sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Juhlittiin isiä.Viikko sitten viikonloppuna juhlittiin isiä. Meidän isiä ja ukkia. Sunnuntaina heräteltiin Mimpen kanssa isi aamupalapöytään ja lahjottiin iskää yllä näkyvillä lahjuksilla. Isi-muki on kovin perinteinen lahja, mutta semmoinen meidän isiltä vielä puuttui, joten niin. Kovana jääkiekkomiehenä Isäntä arvosti vaimonsa elettä ostaa Jarkko Ruudun henkilökuva, joka varmasti on vauhdikasta luettavaa.Sai meidän iskä sitten muutakin. Nimittäin miesten Livboxin. Isäntä nyökytteli hyväksyvästi kun laatikon sisältö paljastui. Hän oli ihan ihmeissään, että onko miehillekin tällainen? Olen ilmeisesti unohtanut kertoa. Jatkossakin kuulemma olisi kiva saada tällainen,  jos miesten boxia vielä ilmestyy. Laitetaan siis korvan taakse.


Lumene MEN Hellävarainen kasvopesu 150 ml 7,90 €.

Isäntä on siitä erikoinen mies, että hän kyllä mukisematta käyttää kosmetiikkaa. Eikä koe, että hänen miehisyytensä siitä kärsisi. Miksi ihmeessä se niin tekisikään? Kasvopesu on oikein tervetullut, koska hän puhdistaa kasvonsa aamuin illoin, joka päivä. Itse nuuhkuttelin tätä ja ihanalta tuoksui! Lumene on sellainen perushyvä aina. Plussaa myyntikokoisesta tuotteesta.


Palmolive Men Refreshing 2in1 suihkusaippua/shampoo 250 ml 1,89 €.

Suihkaria kuluu meidän perheen miespuolisellakin. Suihkugeelihullua kansaa, sitä me ollaan. Kiva tuoksu, aika perusäijämeininki, mutta sehän ei haittaa. Näpsäkkä pikkuputeli ottaa mukaan vaikka töihin/salille.


Colgate 360 Black hammasharja & Colgate Max Fresh Cool Mint hammastahna, 2,65 € & 1,79 €

Hammasharjan väristä Isäntä oli vaikuttunut. Tehdäänkö mustia hammasharjoja? -No näköjään. Todellinen hevimiehen unelma. Hammasharja on hammasharja ja tahna tahnaa, eihän näissä mitään suurempaa glamööriä ole, mutta tuikitarpeellisia kummatkin.


ACO For Men Orginal Deo antiperspirant 75 ml 5,70 €.

Todella miellyttävän tuoksuinen dödö! Toivon mukaan pitää hajut ja kosteudet pois kainaloista. Ei hassumpi lisä boxiin. Merkistä plusssaa, mukava kokeilla jotain muuta kuin perusrexonaa.


Schwarzkopf Professional [3D] MEN Molding Wax 100 ml 21,90 €.

Onneksi Isännällä on tällä hetkellä tukkaa päässä. Hänhän on pitänyt kaljua lookia vuosikaudet, jolloinka tämä olisi ollut aivan turha tuote, mutta onneksi nyt tulee käyttöön. Kiva tuoksu. Varmasti toimivaa kamaa.


Nivea Men Creme 150 ml 4,95 €.

Miesten oma Nivea. Toi purkki on vaan jotenkin tosi kiva! Sen tullessa tyhjäksi, näen jo sieluni silmin miten Isäntä ottaa sen käyttöön ruuvipurkiksi tai purkiksi johon hän säilöö jotain muita miesaarteitaan. Nivea on aina hyvä. Uskon, että Isäntä pitää tästä myös.

Selllainen boxi oli miesten boxi! Mukana oli vielä CK:n Eternity Now for Men -tuoksunäyte, mutta Isäntä oli sen jo ottanut jemmoihinsa ja tajusin sen vasta kun olin jo kuvannut boxin. Mutta siis joo, se vielä kuului boxiin.

Tässä vähän tunnelmia isänpäivän illalta kun käytiin moikkaamassa ukkia.
Miten teidän isänpäivä sujui?

Miesten Livbox saatu blogin kautta testiin. 
Jos haluat tilata miehellesi jouluksi Livboxin, tilaaminen onnistuu tästä. Miesten Livboxin hinta on 19,90 € ja sisältö on sama kuin isänpäiväboxissakin.

4 kommenttia:

 1. Mä en kestä! Viimenen kuva ja Mimpen ilme osu jotenkin suoraan sydämeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hän on sellainen sydäntenmurskaaja :)

   Poista
 2. No, hei, musta hammasharja mulle kans. :o Menen heti googlettaan, saako noita pehmeämpinä (medium on liian kovaa kamaa mulle).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluisin, mutta tosiaan myös pehmeänä! Noi Mediumit on liian karkeita mulle :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)