murusta.
  Avonin vastaava tulee varmasti olemaan suosiossa, kun se ensi kampanjassa tulee myyntiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä Avonin versiota olisi kans kiva kokeilla :)

   Poista
 6. Mulla on se Oriflamen kasvoharja ja se on ihan huippu! Miten sitä onkin ennen pessyt naamansa ilman kasvoharjaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä kans tajua :D Onneksi ei enää tartte pestä ilman :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)